Kyckling med ädelost, mangochutney mm

2 kommentarer
På begäran kommer här lite sent ett recept då jag lagade kyckling för någon vecka sedan. 
 
3 port
2 kycklingfilé
4 champinjoner
1 spetspaprika röd
1,5-2 dl creme fraiche
2 msk mango chutney eller efter smak
1 msk soya
75 gram ädelost
salt 
peppar
 
Skär kycklingen i bitar och stek den lätt. Lägg dem i en ugnsfast form.
Skiva och stek champinjonerna och lägg dem över kycklingen.
Skiva spetsparikan tunt och lägg dem över champinonerna.
Blanda creme fraiche, mango chutney, soya, smular ädelost, salt och peppar och slå över kycklingen, champinjonerna och paprikan. 
 
Tillaga ca 20 minuter (tills kycklingen är klar), beroende på hur stora bitar kyckling du har, i ca 225 grader. 
Servera med sallad , ris, pasta eller annat du tycker om. 
 
 
 
 
 
 
1 Anonym:

skriven

Ååååå vad det låter gott. Kram Anette
www.anettan.blogspot.se

Svar: Lovar att det var det. Prova gärna!
Frk M

2 Gemsofmylife:

skriven

Det här lät riktigt gott :)
Tack för receptet !!
Kram

Svar: Prova gärna och det går ju att twista till med massa olika smaksättningar :)
Frk M