2017 års resor

En kommentar
Även 2017 blev ett reseår. Som ni vet älskar jag att resa då det är då jag känner mig som mest ledig och kan koppla av. Det är få förunnat att resa så mycket som jag gör och det sticker i en del ögonen, men det är det jag spenderar mina slantar på. 
 
Första resan blev i början på februari och gick till Berlin. Jag och syster hade dimma hela tiden men hade det ändå bra. Mer om Berlin kan ni läsa här. (eller mer se bilder :) ) 
 
I början av april blev en tur på egen hand till London. En underbar resa att bara få vara måste jag säga :)
Mer om London hittar ni här, här, här och här:
 
I mitten av april, under påsken, blev det en liten spontanutflykt med övernattning i Nyköping tillsammans med väninnna. Väldigt mysigt hotell måste jag säga! Mer om det hittar ni här.
 
I juni var det dags för Riga. En riktig toppenresa hade jag och en väninna måste jag säga. Mer om det hittar ni här.
 
I juli var det det också dags för skåne och kurs. Små glimtar finns här och här.
 
I slutet på juli var det dags för Rhodos en vecka. Syster och jag. Jag var skadad i fot och knä så det blev mest pool och middag... men ett besök till Rhodos stad blev det också. Mer om den resan hittar ni här. 
 
I september var det då dags för min årliga resa till London för Proms in the park där man visar Last night of the proms på storbild. Ett fantastiskt event som jag kan rekommendera. 45 000 har picnic i Hyde park och det är lite festivalstämning. Som avslut sänds då Last night of the proms på storbild och stämningen är på topp. Det blev inget blogginlägg upptäcker jag nu. Jag tappade bort många saker när tiden kom att vi skulle flytta mamma till äldreboende och jag jobbade på nätterna för att kunna ta halvdagsledigt om dagarna och hantera hennes flytt.
 
I oktober var det Wien som gällde! Ännu en kort resa med en väninna jag rest en hel del med. Världens bästa resa måste jag säga. Så välbeövlig för huvud och själ. Mer om den hittar ni här.
 
I november blev det en kryss på 22 timmar. Showen Fantastic four på kvällen och spa dagen efter. Ett paus i vardagen helt enkelt. Mer om det hittar ni här.
 
December bjöd på mycket jobb men en lördag hann jag till Köpenhamn. En fantastisk stad i december månad. Som alltid besökte jag en outlet utmed vattnet och langelinie. Sen strosades det på ströget och lunch och fika intogs. Mer om resan hittar ni här.
 
Sammanfattningsvis måset jag säga ett fantastiskt reseår med många småresor. 2018 ser ut att kunna hålla stilen :)
 
 
 
1 TravelAnna:

skriven

Det låter som ett riktigt härligt reseår! Berlin står absolut på min egen bucket list. Det skulle även vara häftigt att uppleva Last Night of the Proms. Länge sedan jag var i London nu!

Visst är det härligt med småresor varvat med de stora. Icke att förglömma även på hemmaplan. :)

Tack för massa inspiration. Jag önskar dig ett riktigt gott 2018!

Svar: Tack för din kommentar. Resa är en absolut favoritsyssla på min fritid och jag reser både på egen hand och med sällskap. Hoppas 2018 kommer innehålla lika mycket fint vad gäller resor.
Frk M