Massagen från hell fungerar!

En kommentar
Igår beställde jag ganska akut en massage då musklerna i säte, höft och rygg smått börjat gå i kramp. Det gör ont kan jag säga. Lägg till min stela kontorsrygg och stram baksida på bennen så har ni utgångsläget. 
 
Min ordinarie massörska är på ledighet så jag bokade en tid på sistaminutentider på boka direkt hos Kriti Wellness och Alexandra Asplund. Är man ute efter åtgärd och inte behaglighet kan jag rekommendera henne starkt. Jäklars vad hon kan. Mycket behaglig tjej och vilka nypor samtidigt som hon lyssnade på mitt kvidande så det inte gjorde för ont för det blir inte heller bra. Hon gav även massa bra tips på enkla övningar. Kriti wellness hittar man på Sheraton på Tegelbacken så det ligger centralt och bra. 
 
Igår kväll kände jag spänningarna komma igen när jag gick och lade mig tyvärr så gjorde lite stretch i förhoppning av att det skulle få dem att slappna av. Det gick ganska bra men inte helt. Idag då? Jo jag mår mycket bättre än så länge och har även kört en del övningar på morgonen. Hoppas få in dem morgon och kväll eller åtminstone en gång om dagen. De är bara 3 stycken så det borde gå bra tycker jag. 
 
Hon är också personlig tränare och jag är lite nyfiken på vad hon skulle kunna göra för mig. Kostar säkert en slant men kan vara värt det. Får se hur det blir 2018 då jag tappade bort mig själv 2017. 
 
 
 
 
 
 
1 Agneta:

skriven

Låter helt underbart med lite hårdare massage, skulle jag också vilja ha och behöva just nu.
Är nyfiken på övningarna som du fick?!

Svar: Jag fick benböj och sen för magen. Inte såna vanliga där man gör sit ups utan där man ligger på rygg och höjer och sänker benen. Den sista var en stretch för något med helt obegripligt namn :) Inte lätt att hitta men det mesta stretar på mig numera så det gör väl någon nytta tänker jag!
Frk M