Tiden går

Vi hade vår dejt. En lång sådan. Jag gillar skarp att spendera och lägga tid på denna karl. Vi skulle setts nu i helgen men han är sjuker. Få se hur vi nu får till det hela. Jag är i alla fall inte beredd att vara på sista plats jämt.

Igår tränade jag med min träningscoach. Vi hade ett bra pass i gymmet. Gillar när någon hela tiden korrigerar så man får ut maximalt av träningen. Eller ja så mycket som möjligt i alla fall. Höjde en del vikter också. Kul! Framför allt då konditionen går åt pipan i detta väder.

Idag har jag också hunnit investera lite. Mediciner, träningsbyxor och hårklämmor. Jag kan säga att jag längtar till nästa lön...


Dejt ikväll

Igår hörde sällskapet av sig om ville ses som ikväll. Jag vet inte om det blir av för hörde inget mer sen om det. Försökte prata med honom igår om att det inte fungerar som vi har det nu men det gick inte. Tror inte ens han uppfattade min fråga innan han försvann på annat.

Blir det inte av tänkte jag gå på indoor walking. Och jäklars vad jag kommer trampa på i så fall.


Cirkelgym

Idag var jag för andra gången på Cirkelgym. Det var INTE som det första. Denna gång öste alla på och jag var helt död på sista halva varvet. Nu är jag död i soffan...

Ska försöka hinna med ett indoor walking pass på torsdag innan det blir gymträning med träningscoachen på lördag.


Mailkrasch

Idag har vi fått klara oss utan mail på jobbet. Det gick sådär. Man har ju all information och hela kalendern där så man har fått gå lite på känn.

Felet låg hos vår IT-leverantör. De är nya och vi har det inte lätt...

Senaste beskedet är att det ska dra igång ikväll. Imorgon har vi alltså dubbelt så mycket ärenden att ta hand om!


Dermalogica produkterna

Jag öppnar just nu upp förpackningarna på de Dermalogica produkter jag beställde tidigare. Askarna är ordentligt förseglade i dess öppning... men inte dess botten :o

Märkligt sätt men det roar mig i alla fall :)

Besök av mamma

Jag hade precis besök av mamma. Hon är sjuk i bla parkinson. Det är inte lätt att orka med henne. Även huvudet börja svika.

Jag vet det är jag som måste ha tålamodet och energin men det är inte alltid det fungerar. Vi tog i alla fall en fika innan hon gick igen.

Sällskapet hörde av sig

Idag har jag pratat länge med sällskapet. Han mår inte bra av sin jobbsituation och i sitt privata liv där det finns en del att reda ut. Jag mår inte bra då han inte mår bra.

Just nu finns det inte riktigt plats för mig i hans liv. Han verkar inte vilja bryta men har inte heller någon idé hur han ska komma vidare i allt. Jag måste ta ställning till för vad jag orkar med.

Citat

"If you can´t beat them - join them."

Trött

Jag är så trött så trött. Egentligen är nog inget fel utan det med att inte trivas i tillvaron suger musten ur mig. Jag har tusen saker att göra men orkar bara inte. Jobbsitautionen är dålig och relationen till sällskapet är kaotiskt eller kanske mer obefintlig.

Funderar mycket men kommer inte fram till någon bra lösning.


En trevlig kväll

Jag har haft en väldigt trevlig kväll. Vi är ett roligt gäng som går på julkonserten varje år. Öl innan och öl efter blev det. Även lite mat. Har ätit en av de bästa fiskrätterna någonsin å det på en sunkig krog...

Nu blir det lite mys i soffan innan det är sovdags.

Nu är det upp till dig

Bollen är överrullad till sällskapet. På moget sms vis har jag meddelat att det nu är upp till honom. Nu återstår bara problemet att låta bli att kontakta honom. Jag avskyr att känna mig svag i sånt här.

Sällskapet är märkligt tyst

Igår kväll skickade jag ett sms att jag saknade honom men har inte fått ett svar. Imorse skickade jag ett där jag frågade om vi skulle mötas upp ikväll efter var och en varit på sitt håll men får inget svar. Som ni vet har han även avbokat tidigare i veckan. Jag gillar det inte. Jag är ledsen och rädd...

Julkonsert

Idag är det julkonsert som gäller. Efter det brukar vi gå ut och äta lite och ta några öl. Det brukar vara trevligt och stimmigt. Vi är ett gäng där jag är yngst och den äldsta är över 80...

Ikväll

Kvällen har spenderats på belgobaren och sedan på bio med en väninna. Vi såg svinalängorna. Bra men helt annorlunda än boken. Kanske inte heller bästa fredagsfilmen då den var nattsvart i tonen.


Dissad

Jag blev dissas igår. Blev arg. Drack lite för mycket själv här hemma. Tror sällskapet ljuger en hel del... Önskar inget annat än att han var här och höll om mig.

Sällskapet

Imorgon ska jag få träffa sällskapet igen. Ska bli underbart fast jag har ju iofs inte sett det än... om det avbokas så är det för gott tror jag.

Paket!

Idag kom mitt paket med Dermalogica produkter som jag beställde i förra veckan. Riktigt snabbt också. Beställde dem den 5:e december från england och har redan kunnat hämta dem på posten.


En känsla

Varför får jag en känsla av att bli lurad av sällskapet?

Jag är normalt inte svartsjuk av mig men ändå kommer känslan. Är det en magkänsla att lita på???

Soffan

Äntligen hemma i soffan. Det blev inte så sent som jag befarade vilket är skönt.

Pratat lite med sällskapet. Jag tror jag är nära att ge upp då vi aldrig lyckas ses. Orkar inte med lekar eller att bli besviken. Jag är gammal...

Stress

Idag har jag jobbat som tusan. Få möten för en gångs skull så jag har jobbat ikapp så mycket jag kunnat. Det har flytigt på bra så man kan se att högarna minskat om än inte borta. Nu är man helt slut och vill ännu mer hem än på julbord...

Julbord

Ikväll har vi julbord på jobb. Jag ser inte fram emot det.

Visserligen har vi denna gång förmånen att gå till ett trevligt ställe men dessa tillställningar brukar vara så trista. Stelt, ingen kommunikation etc.

Jag går för att jag känner att jag måste visa mig där. Inte för att jag vill. Kan tänka mig hundra bättre saker att göra... som tex städa källaren.


Aj aj aj aj

Jäklars vad ont jag har i mina ben. Värken har smugit sig på mer och mer under dagen. För att spä på det hela var jag på ett indoor walking pass idag. Det gick bra när man blev varm men jag tvivlar på att jag kommer kunna gå imorgon.

Föresten var det första gången jag var på ett indoor walking pass. Men definitivt inte det sista. Det var bland riktigt kul. Inte så mycket kordination utan mest bara mata på med olika belastningar.

Träningsvärk

Som jag misstänkte redan igår så har träningsvärk infunnit sig idag. Det är väl ett kvitto på att man låtit kroppen jobba på bra men inte är det skönt för det. Svårt att böja mig, svårt att sitta och svårt att gå.

Å det är nu... vi får  väl se fram emot kvällen om man kan ta sig hem alls :o

Jäklars

Jag har nog tyckt att kläderna sitterna märkbart tajt numera. Imorse ställde jag mig på vågen. Vilken chock! Nu är inte bästa tiden att gå på diet men jag måste göra något åt saken.

Min första åtgärd är att äta upp påsarna från cambridge jag har i skåpet. Alla mål kan inte bytas ut pga årstiden och jobbet men så många som möjligt ska ersättas.

Vikt idag: 75,5 kr (skrämmande!)


Darr i benen

Idag tränade jag med min träningscoach eller PT som en del andra säger. Det är alltid kul och man gör så mycket mer med någon som pushar.

Idag gjorde vi en massa olika stationer, boxades etc. tills jag var helt slut. Nu sitter jag med massa darr i benen och undrar om jag kommer kunna gå överhuvudtaget imorgon.

Skoj är att jag ska vara hos en leverantör större delen av dagen så om jag inte kan gå och röra mig normalt kommer många få sig ett skratt.

Är jag ok ska jag försöka gå på yoga eller liknande så jag får lite smidighet.


Fingrarna avslöjar allt...

Mitt ringfinger är längre än pekfingret mätt från nedersta "vecket". Det innebär att jag har:

  Lättare att bli aggressiv.
  Ökad risk att drabbas av hjärt- och kärlsjukdomar.
  Ökad risk att hamna i fängelse, bli mördad eller utveckla ett drogberoende.
  Större chanser att lyckas i yrken som militär, ingenjör, filosof och schackspelare.
  Förmodligen större intresse för kvinnor än män.
  Lättare att bli duktig på att spela ett musikinstrument.
  Lättare att utöva fysisk aktivitet och bygga muskler.Bara så ni vet. Själv vet jag inte om jag blev gladare av att veta ovanstående...

Vill du veta mer om dig - läs på aftonbladet http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/article8226634.ab 


Träning

Igår försökte jag mig på att ta mig till gymmet. Det gick sådär.

Efter att ha släpat runt på träningsväskan på shoppingrundan på stan så kom jag med kassar och påsar till gymmet. Drog i dörren å det var stängt! Jag som hade spanat in tiden innan jag åkte hemifrån.

Nu hör till saken att jag även bommat två bokade pass på det senaste. I fredags stod jag i fel lokal och var helt säker på att jag var rätt och förstod inte alls varför jag inte fick ut någon biljett.

Något är fel i vardagen då huvudet inte funkar...

Idag ska jag i alla fall träffa min träningscoach. Förhoppningsvis kommer jag befinna mig i rätt lokal på rätt tid. Hur jag ska försklara alla missade pass har jag ännu inte kommit fram till...

Dermalogica

Jag har på det senaste fastnat för hudvårdsprodukter från Dermalogica. Speciellt age smart serien och deras "vanliga" firming booster.

Deras booster stramar verkligen upp ansiktet. Tänk er stelnad äggvita utan att någon vita syns då förståss. Gör susen trötta och plufsiga dagar.

Mina inköp gör jag från UK. Det är mycket billigare där än i Sverige. Dessutom betalar man endast 17% moms istället för 25%. Det är ju inom EU och någon förmån för det ska man väl ha :) Frakten blir inte så farlig som man tror. För 3 produkter + en prova på produkt betalar jag ca 85 kr i frakt.

Produkter som jag beställde idag var:
Skin smoothing creme
Age smart multivitamin thermafoliant
Age smart multivitamin power recovery masqueBilderna är hämtade från www.dermalogica.com
(Alltså inte webbshoppen där jag handlar.)Ung och vacker

Eller ung i alla fall...

Igår fick jag visa leg på bolaget. Jag skrattade och blev så himla glad! Levde på det hela kvällen igår och kommer nog leva på det länge.

Konstigt nog blev man förargad över det förr men efter 25 blir jag stoltare för varje gång det sker. Jag är ju ändå 36 nu :)


Hantera stressiga situationer

Fick detta i ett mail idag och jag gapskrattade.

Hantera alla stressiga situationer som en hund.
Om du inte kan äta det eller leka med det,
bara kissa på det och gå din väg.

Snö

Har vi inte nog med snö nu? Just nu ser man bara en vit vägg utanför fönstret pga allt snöfall. Jag vill inte ha snö. Jag vill inte åka vare sig skidor eller pulka. Inte ens skridskor. Jag tycker om att gå i fina skor med klack vilket är omöjligt just nu...


Snöstängsel

På nyheterna idag pratas det om snöstängsel som man nu sätter upp för att stoppa snön att blås in över spår och växlar. Detta för att undersöka det kaotiska läget med försenade och inställda avgångar samt inställda tåg.

Fungerar dessa så är det ju kanon! MEN... varför gör man detta i december då snön redan kommit??? Hade det inte varit bättre att sätta upp dessa i somras?

Bra en tanke...

Rekrytering

Att rekrytera personal är skitsvårt. Speciellt då man inte får utforma annonsen korrekt och inte får tillgång till CV:n i tid. Som tur var är medrekryteraren och jag överens om de två kandidaterna som vi idag träffade. Vi får väl se hur det blir framöver.

Imorgon blir det betydligt lugnare. Jobb hemmifrån på förmiddagen och sen ledig em.

Idag ska de vara glada på jobb!

Inte en klocka här som fungerar. Men som tur var vaknade jag inte så jättesent ändå. Hade även förvarnat på jobb så kanske var det klockornas undermedvetna som trädde fram.

Låter som en lat dag för mig, men tvärtom. Det blir till att jobba sent och det är fullpackat med möten från 10 och framåt. Någon som vill byta? Räck upp en hand!

Trött

Jag är så trött så trött. Det är som att allt bara suger musten ur mig.

Jag är arg på jobb.

Jag är arg på sällskapet.

Jag är arg på mig själv som alltid intar rollen dörrmatta.

Jag är arg på allt just nu.

Egentligen är jag inte arg alls. Jag är bara trött och energilös vilket yttrar sig i ilska.


Vad menar sällskapet?

Varför säger man först "I love you" (ja han är engelsktalande) och sedan finns man inte tillgänglig knappt ens på sms.

Jag vet inte ännu om jag skulle vara ärlig om jag sade "Jag älskar dig" tillbaka, men jag gillar honom mer än någon annan människa i min närhet. Kanske vågar jag bara inte känna efter och erkänna det då jag är rädd för kärleken. Det jag vet är att jag skulle göra allt för denna människa.

Han är inte okomplicerad. Det är inte jag heller. Det finns barn och det finns ex. Men jag hoppas vi har orken att ge utrymme för det komplicerade så vi kan skapa något fint tillsammans.

RSS 2.0