Från det ena till det andra

Idag är det mycket på gång. Skulle åkt tidigt till jobb men så blev det inte... från jobb till fotvård, sen lite shopping och därefter löpning och till sist måste jag röja lite hemma. Egentligen borde jag sy också men gör jag en del av det första är det ju bra liksom...
 
Shoppingen skulle bestå av ett underställ och en ny stegräknare. Knäckte hållaren på min stegräknare igår och har senaste tiden använt den så jag ser jag rör mig i vardagen också och inte bara på träning.
 
Puh, ja vi får väl se vad jag hinner med...

Joggingkläder

Idag shoppades det joggingkläder. Byxa och jacka från sportline att springa i. Skulle dock behövt ett underställ också. Får ta det i veckan. Ska försöka hålla i nu!
 
Köpte dem på high sport eller vad det heter. Bra pris, 400 kr totalt. Kan man inte direkt klaga på. Om de är bra eller inte jämförelsevis vet jag inte men tyckte de var helt ok att springa i.
 
Vad springer ni helst i så här års?
 
 

Jogga

Idag har jag joggat för första gången sen i somras. Då nästan all träning legat nere tänkte jag att jag skulle starta träningsprogrammet couch to 5k från början. Så blev det inte.
 
En vecka in hamnade jag helt ofrivilligt. Funkade fint. Lagom slut efteråt och lagom nivå att kämpa på så det gick ju ändå ypperligt. Ska försöka komma igång igen. Hoppas bara snön nu håller sig borta så jag kan springa ute.
 
 

Shes a girl and shes on fire


Örngott från Lacoste

Köpte två örngott från Lacoste idag till dunderpris på en försäljning udag. Tänkte kombinera de gråa örngotten med vitt "hotellsänglinne". Tycker det blir lite roligt om det händer något i det vita.
 
 
 
 

Skratt

 

Rött

Idag ska jag ut med en gammal kompis och äta och ta några glas vin på min favoritrestaurang Rött.
Personalen är underbar och maten god. Ett tips helt enkelt!
 
Ska bli underbart :)
 
 

Hold me

Bjuder på en favorit låt. Hittar tyvärr inte någon orginalvideo och vet inte om det finns någon. Men här är den med några vackra bilder.
 
 

Att ta på sig saker...

Att det ska vara stört omöjligt att sluta ta på sig saker. Jag har allt för lätt att säga det fixar jag etc. Bara undrar, när ska jag lära mig?

Besök på nya jobbet

Igår var jag på besök på nya jobbet. Det kändes superbra.Varma och glada människor.
Det kommer bli tufft men jag ser fram emot det.
 
Sällskapet är jag dock väldigt irriterad på. Jag älskar honom men min energi försvinner i all irritation. Prata vore idealet men tro mig jag har försökt...

Bröllop!

Iadg är det så då dags för bröllop.
 
Jag spelar rollen som tärna och ska göra mitt bästa.
 
Lite dubbel är jag. Gläds med kusin att hon hittat någon hon vill dela livet med. Vi är som systrar. Men gillar inte valet av man... men å andra sidan är det inte jag som ska leva med honom.
 
Klänning är inköpt, eller egentligen två då jag ångrade mig, skor, strumpor och underkläder. Det här med att klä sig vackert på undersidan... inte om man vill ha en slimmad figur inte.
 
Dagen kommer bli lång men också fylld med glädje. En minnesvärd dag

Idag säger jag upp mig!

Nu har dagen kommit då jag på sätt och vis äntligen och på annat sätt lite sorgligt kommer säga upp mig.
 
Jag ser fram emot mitt nya arbete men det känns lite som att jag sviker.
 
 

Jag fick jobbet!

Som jag nämnt tidigare så var jag på en arbetsintervju för ca 1½ vecka sedan. Igår fick jag beskedet att jag fått jobbet! Villkoren förhandlades igår kväll och nu inväntar jag bara de sista godkännandena från fack etc.
 
Jag hoppas vinden nu vänt och jag får lite tur på min sida.

Den andra kvinnan

Sarah%20Dawn%20Finer%20-%20Den%20andra%20kvinnan

Jag

Jag andas
och i varje andetag ligger en längtan
Jag lever
en dag i taget, det finns inga garantier

Min hud är som ett öppet sår och varje beröring är en början till att läka
för att bli till nya och djupare sår

Jag vågar
närhet och trevande försök
Jag ser
konturerna på mitt eget liv

Sällskapet

Igår kväll och inatt var sällskapet hemma. Jag älskade varje sekund av det.
 
Förstår inte varför vi ibland har det så svårt. Jag skulle ge allt om jag bara visste vad.

Stresshantering

I torsdags började jag en stresshanteringskurs. Märklig känsla som är svår att beskriva. Jag tycker dock det ska bli bra och jag ska försöka jobba med mig själv på det sätt som behövs.
 
Kan man inte påverka omgivningen måste man lära sig hantera den...
 
Det som var bäst vid första kurstillfället var att se att andra människor också har svårt att orka med samt att de utåt inte bryter ihop eller beter sig märkligt i första ögonblicket. Jag har haft så svårt att få ihop min egen ekvation att jag står och skrattar och busar på jobb, tvingar mig ut med vänner etc och sen är det bara som fasaden rasar så fort jag får en sekund över.
 
 

10-i-topp

På många bloggar finns just nu en tio i topp lista. En sådan ska publiceras varje dag i en månads tid kring olika ämnen. Funderer på om jag ska ta tag i uppgiften eller inte...

Det här med män...

Läste ett inlägg på facebook idag.. varför säger man att män hjälper till med städning, passar sina barn etc?
 
Är det inte lika mycket deras ansvar?

Sanningen då den är som naknast


Jobba hemifrån

Att jobba hemifrån är som bomull för själen ibland. Man kan jobba ifred och känner sig inte jagad. Allt sådant man annars inte får gjort kan faktiskt bli av.
 
Jag väljer hur jag jobbar. Just nu i slapparbyxor och fleecetröja. Det kan jag inte ha på jobb... jag kan inte heller vara sovrufsig i håret.
 
Det finns många som ifrågasätter om de som då och då jobbar hemma verkligen jobbar. Jag tror det främst är de som inte har möjligheten. Men så har man olika jobb och alla gör sina val. För egen del får jag bättre fokus och grepp på saker då jag är hemma än på jobb då det är 200% spinn konstant.
 
Det tråkiga med att jobba hemma är att det är svårt att begränsa timmarna. Det finns inte heller några arbetskamrater att skratta med.
 
Jag jobbar hemifrån imorgon med men ska också på en arbetsintervju vilket ska bli spännande!
 
 

RSS 2.0