Ont i kroppen

Jag är öm i hela kroppen. Känns liksom som att den vittrar sönder. Funderar på om jag blir sjuk eller om jag "bara" är trött. Kommande dagar får väl visa på det.
 
Bildresultat för pain body quote

Helg

Som jag längtat efter denna helg. Snart är den slut och jag har inte hunnit med att känna efter ens. Men än finns söndag kvar.
 
Fredag blev en ren hemmakväll med tvättstugan. Som jag behövde tvätta :) Under renoveringen höll jag ju liksom inte på med kläder framme i lägenheten om man så säger. Sen somnade jag tidigigt vilket var välbehövligt. Middag provade jag en räkceviche som jag lagt på små tortillas med salladsblad på. Kan rekommenderas!
 
Igår tränade jag skivstång och sen försökte jag göra vid lite i lägenheten... betoning på lite fanns. Mer idag förhoppningsvis. Hade vaknat så tidigt så på eftermiddagen blev till att sova framför en B-film. Kvällen var jag hos en kompis på lite bubbel och middag. Mycket trevligt. Tog taxi hem och var hemma i god tid tills askungen skulle vara hemma. Sov lääääänge då jag vaknade strax före kl 10. Mycket välbehövligt. 
 
Idag blir det blandat pyssel. Hade tänkt att gå på ett "Mind" pass men det kommer inte att hinnas med som det ser ut som. Avvaktar lite innan jag bokar av dock.
 
Bildresultat för söndag quote

Februari månads film

Igår blev det av att se filmen "Jackie". Den är fantastiskt spelad och nominerad till priser men... se den inte. Det handlar endast om dagarna efter och är sorgesvart rakt igenom. Jag hade fått för mig om att det handlade om en längre tid efter men icke. 
 
Då den var välspelad får den 2 FrkM av 5 möjliga.
 

När man inte tänker sig för

Igår var jag på ett träningspass efter jobbat. IW spurt lät ju bra och roligt... Tur att jag inte kikade så noga vad det innebar. Först ett tufft distanspass och därefter tuffa intervaller. Jag dog ungefär 13 gånger :o
 
Jag överlevde dock och har bokat in mig på nytt nästa vecka :)
 
Bildresultat för mistaken quotes

Motivation

Vaknade till ett smattrande regn en måndag. Det är liksom lite svårt att finns motivationen en sån morgon. Oavsett så sitter jag nu påklädd med make up och intar morgonkaffet. Redan nu är jag stressad till max över veckan då den är sprängfylld. Måste se om jag kan förhala något så att jag inte dör på kuppen.
 
Bildresultat för motivational quotes

En skön helg

Även om det var lite grått tidvis idag måste vi ju säga att vi har haft ett kanonväder värmemässigt denna helg. Solen fanns ju med oss dessutom både fredag och lördag.
 
Jag har haft en bra helg.
 • flyttat möbler in i alla rum
 • bjöd syster på mat och vin efter allt flyttande (måste hitta på något bra tack)
 • syfestivalen (mässa) med vänner
 • tulpaner på köksbordet
 • mässa även söndag "köpa bostad utomlands"
 • plocka i ordning en del saker efter renovering
 • planerat veckans mat och shoppat
 • sett ett par halvdåliga men avkopplande filmer
Är inte superpepp på att jobba nästa vecka. Redan nu mer mötestid än arbetstid :(

Tulpaner

Så skönt att äntligen ha ett kök tillbaka... Idag var det åter igen vårfeeling i Stockholm. Tulpaner kom med hem till ett något ännu rörigt hem.
 
 

Sovmorgon och helg

Jag vet inte vad det är med mig den här veckan men som jag längtat till helgen. Och som jag längtat till sovmorgon. Nu är det både helg och jag tog sovmorgon :)
 
Idag blir det syfestival på älvsjömässan. Hade inte tänkt gå då jag bara kommer hem med tyger som jag aldrig hinner göra något med men så skulle ett par vänner gå och det är ju alltid trevligt att umgås...
 
Solen är framme också så en promenad innan mässan är ju inte fel. Ska släpa lite till second hand loppis som jag rensat ut. 
 
Ha en fin dag :)

Ha en fin fredag!

Bildresultat för fredag

Det trummar på

Just nu har jag känslan av att inte hinna med så mycket alls på något håll. Igår kväll försökte jag jobba ikapp men har massor kvar. inget blev gjort hemma och jag skulle hellre umgåtts med vänner eller tränat eller fixat i lägenheten. Kan ju börja flytta över i alla rum nu efter renoveringen. På fredag får jag hjälpa att bära det tunga...
 
Mer verkar jag få att göra...
 

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en intressant dag för din del eftersom du tvingas ta itu med problem som du inte ens visste om existerade. Det är många som är sjuka i din omgivning just nu och därför faller en hel del uppgifter på dig fast det normalt sett är någon annans ansvarsområde.

 

Horoskop från elle.se


Till alla mina blogghjärtan

Ni betyder alla mycket för mig. Stor kram till er!
 
Bildresultat för alla hjärtans dag

Jag ser slutet av renoveringen

Eller ja i alla fall på det som är igång nu. Under veckan som kommer får jag flytta in i hall och sovrum igen och sen är det bara lite småfix under veckan därpå. Måste ju ha hjälp att bära en del saker...
 
Idag kommer i alla falll dörrarna som nuvera är renoverade och vita... ska bli spännande. 
Golv och tapet och målning är klart. Men "filler" (om man använder rynkspråk) ska göras då vid kramar, såna vita ringar ska sättas vid elementrör etc. Spegel upp, gardinfästen som råkade tas ned och hål spaklas igen ska tillbaka mm. på det hela är jag supernöjd. Tror det kommer kännas bra när jag väl får in mina möbler rätt för nu är det lite svårt att njuta av tillvaron i ett huller om buller.
 
När detta är klart hoppas jag snart bhygglovet för inglasning är klart så balkongen kan bli fit for fight också :)
 
På det hela har det gått bra men jäklars vad jobbigt samtidigt att ha en sån röra hela tiden.

Äntligen

Äntligen ett köksbord att sitta vid igen. Det är galet underbart :)
 
Bildresultat för it is the little things

Kalas i kubik

Båda mina föräldrar har fyllt år. De tror att de fortfarande är 45 eller så och bjuder in alla till kalas... Innebär att pappa både fixar kalas och tar hand om mamma. Sen är han supertrött... 
 
Jodå vi kan kan fixa men tror ni vi får? Igår skulle han handla och jag som bor nära sa jag kommer med... nä det fick jag inte. Idag var min syster på plats tidigare... inte fick hon hjälpa... 
 
Det är så man kan bli galen!
 
Hur som så är de nu firade och de verkade glada. 
 
Jag har mat i magen och en del vin och choklad finns där med. Min pappa är väldigt mordern när det kommer till drycker måste jag säga. Bubbel och vinlunch är inget han nekar till och även fixar. 80 år och skruttig hindrar inte. Det uppskattar vi andra :)

Skiftbyte för renovering

Åter på jobb. Direkt på morgonen fick jag samtal från han som arbetsleder min renovering hemma. Kan vi byta på rummen ikväll så vi fortsätter i resten av lägenheten? 
 
Uffh... *Tänker*... vill ha det klart. Jajamen det kan vi!
 
Den sena varslingen gjorde att han själv kom och bar också :)
 
Fint blir det även om det är svårt att njuta av det nya då allt nu står lagrat i de rummen. Längtar tills allt är klart och jag får allt på plats.
 
 

Berlin i bilder

Två dagar går jättefort.  Ett axplock av vad vi hann med.


Då var det dags för Berlin!

Som jag behöver en paus från jobb och min röriga lägenhet. 


Mission Minska garderoben - januari

I januari har jag haft köpstopp så endast minusposter finns... typ. Några accessoarer kom hem på rea. Jag är dock mycket nöjd med dem och får många fina kommentarer. Det jag gjort mig av med är:
 
 • 1 klänning
 • 1 tröja
 • 2 linnen
 • 1 capribyxa (jersey)
 • 1 par skor höst/vår
 • 1 kökshandduk
 • 1 par vinterskor
Inte mycket men det är en början :)
 

Köpstopp januari är över!

Till största del höll jag vad jag sa. I helgen lurade min syster in mig på en dea axelssonbutik som jag inte annars går på men det var konkursutförsöljning. Vd smyckesstället så hittade jag ett halsband och två ringar så det blev lite synd... 
 
 

RSS 2.0