När storhetsvansinnet tar över

Jag är så trött på när män låter storhetsvansinnet ta över lögnerna börjar forsa fram.
 
 

Jag tror jag är knäpp

För ett tag sen skrev jag om ett par byxor som jag köpt och aldrig använt och nu inte kunde hitta. De är fortfarande borta.
 
Nu är en jacka och ett par handskar borta. Det upptäckte jag när jag nu skulle hänga undan mina tjockare jackor. Handskarna trodde jag att jag hade förslagt men jag var då när de var borta säker på att jag hade med mig dem hem men fick sen ge upp den tanken. Nu börjar jag tro att jag hade rätt ändå.
 
Har städat klädkammaren idag för att hitta framförallt då byxorna som var de som var borta från början men icke. Nu då ännu fler saker borta. Vart fan tar sakerna vägen???
 

Hallå där Cia!

Om du får massa testkommentarer från mig så säg gärna till :)
 
Du är en av dem jag inte längre kan kommentera hos då jag inte får upp verifieringsrutan. Meckar med datorn och testar allt eftersom.
 
Hoppas det är ok!

Jag blir galen...

...kan inte kommentera på alla sidor. Få tex inte upp de som vill att man skriver verifieringskod. Tråkigt då jag saknar dialogen med flera.
 
Kämpar på med att se vad som kan vara fel på min dator... systemåterställer och kollar brandväggar etc på löpande band. Men sååååå irriterande!

En bra runda utan resultat

Började dagen med lite shopping innan jag åkte till jobb. Kom iväg hyfsat tidigt sen så har tom varit ute och sprungit och hör och häpna det gick bra!
 
Sprang i långsamt tempo hela min dryga 3km runda frånsett 2 backar och ett kort telefonsamtal. Väl hemma sliter jag fram telefonen för att stänga av runkeeper och se hur rundan gått så ser jag att den stängt av sig... inte ett sk*t är mätt.
 
Men även om jag är helt ovetandes så känns det i alla fall bra. Fast jo det hade ju varit kul och se lite resultat också.

Mitt kylskåp

Det är inte bara jag själv träningen etc som inte hinns med. Det gäller även mitt kylskåp.
 
 

Dagens runda

Dagens runda kändes betydligt bättre än igår. Då värkte ryggen för varje steg. Idag nästan ingenting.
 
Igår och idag sprang jag längre springintervaller men var snittmässigt ändå långsammare än i förrgår. Jag eller runkeeper? Tror det är jag.
 
Sprang idag 2 min gick 30 sekunder i intervaller. Ingen indealisk intervall med runkeeper då det slog ut all återkoppling... Imorgon eller onsdag blir det längre springintervaller. Ökar mikroskopsikt varje gång. Får se hur länge det håller och var det slutar.
 
Kan inte låta bli att avundas er lite som skriver sprang 1 mil och 1,5 mil etc. Men jag VET det ligger slit bakom detta och ni är värda varje framgång :)
 
Det vore roligt att höra om era upplägg att nå dit ni nått. Hur gjorde ni?

Memory lane

Har haft en så himla skön kväll med Beatles tema på puben. Själv levde jag ju inte under deras storhetstid men som musiker har jag spelat dem mycket. Musiken fortsatte jag inte med som vuxen.
 
Memory lane syftar dock till att jag efter många många många år, närmare bestämt ca 12 år sen, träffat mitt ex. Vi har haft happy birhday och merry christmas kontakt och sen en del telefonsamtal men sen jag träffade min nuvarande inte kontakt alls då jag inte ville. Mitt bagage skulle förbli mitt bagage. Tog kontakt då han är arkitekt och jag behöve någonstans att fly undan. Som arkitekt har han alltid något tillgängligt. Jag hade tur att en gammal övernattningslägenhet sen förr fanns kvar i hans ägo. Det är som att krypa till korset...
 
Men han lyssnar, han finns, han skulle åkt hem men stannar, han kan mig, han ser jag inte mår bra. Kanske blir det ännu mer kaos men jag behöver ork via någon annan.
 
Nu blev det mörkt... det var inte meningen. Ikväll var vi och lyssnade på ett band vi lyssnade på förr. En kompis till Mr. Som vi sjungit och stampat takten ikväll...nu är det godnatt så får vi se om morgondagen blir lika bra. Tvivlar lite på det och laddar med massa vatten nu innan sänggång. 
 
 

Mitt i påsken

Jag har tagit mig iväg på "hemlig ort". Detta så jag får lite lugn och ro i sinnet.
 
Jobbar men är inte på jobb under påsken och är inte störd av en galen granne. Ett himla flackande blir det.
 
Jag bloggade innan om en stalker. Den storyn är inte heller till enda. Utspel på hög nivå finns med och jag har börjat fundera på att offra någon som är mig nära för att slippa detta. Det är ett högt pris och jag vill egentligen inte.
 
Jag är mitt i livet, blir 40 senare i år, och utvärderar det mesta. Det är inte mycket jag ångrar men jag vet inte om jag vill fortsätta leva som jag gör. Kanske är det det här som kallas kris...
 
Skönt är i alla fall att våren kommit. Solen och ljuset är helt underbart.
 
Motion har jag hunnit med hyffsat den senaste tiden även om det inte är så långa pass. Försöker "lära" mig att springa/jogga. Idag var jag under 7 minuter per kilometer trots intervaller på 1.30/30. Spring intervallerna var inte supersnabba men inte heller superdåliga. Nere på ca 6.15 per km. Hoppas hoppas ryggen nu håller för detta på sikt. Smyger ju riktigt igång så kanske får det mig att slappna av och kroppen hinner med på ett annat sätt.
 
Men inte fasen är jag lätt på foten :) Tycker kroppen är supertung när jag springer gentemot annan motion men det kanske släpper. Ökar intervallerna varje gång så hoppas snart att det känns som om det släpper lite mer.

Glad påsk!

 
 
Det är väl liste så här som jag känner mig... balanserande.

Söndag igen

Det går fort då man har roligt... eller hur är det nu man säger.
 
Var ut med en kompis efter jobb i fredags. Vet inte om det var stressen, maten eller vinet men kl 4 natt till lördag vaknade jag och var kanondålig fram till kl 10. Sen sov jag hela lördagen i praktiken.
 
Idag har det varit jobb jobb jobb och sen en löptur. Eller vad man nu ska kalla det. sprang 1 minut gick rask en minut och körde intervaller på det sättet. Det verkar som att min rygg klarar det bra i alla fall. Kanske är det just att man inte tar i för fullt och kan slappna av som gör det... vad vet jag :) Så länge det funkar är det ju bra. Ökar lite nästa gång igen.
 
Fick boka om min tid hos itrim i veckan. Helt hopplöst sen att få en ny tid. Jag förstår ju att alla vill ha morgon eller kvällstider men det här är makalöst då man får vänta månader på en sån tid. Kanske blir det bättre till hösten. Måste dessutom bestämma mig för vilket program jag ska gå på till hösten då det känns som om jag inte behöver maxpaketet. Några tips?
 
Hoppas på en vecka under kontroll nu. Lite fööööör mycket just nu så det börjar sippra ut och det är inte ok!
 

Soooool

Jag ser sol!
 
Efter 3 dagar med grått grått grått och regn regn regn så är det nu en klar och blå himmel med sol. Hoppas det håller i sig. Det gör mig på gott humör.

Tålamodet tryter

Det märks att min energi börjar ta slut. Tålamodet tryter så in i baljan.
 
Idag har jag varit irriterad på min controller, på en kommande leverantör, på alla som passerat förbi typ och mest på mig själv...
 
Bra är i alla fall att jag tog mig ut på en springtur idag. Nästa får bli imorgon så får det bli vila på fredag igen. De är ju inte så långa och jag varvar med att gå. 45/30 blev det och nu har jag även ledsnat på det så imorgon kör jag 60/30 så får vi se. Idag kändes faktiskt ryggen ganska ok jämfört med annars. Kanske är det så att man ska smyga igång det...
 
Nu blir det lite mer jobb så länge andan faller på ;)

Tuffa tider

Jag är i slutfasen av ett stort projekt. Eller egentligen är det fas 1 i ett projekt men när detta är över så är delen med flest moment klart. Jag ska inte säga att det går som på räls. Leverantören befinner sig just nu på mars. Stor firma och man förhandlar och sätter flöden med fel folk. Som tex uppgifter till en programmering som syns i systemen vill de skicka ut tekniker på plats för att hämta in vid varje programmeringsmoment. Det innebär kostnade som skjuter i höjden och kund får vänta ytterligare på leverans. Man kan tro de aldrig gjort sånt här tidigar
 
TIll detta har jag en ny controller som inte grejar att prissätta våra tjänster som förändras och paketeras om. Det får jag fixa i helgen då det ska vara klart nästa vecka.
 
Till detta är jag i fasen då massor måste lösas bara av miljarder aktiviteter som ingår i ett projekt.
 
Jag blir galen kan jag lova.
 
 
Andas!

Idag är det vilodag

Kom ut en sväng igår med på en 3 km runda. Sprang (lufsade) 40 sekunder gick 30 sekunder. Gick utomordentligt bra så nästa gång blir det 45/30.
 
Idag är det däremot vilodag. Plan är att komma ut imorgon på en runda igen.
 
Själva löpintervallerna har egentligen inte så pjåkig tid tror jag men sååå långsamt tycker ju jag att det går. Vi får väl se om jag någonsin kommer till att bara springa innan rygg eller något annat krånglar.

Handbroms på!

Att jobba som en tok innebär dålig kost och dålig måltidsordning och för att inte säga motion och vardagsmotion. Direkt smyger sig några kilon på. Nu är det handbroms på!
 
Jobbet är fortfarande mycket men ändå lite lättare just nu. Det utrymmet ska användas till vardagsmotion och träning.

Igår var en bra dag

Jag orkar inte riktigt umgås med någon och då jag inte visste om jag kunde vara ledig i helgen eller ej så hade jag inte planerat så mycket.
 
Det gav utrymme för en del träning. Som ni vet lufsade jag runt lite på förmiddagen. Ser man till springintervallerna så är de inte så tokiga ändå. Bara jag som tycker och känner det går långsamt kanske. Springer ju inte så där lätt som jag vill känna.
 
Efter springandet så blev det lunch och lite jobb. Hade dock vett att bara göra det nödvändigaste och sen stängde jag ned.
 
På eftermiddagen fick det bli ett itrimpass. Hej å hå som jag körde på så får vi se om jag kan röra mig de närmsta dagarna. Vet inte riktigt var jag fick energin ifrån men oavsett så var det bra.
 
Kvällen blev i lugn och ro med en bok.
 
Nu en ny jobbvecka...

Kommer ni ihåg de här?

http://padetrettio.blogg.se/2014/january/shopping.html 

Har aldrig haft dem och har inte en susning om var de är... Nästa helg blir dt garderobsstädning om lugnet håller i sig.

PMS runda

Idag av alla dagar så förskte jag mig på en löprunda. Vet inte varför men kroppen behövde röra på sig. Att springa på asfalt är inte idealiskt för mig och min rygg.
 
Ryggen värker då jag slarvat rejält med träning och annan rörelse de senaste veckorna. PMS har jag också, fast inte så farligt som förr, så brösten ömmar och kroppen känns supertung.
 
Ut på en kort runda tog jag mig i alla fall. Tänkte springa 30 gå 30. Det gjorde jag tills jag kom hem och såg jag ändrat programmet någon gång till 35/30. Bra en massa bonus sekunder på springsidan eller kanske jag ska säga lufssidan.
 
Jag har en runda på drygt 3 km som jag tänkte jag skulle förska lufsa runt 3 gånger i veckan nu. Det kanske ryggen håller för och jag får motionen tillgänglig dygnet runt. Vi får väla se hur det går.
 
Så hur gick det förutom att jag tog mig runt då? Jo jag blev lite svettig och konditionen orkade med. Tiden blev ju urusel med tanke på hur mycket jag gick men den kan ju bara bli bättre.
 
Nästa gång tänkte jag springa 40/30 så får vi se om jag märker någon större skillnad.

Nödrecept

Vad är era nödrecept i stressiga tider?
 
Jag har den senaste perioden jobbat dygnet runt som ni vet. I kombination med att även privatlivet krånglat en hel del på olika sätt. Min räddning har varit att kombinera färdigmat/utemat med itrims produkter. Hur gör ni andra?
 
Har ni några bra tips på mat i farten och enkla snabba recept?
 
Tex så har jag senaste tiden ätit frukost antingen på väg till jobbet eller vid skrivbordet på jobbet. Har sedan försökt äta antingen riktig lunhc eller middag även om den inte är efter itrimmått alltid och är köpt eller ute på restaurang eller det som bjuds där man är. Det andra målet ofta en itrim bar. Mellis har varit allt från itrim bar till frukt till kaffebröd.
 
Ja ni hör inge idealiskt alls. Men har liksom ätit det som varit närmst och räddat mig med barer.

En ledig lördag

Igår kom jag från jobbet redan före kl 18. Det har jag inte gjort på länge. Hade redan innan bestämt mig för en ledig kväll och ledig lördag. Väl hemma satt ejag mig i soffan och undrade vad jag egentligen skulle göra... själv hemma och inga planer.
 
Det tog inte många sekunder så praktiskt taget slumradfe jag i soffa med eller kanske till ett glas bubbel. Slumrade igenom Lets dance somn jag inte följt alls och sen flyttade jag till sängen och vaknade vid 6-tiden. Blev lite sur då jag skulle ha sovmorgon. Låg i alla fall kvar och tänkte att jag sovit bra många fler timmar än jag gjort på länge. Nästa gång jag tittade på klockan var den 11.45. Hjälp! nu var det bråttom.
 
En planerad fika/lunch med älskade systerdottern innna jag skulle på en massage. Nu sitter jag här och undrar vad jag ska göra. Är ganska slut så jag anar det kommer bli soffan utan större engagemang.
 
Hur som så har jag i alla fall haft en väldigt lugn lördag.
 
 

Drömmar på olika sätt
RSS 2.0