Dag 39 med itrim

Lördagen och dag 39 är snart över.
 
Det går bra med min itrimträning... igår glömde jag skorna och idag var jag ned till itrim långt före de öppnade. Bara att gå hem denna gång med innan det var dags för träning. Om inte annat så ger de mig en massa extra steg!
 
Fick till ett riktigt bra pass och jag känner jag är tillbaka efter en period med mycket astma. Idag låg jag åter på gult och rött under träningen mätt med itrims pulsklocka. Härligt!
 
Jillian fick träna utan mig då jag har känningar i en axel och hellre då fokuserar på itrims träning. Får se om jag tar upp det igen. Lite surt då den är effektiv som tusan.
 
Var idag på en hot stone massage. Lördagslyx om något! Det var belöningen för 6kg viktminskning. Jag har ju bestämt att belöna mig var 3:e kilo jag minskar. Så skönt! Blev så slö efteråt så la mig på soffan och såg en värdelös film på TV :)
 
En promenad på 5 km hjälpte mig att få ihop resterande steg och nu myser jag med lite te i soffan.
 
Ha en fin lördagkväll!
 
Antal steg: 11501
 

Dag 38 med itrim

Poff så var dag 38 över och jag är back on track med träning.
 
Efter gårdagens vilodag fick jag med mig träningskläderna på morgonen men glömde skorna så jag fick ändå ta mig hem efter jobb innan träning. Men efter skohämtning trotsade jag regnet och det blev det ett itrimpass och sen ett Jillianpass. Man ska ju egentligen inte ha uppehåll i Jillian 30 day shred men då jag även tränar annat tror jag det är bra att ha en träningsfri dag per vecka i alla fall.
 
Dagens lyx var ett långt bad med en god bok efter träning. Så skönt!
 
Börjar bli nyfiken på vad som hänt med vikten nu när jag tränar mer. Vet inte heller vad jag kan vänta mig riktigt med LCD kosten. Jag känner mig inte lättare efter senaste vägningen men känner hur kroppen formas om. På torsdag nästa vecka får jag svaret.
 
Antal steg: 11776
 
 
 
 

Dag 37 med itrim

Dag 37 har sprunigt förbi.
 
Idag har det inte blivit någon träning alls. Detta på grund av att det firats födelsedag. Ett år äldre är man alltså igen.
 
Bjöd på tårta på jobbet utan att bli sugen ens. På kvällen bullar och choklad vilket gick fin fint. Har inget sug what so ever och har inte haft på hela tiden jag gått på itrim.
 
Imorgon blir det då träningen igen. En skön start på helgen!
 
Antal steg: 12985

Dag 36 med itrim

Så har dag 36 försvunnit i rask takt. Det är attans vad fort inte bara itrim går utan livet när man tänker efter.
 
Idag har det varit lite mer kontroll på jobbtillvaron vilket är skönt. Ligger så efter med mitt eget då man får använda sig själv som spelare på plan. Det är illa men vi jobbar på det för att det ska bli ändring så det är ju bra.
 
Efter en lång dag på jobb blev det i alla fall ett pass på itrim och sen ett Jillianpass. Som jag svettas är det ett under att vätskebalansen går ihop sig. Har bokat om hälsospåret för hundrade gången då jag konditionsmässigt inte är på banan ännu. Tar jag i för mycket tar det fortfarande ett rejält stopp i andningen. Men nu har jag 1½ vecka på mig så nu håller jag tummarna.
 
 
Antal steg: 10078

Dag 35 med itrim

Dag 35 har passerat i rekordfart.
 
Efter en galen dag på jobb med 60% frånvarande bland personalen så gick jag till itrim och körde ett pass. Riktigt skönt. Därefter hem i rask takt och körde ett Jillianpass.
 
Flera har frågat vad Jillian 30 days shred är för något. Det är ett pass som Jillian Michaels, känd från biggest looser, har satt ihop. Det bygger på att man kör level 1 i tio dagar och sen level 2 i tio dagar och sen level 3 i tio dagar. Level 1 är uppbyggt med 3 min styrka, 2 min kondition och 1 min abs och sen kör man 3 varv. Väldigt effektivt kan jag lova. Hantlar behövs.
 
Jillian har gett ut en mängd DVD:er men denna är mest känd i Sverige och jag lovar den ger resultat. Passen finns på youtube så man behöver ju inte köpa DVD:n. Nedan finns ett litet smakprov.
 
 
Jag ska försöka följa denna i 30 dagar. Lovar inget men ska göra ett helhjärtat försök!
 
 
Antal steg: 10607

Dag 34 med itrim

Dag 34 sprang förbi. Tyckte jag precis klivit upp och begett mig till jobbet.
 
Har sedan första gruppträffen flitigt börja fylla i mina kryss i övningsboken. Trodde väl aldrig det skulle vara så kul att få sätta några kryss!
 
Hela dagen kastades omkull pga sjukdomar och sen iväg på externa möten vilket gjorde att jag kom hem tidigare men jo för att sätta mig och jobba igen.
 
Försökte mig på springa/gå intervaller gick till 90% bra men ibland tog träningsvärken från gårdagen över. Därefter Jillian 30 days shred vilket också fungerade till ca 90%. Imorgon får det bli ett itrimpass om jag ens kan gå :)
 
Funderat en del på det där med power walk. När övergår en rask och snabb promenad till en power walk egentligen?
 
 
Antal steg: 11353

Dag 33 med itrim

Dag 33 har passerat så gott som och jag mår bättre än på länge!
 
Så skönt att kunna träna igen även om jag försöker ta det lugnt och inte anstränga mig så mycket. Skulle egentligen behöva en slamsug i lungorna... Började i alla fall dagen med 5 km promenad. Nu på kvällen körde jag ett itrimpass och sen Jillians 30 day shred som påminner i upplägget som itrims träning. 2 min styrka, 2 min kondition och 1 min abs i fyra omgångar. Mina armar skakar än... undrar om jag kommer kunna komma ur sängen imorgon :)
 
Sprang på en granne som var intresserad av itrim så lämnade över lite kuponger så hon kunde prova på träning och få en analys etc innan hon bestämmer sig. Kanske man får sällskap på pulspassen och promenaderna framöver!
 
 
Antal steg: 11109
 
 

Dag 32 med itrim

Dag 32 har sprungit förbi. Vaknade alldeles för tidigt då jag somnade alldeles för tidigt igår.
 
Min morgonrunda var klar redan vid 9-tiden. Släpade sen några kassar till bistånds second hand som jag packat ihop i min rensning av hemmet. Borde ha shoppingförbud då flera saker var helt oanvända och tom lapparna kvar på.
 
På eftermiddagen släpade jag min sjuka mor på shopping. Det är ett helt företag då hon har svårt att prova kläder och röra sig men hon vägrar och shoppa med någon annan. Vi fick i alla fall ihop ett par byxor, två tunikor och två linnen. Jag hoppas det dröjer till nästa gång...
 
Ikväll blir det bara soffan så dödstrött som jag är efter denna tidiga morgon.
 
 
Antal steg: 14388

Dag 31 med itrim

Dag 31 med itrim blev en lång dag på jobb. Jag som hade tänkt gå tidigt...
 
Kosten och vardagsmotionen trummar på. Nu börjar man märka att kroppen minskar. Packade imorse undan ett par byxor som nu inte längre kan användas. Skön känsla! Hoppas det raskt blir fler plagg som kommer packas undan.
 
Längtar verkligen tillbaka till mitt forna jag. Funderar mycket på varför jag lät kilona smyga på. Jag trivdes ju inte med dem så varför lät jag det fortsätta?
 
Har idag också bokat en hotstone massage. Jag har ju beslutat att belöna mig vart 3:e kilo och vill gärna skämma bort mig lite :)
 
Antal steg: 11053

Dag 30 med itrim

Dag 30 och första gruppträffen med ny vägning.
 
Vet just inte om första träffen gav så mycket så det kan gå båda håll framöver. Inte så att den som ledde det gjorde dåligt ifrån sig utan mer om innehållet som inte gav så mycket. Men jag är inte negativ heller. Vi är ju alla på olika nivå i livet, tänk etc. och framförallt varför man är där man är.
 
Passade också på att boka om konditionstestet för hundrade gången. Det verkar som att det aldrig kommer bli av just nu då jag inte repar mig.
 
Vägningen var lyckad. Har nu gått ned 6,6 kg på 30 dagar och det utan träning på sistone. Väldigt nöjd.
 
 
Antal steg: 11202

Dag 29 med itrim

Dag 29 redan... Barer och shakes ger ett ganska smidigt liv måste jag säga. Det där med måltidsordning kommer inte direkt i första prioritet just nu.
 
Jobb i 390 idag. Helt slut nu. Imorgon är också en dag som kommer bestå av möten möten möten. När ska man liksom hinna jobba? Och när ska man hinna ta hand om sin personal?
 
Tycker kroppen har stannat av helt. Kanske beror det på att ingen träning sker. Hoppas jag kan smyga igång i helgen men bara en trappa ger mig grava problem just nu. Jag har däremot börjat trappa ned de höga doserna kortison så om inte annat borde jag bli mindre svullen av det. Om jag har rätt eller fel, ja det visar vågen imorgon.
 
 
Antal steg: 10783
 
 
 

Dag 28 med itrim


Dag 27 med itrim

Tänk snart är det 1 månad sedan jag började med itrim. Så fort det går!
 
Jag tycker kroppen "släppt" ifrån sig lite igen efter ett par dagar då jag mest stampat på samma ställe. Liksom omformat sig. Känslan har i alla fall varit så eller är det byxorna som inte längre är nytvättade :) Vägning på torsdag i samband med första gruppträffen får visa resultatet. Spännande och se då det var morgonvägning sist och nu blir det kvällsvägning. Diffar ni mycket i vikt morgon och kväll nu som itrimare?
 
En lunchpromenad hann bli av idag men då jag sovit dåligt blir det inte mer promenad som jag tänkt mig. Tidig kväll får det också bli.
 
Kan tipsa om något lyssningsvärt och det är sommarpratare Ellen Jelinek. Det går att lyssna online nu i efterhand. Som jag grät.
 
Antal steg: 10057

Dag 26 med itrim

En lugn dag har det blivit. Tog en långsam promenad på förmiddagen och har därefter plockat och rensat vidare. Förstår inte hur mycket man kan pilla in i en lägenhet... har ni samma tendens? Nu när jag snart är klar borde man ta varv två för att få rensat ordentligt men aldrig att jag orkar!
 
Försökte ta ut ny medicin på apoteket men det slutade med att jag gick därifrån skitarg. Jag har haft samma mediciner i många år och de fungerar för mig och min kropp. När jag nu är i en sämre period tänker jag inte dribbla med utbytesmediciner även om det är samma substans. Efter att ha svarat på frågan att jag vill ha min ordinarie medicin så börjar jag ifrågasättas. Det är andra gången jag går därifrån på kort tid utan att ha fått mitt ärende gjort. Förra gången skulle jag ha ketostix och de hade ingen susning. Blev erbjuden uv-tester...
 
Nu blir det här och häpna... hehe bingolotto! Har inte spelat detta sen begynnelsen av lokets tid men nu tänkte jag vinna stort!
 
Antal steg: 10516

Länkar

Nu ligger ni som brukar läsa och kommenrera mina inlägg om itrim länkade under itrimbloggar.
 
Något hoppas i koden men så får det vara idag då jag inte hittar felet!

Dag 25 med itrim

Dag 25 har nu i stort sett passerat.
 
Maten och vardagsmotionen går bra men träningen ligger efter pga sjukdom. Trist när man väl satsar men så är ju mitt liv. Man väljer inte då man har sämre astmaperioder.
 
Förutom en promenad så har jag rensast i garderober och klädkammare. Under min semester var det skåp och bokhyllor som rensades upp och idag tog jag tag i resten. Ja allt är väl inte klart men nästan. Har passat på att prova igenom kläder och kastat, lagt till loppis/insamling och packat undan sånt som inte passar. Ja, de har inte blivit för stora men de som varit i garderoben sen 1800-talet och jag inte kunnat haft på år. På så sätt hoppas jag nu kunna ha lite ordning och kasta eller skicka till insamling/loppis allt eftersom. Tänker jag provar igenom de undanpackade kläderna efter varje 5 kg ned.
 
Kan också passa på att tipsa om ytterligare ett par bloggar.
http://bulleblomster.blogg.se/
kanelpinglan.wordpress.com
 
Tips 2 är en bra sida i UK att beställa träningskläder och skor ifrån. Det mesta är bra mycket billigare än hemma. Över en viss summa brukar frakt bli gratis. Helt ok sida och har själv testat deras kundtjänst som är suverän när man har frågor.
http://www.wiggle.co.uk/
 
Antal steg: 10312

Dag 24 med itrim

Ännu en dag har passerat. Har inga problem med måltidsersättningarna alls utan tycker det är riktigt bekvämt. Kommer bli tufft när man väl ska laga mat.
 
Var ut på en skön lunchpromenad och tog även en promenad efter jobb. Orkar ju inte så mycket i taget då jag fortfarande har väldigt dålig andning. Glad jag ändå orkar lunka på så jag får ihop lite steg.
 
På väg hem knockades jag av trötthet. Antagligen på grund av att jag inte mår bra och sen att jag strerat och försökt orka med jobbet hyffsat också. Nu när helgen kom så - pang! Kommer också på fel tåg hem och märker det inte förrän låååååångt senare. Blev en riktigt lång väg hem kan man säga.
 
Det kommer bli en tidig fredag...
 
Antal steg: 14039

Dag 23 med itrim

Dag 23 snart slut. Det går bra med matersättningarna. Saknar lite socialt liv som sker med mat och dryck och då är det väl inte maten och drycken jag saknar utan sällskapen.
 
Övergången till LCD har gått bra. Blandar med någon måltid VLCD då jag vill ha lite "kaffe". Lite maguppror men inte mer än vad mat annars kan ge. Smakar mig sakteliga igenom produkterna.
 
Träningen lyser med sin frånvaro då jag inte kommer på banan efter min astmahelg. Därav är konditionstestet ombokat för andra gången. Promenera lugnt går i alla fall bra som tur är men längtar tills man kan röra sig mer.
 
 
Antal steg: 12485
 
 

Dag 22 med itrim och nu på LCD

Dagen har gått bra. Då LCD perioden börjar idag så har jag fått möjligheten att botanisera bland nya produkter. Jag har testat granatäppel shaken vilken var ok och sen två olika barer, men så söta. Riktigt så att tårna krullar sig.
 
Jag hoppas itrim jobbar på produkterna då det finns lite att önska där andra märken på marknaden nått fram bättre. Men produkterna är inte värre än att jag överlever heller. Får i mig dem utan problem.
 
Sakta men säkert blir jag bättre efter ett stort astmaanfall i helgen som nu knockat mig totalt. Medicinerna jag nu ökat upp knockar mig lite till. Funderar på hur mycket de höga doserna kortison jag har i kroppen spelar in på dagens vägningsresultat även om jag intalar mig att jag inte ska bry mig om det då det är så livet ser ut.
Jag hoppas jag blir så pass bra att jag till helgen kan köra ett lugnt träningspass men vi får väl se. Vill inte få bakslag heller.

Ännu en blogg har jag att tipsa om från ytterligare en duktig itrimare :)
http://blogg.improveme.se/imittlivsform/
 
Har beslutat mig för att belöna mig rejält under resan, nämligen var 3:e kilo. 
3 kg belönades i samband med att VLCD perioden nu tog slut med två par nya träningsbyxor.
6 kg där har jag tankar på en kroppsbehandling på något spa
 
Använder ni belöningar? Hur har ni lagt upp det och vad belönar ni er i så fall med?
 
 
Antal steg: 12655
 
 
 

Resultat 3 veckors VLCD

Imorse smet jag in på itrim på väg till jobbet och smygvägde mig då VLCD perioden nu går över i LCD.
 
På pricken -5 kg!
 
Tycker det är fantastiskt bra. Som jag skrivit tidigare går jag sällan ned i vikt i något rasande tempo. Till detta har jag ju inte kunnat träna på en vecka men lyckligtvis ser den snittmässiga vardagsmotionen bra ut.
 
Jag har inte rett ut alla begrepp på kvittot man får men lite bra är det ju att Fett och BMI går nedåt.
Vätska i inre organ har också gått ned men om det är bra eller dåligt har jag ingen koll på.

Någon som vet vad impedance är (motstånd i kroppen)?
 
Sen längst ned står det predictive weight denna har också minskat :o Vad kan det vara för siffra som räknas fram?
 
Framöver blir det vägningar varannan vecka vid gruppmöten.
 
 

Dag 21 med itrim

Då har dag 21 snart passerat vilket innebär slutet på VLCD perioden. Jag har 2-3 måltider kvar som jag tänkte fördela ut på kommande dagar.
 
Frukost: choklad shake
Lunch: kaffe shake
Middag: choklad shake
Kvällsmål: tomatsoppa m massa vitlök
 
Mår verkligen inte bra och det verkar ta tid att repa sig från helgen. Medicinerna har dessutom slagit ut rösten så nu kan jag inte ens gnälla :) Å det riktigt suger att det blir avbrott i träning på alla sätt.
 
Försöker jobba på som vanligt men visst är jag trött. Men att börja hösten med att halka efter.... nej tack! Där är man snart i alla fall.
 
Jag har en del bloggar som jag följer som jag nämnt. De inspirerar mig. Bloggarna är utan inbördes ordning :) :
 
Har jag glömt någon får ni ge er tillkänna :)

 
Antal steg: 11538

Dag 20 med itrim

Nu har även dag 20 passerat. Tycker det går märkligt fort.
 
Frukost: choklad shake
Lunch: kaffe shake
Middag: choklad shake
Kvällsmål: tomatsoppa m massa vitlök
 
Mår betydligt bättre även om jag inte mår bra efter min astmahelg. Nu tar det ett tag att repa sig fullt ut så min träning få bestå av promenader några dagar.
 
Har jobbat heldag även om jag inte planerade det från början men det flöt på så varför gå hem. Nu är jag dock trött så det kommer bli en tidig kväll för mig.
 
Hoppas ni har det bra därute i stugorna alla itrimare! Uppskattar verkligen alla kommentarer med tips och tillrop men också att följa er då det ger fantastisk inspiration. Så tack!! Jag hoppas ni är med mig hela vägen och att jag ger er detsamma.

 
Antal steg: 11432 Nu blev det bättre stegat igen!

Dag 19 med itrim

Dag 19 och jag mår bra mycket bättre än igår för att inte tala om inatt.
 
Frukost: choklad shake
Lunch: kaffe shake
Middag: tomatsoppa m massa vitlök
Kvällsmål: choklad shake
 
Inatt fick jag nog svaret på varför jag mått som jag mått under gårdagen. Värsta problemen med astma och irriterade luftvägar tornade upp. Idag mår jag bra förutom att jag knappt kan prata efter alla mediciner och har vibrerande luftvägar och hostar vid rörelse. Men jag lyckades ta mig till centrum och för att slippa backen som jag knappt orkar då jag mår så här så gick jag runt... det tog tid kan jag lova men gav steg.
 
Efter idag är det bara 2 dagar kvar på vlcd. Funderar lite på hur jag ska lägga upp mina valmöjligheter. Hur har övergången gått för er andra till lcd? Några magproblem, hunger eller så?
 
Jag anar mer hungerkänsla kan komma då man som kvinna oftast inte klarar sig att hålla sig i ketos på 800kcal. Har ju inte haft hungerkänsla alls under vlcd som tur är.

 
Antal steg: 7636

Dag 18 med itrim

Dag 18 och jag mår urdåligt. Har vilat i stort sett hela dagen. Var till affären och köpte vatten, thats it! Så stegen blir därefter.
 
Frukost: choklad shake
Lunch: kaffe shake
Middag: tomatsoppa m massa vitlök
Kvällsmål: choklad shake
 
Får se om något hiskeligt bryter ut eller ej. Lagar mig som bäst en varm kopp te. Har tagit bad då kroppen mår som bäst då och inte värker även om jag inte är så frusen. Det här hade jag ju inte riktigt räknat med och spräcker min planering vad gäller steg och träning. Maten kan jag ju dock hålla på.

 
Antal steg: 3901

Dag 17 med itrim

Tänk att dag 17 nu också passerat. 4 dagar kvar på vlcd perioden innan lcd perioden startar och nya smaker och produkter kan utforskas.
 
Frukost: choklad shake
Lunch: kaffe shake
Middag: choklad shake
Kvällsmål: tomatsoppa m massa vitlök
 
Är fruktansvärt matt idag. Har också gått runt och haft högfärdshosta... får inte bli sjuk kan inte bli sjuk vill inte bli sjuk.
 
En sedvanlig lunchpromenad blev av men fy tusan vad höstlikt och rått och kallt det varit idag. Njöt inte av ett endaste steg. Hoppas ju på att vi får en solig och varm höst.
 
Gav mig iväg tidigt från jobb för massage och akupunktur. Väldigt skönt måste jag säga. Ryggen är inte helt bra även om jag är glad att den är så pass bra att jag nu kan träna. Springa har jag ännu inte vågat mig på.
 
Å så det här med vågen... funderar på om jag ska väga mig eller inte. Jag känner jag går ned. Det flyter på så varför ska jag egentligen upp på vågen? Ska jag avvakta till första gruppträffen tro...
 
Antal steg: 10522

Dag 16 med itrim

Dag 16 är så gott som avklarad. Tänk, bara 5 dagar kvar av VLCD perioden.

Frukost: kaffe shake
Lunch: choklad shake
Middag: kaffe shake
Kvällsmål: choklad shake varm
 
Dagen började med ett itrim pass. Jag har börjat använda pulsklockan och jag ligger mestadels på gul och röd indikering under passen. Funderar på hur man mäter sin maxpuls då jag nu låter maskinen räkna ut det och kanske blir det inte helt rätt?
 
På lunchen hann det bli en lunchpromenad. Jag hoppas jag kan få till det som en rutin även när jobbet drar igång på allvar och stressen kommer.
 
Ett av mina mål på itrim är att bli bättre på att sova också. Vanligvis blir det alltför korta nätter men jag gör mitt bästa nu för att de ska bli längre. Inatt har jag sovit sovit sovit och kunde gott och väl ha fortsatt när det var dags att gå upp och för ett litet svagt ögonblick övervägde jag att skippa träningen på morgonen men klev sedan upp :)
 
Mitt stegmål ligger på 8000 steg per dag vilket jag klarar med god marginal genom mina lunchpromenader.
 
Antal steg: 10972

Dag 15 med itrim

Idag är det dag 15! Tänk vad tiden går :) Inne på sista veckan av VLCD.

Frukost: skogsbär shake
Lunch: choklad shake
Middag: kaffe shake
Kvällsmål: tomatsopp vitlökspreppad
 
Idag har det varit en riktigt skön dag! Bra på jobbet och sen lite småshopping för att komma hem och sitta på balkongen en stund.
 
Funderar mycket på vad som hänt med kroppen de här två första veckorna. Jag har ju ännu inte vägt mig. Visst sitter kläderna bättre men vad mer? Ibland känns det som det går långsamt och ibland att det rinner kilon av mig. Undrar vad jag kan förvänta mig av vågen.
 
Avnjuter just nu tomatsoppan piffad med vitlök och chili :)
 
Ni som kommit lite längre, vilka lcd produkter föredrar eller föredrog ni?

Antal steg: 10812

Dag 14 med itrim

14 dagar, 2 veckor, har nu redan gått! Måste säga det har gått väldigt smidigt.
 
Frukost: kaffe shake
Lunch: choklad shake
Middag: kaffe shake
Kvällsmål: kaffe shake
 
Lite väl många kaffe shakes kanske men så blev det denna dag som börjades med träning innan jobb. Det låter verkligen inte som jag :) Men jag har tänkt det kan bli mitt nya jag. En lunchpromenad hanns också med även om jag delvis blåste bort...
 
Efter en jobbdag som borde ha inneburit matklocka då jag tappade ena tiden idag igen lite så har jag tagit mig en välförtjänst ansiktsbehandling.
 
Idag känns det lite mer som att kroppen är på gång igen. Jag hoppas den känslan håller i sig nu :)

Antal steg: 12216

Dag 13 med itrim

Dag 13 har nu nästan passerat och det var min första jobbdag...

Frukost: skogsbär shake
Lunch: kaffe shake
Middag: choklad shake
Kvällsmål: kaffe shake
 
Idag var som sagt var första jobbdagen efter semestern och min första dag som itrimare på jobb. Det har gått bra även om jag tappat klockan lite. Får nog ställa alarm när det är dags att äta... en lunchpromenad och jag har passerat målet för stegen med marginal.
 
De senaste dagen känns det som om kroppen "stannat". Kanske är det omställning den håller på med efter att först fått en chock :) Men skönt att kläder börjar sitta bättre i alla fall!

Antal steg: 10843

Dag 12 med itrim

Det flyter på här. Dag 12 är nu snart klar.

Frukost: skogsbär shake
Lunch: kaffe shake
Middag: tomatsopp vitlökspreppad
Kvällsmål: choklad shake
 
Nya balkongmöblerna är nu helt monterade med enorm hjälp. Skönt så kan man riktigt njuta av balkongen. Skulle köpt dem tidigare men det har bara inte funnits ork. Lite piff med torgblommor så blev det ännu bättre.
 
Itrim träning och nu på kvällen en promenad. Ska försöka komma ihåg att börja använda pulsbanden på itrim. Glömmer dem alltid och kommer ihåg först långt in i passet. Spännande och se om jag tränar så hårt som jag tror :)
 
Vikten är fortfarande okänd. Ska väga mig nästa helg så nära VLCD periodens slut som möjligt.

Antal steg: 10311

Dag 11 med itrim

Dag 11 har snart passerat. Det går undan här. Jag håller kost och motion punkt till pricka.
 
Frukost: skogsbär shake
Lunch: kaffe shake
Middag: tomatsopp vitlökspreppad
Kvällsmål: choklad shake
 
Märkligt nog så har jag idag varit sugen på tomatsoppan jag åt till middag. Det trodde jag aldrig skulle ske! För i ärlighetens namn så är inte maten sådär jättegod men den går ned och det räcker just nu.
 
Idag har jag tagit det lugnt. Slöat, burit lite sopkassar efter all rensning, lagt upp byxor och sytt knappar i solen på balkongen, tagit en promenad. Rätt skön dag.
 
Har tagit beslut om att inte väga mig imorgon. Ska kolla med itrim om jag kan få göra det när VLCD peioden är klar. Kanske går det. Om inte så blir det vägning nästa helg. Osäker på vad jag kan förvänta mig gällande viktnedgången. Jag har alltid fått kämpa för varje gram så håller låg profil. Har jag under mina första 3 veckor gått ned 5 kg är jag mer än nöjd. Om jag därefter går ned 1 kg i veckan i snitt är jag nöjd.
 
Jag funderar en del på hur jag ska ha min plan för att hålla vikten när jag kommit så långt. Ramen jag kommer tillåta mig i viktskillnad är 3 kg. Allt däröver måste bort direkt. Det får inte växa på sig.

Antal steg: 10230

Dag 10 med itrim

Snart är dag 10 klar. Idag har jag mått sådär men kan inte sätta exakt på fingret varför. Dieten? Värmen? Akupunktur?
 
Frukost: skogsbär shake
Lunch: kaffe shake
Middag: kaffe shake
Kvällsmål: choklad shake
 
Träning före frukost på itrim och därefter fick jag leverans av nya balkongmöbler. Lite småshopping följt av massage och akupunkur. Men det här med träning... närmst mig före på itrims träning var en kille som svettades precis över hela kroppen. Ok jag svettas också men jag lämnar inte allt plaskblött efter mig. SÅ äckligt att använda maskinerna efter honom.
 
 
Nu sitter jag och försöker få ihop balkongmöblerna vilket inte är det lättaste!
 
Ännu har jag inte stått på vågen. Funderar nu om jag ska strunta i den helt och se om jag kan få väga mig när det är slut på VLCD perioden istället. Ska fråga om inte annat.

Antal steg: 11949

Dag 9 med itrim

Så har dag 9 nästan passerat. Jag kan inte annat än säga att det flyter på.

Frukost: skogsbär shake
Lunch: kaffe shake
Middag: choklad shake
Kvällsmål: choklad shake i repris
 
Jag har tagit en fridag från min rensning här hemma. Släpar kassar till soporna så det står härliga till. Var på stan och helt plötsligt attackerade nya balkongmöbler mig. Leverans kommer redan imorgon så egentligen borde jag röja balkongen...
 
Gick nu på kvällen en härlig kvällspromenad på 5 km. Ganska lagom sträcka när man har lite mer tid. Mitt mål är att göra 3 ombytta pass i veckan på itrim eller friskis varav minst 2 på itrim. Dessutom ska jag gå minst 8000 steg om dagen. När jag börjar jobba så har jag tyvärr ett stillasittande arbete.Räknade ut mitt snitt vad jag nu gått per dag och det blev hela 10476 steg! Såklart jag är nöjd :)


Antal steg: 15326

RSS 2.0