Kanske är det så

Det är inte båten som gungar. 
Det är havet som rör sig.

Mörker

Livet är ta mig fan inte lätt just nu rent ut sagt. Men det kan bara bli bättre då förmordar jag. 
 
När jag ändå är igång så kan jag säga att jag irriterar mig så enormt när jag lyft blicken lite idag. Allt står huller om buller efter städningen som gjordes i veckan. Inte en ljusstake eller vas eller lampa eller ja vad som står där den ska. Kan tyckas trivialt och gnälligt men jag har städhjälp av flera anledningar och då vill jag inte ha hela hemmet som en villa villerkulla efteråt.
 
Hälsningar Gnällkärringen
 
 
 

My kind of love

Har idag hittat en helt underbar artist.
 
 

Dagens sanning
Hoppas


Shopping NYC - del 4 Tröjor

Jag har ju inte lyckats visa allt ännu som jag shoppat... här kommer ett maraton på shoppade tröjor :)
 
 
Först ut är en v-ringad från Armani exchange
 
 

En polo från Lauren Ralph Lauren
 
 
En grå från Uniqlo
 
 
En rosa från Uniqlo
 
 
En ljusare grå från Uniqlo
 
 
En randig från Lauren Ralph Lauren
 
 
 
Det känns som om jag missat några men ja dessa får ni hålla till godo med :)
 Ni må tro jag älskar att shoppa bra kvalité till HM priser!
 

Eh ahaJag har irriterat mig på att min telefon laggar, visat fel tid etc senast tiden. Nu kikade jag lite extra påsen och inser att vädret och tiden  är inställd för NYC!

Jaja jag är väl lite stressad då som inte sett det utan bara varit på väg att köpa ny telefon.Hörrrrrni!

Det är ju fredag!
 

Paket

För ett tag sen så plingade det till i mobilen gällande avisering av ett paket. Avsändaren för mig okänd. Tänkte inte mer på det och så igår plingade det till i huvudet och jag insåg att det var sista dagen att hämta paketet på.
 
Då jag inte hade någon susning över vad det var så gick jag bara till utlämningsstället. I nästa sekund stod jag på en parkeringsplats med ett stort paket innehållande en kaffemaskin och grubblade hur jag skulle få hem den.
 
Hade inte en tanke på att det skulle kunnat vara den då jag inte beställt den utan man fick den på köpet ett tag sen då man köpte kaffekapslar.
 
Nåväl, kämpade mig hemåt med en och annan svordom. Väl hemma vad är det första jag får se? Jo en paketavi på golvet. Denna gång tror jag nog att jag vet vad det är. I alla fall hoppas jag att det är mina beställda produkter från Lookfantastic.
 
Nu på morgonen har jag i alla fall turen att sitta med en god kopp kaffe!

Hoppsan då!

Imorse sladdade jag förbi itrim då jag visste det skulle bli en hektisk dag. Då hälsade min coach så glad "vi ses senare då"! Jag måste sett ut som ett frågetecken.
 
Det visade sig att jag skulle ha ett motionspass med henne som ja gtotalt glömt bort fast det stor där i almanackan. Då jag inte förberett det var det bara att sladda hem tidigt och ta träningskläderna på och ta mig iväg för ett pas.
 
Bra blev det. Jag är vanemänniska och behöver lite knuff ibland. Många nya övningar fick jag med mig som man kan anävnda både i hemmacirkel och i cirkeln på itrim. Önskade speciellt många bra övnnigar för mina svaga ben :)

Det berömda kuvertet har kommit!

Jag får nog jobba tills jag stupar...
 
 

Ett disigt Stockholmser ut att bli en liten bild. ..

Seven

Det blev ingen itrimträning igår utan det blev jobb hela dagen. Inte ens solen hann jag med. Snart är den intensiva perioden över...
 
Däremot tog jag mig i kragen när Ipaden visslade till och appen Seven ville jag skulle röra på mig. Det är 7 minuters träning av hela kroppen i full rull. Man blir i alla fall varm om inte annat och jag tänker mig att 7 minuter är bättre än inget. Ska försöka göra detta varje dag nu och se om jag märker förändring.

Jävla idiot!

Det är vad jag tycker om en av mina grannar. Han har fått för sig att vi ska gå ut och äta... jag vill inte. Han vet jag inte är singel. Såna här idiotiska mail får jag av honom... Jag vill flytta!!!
 
 
 
 
 
 

 
 

Oj så roligt!

Först var vägningen och vikten innan gruppträffen roligt. Å sen var gruppträffen innehållande ett träningspass roligt!
 
Trots att jag jobbat dygnet runt som det känns senaste tiden och jag kanske inte ätit optimalt, antingen för lite eller kanske för mycket eller helt enkelt bara fel ibland så låg jag bra till i vikt. God marginal till min gräns. Faktiskt närmre viktlägsta än min gräns :)
 
Sen på gruppträffen så hade ett träningpass. Så himla kul men jag upptäckte raskt hur svaga mina ben var... vilket inte var någon surprise direkt. Med svaga ben har man varken balans eller koordination men hej å hå. Träningen bestod av intervallträning a 60 sekunder per övning. Kul! Å jag maskade bara lite ;)
 
Kan bara säga är det någon som funderar på itrim så gå!

Snark

Just nu jobbar jag som en tok! Det som känns bra är dock att det finns kontroll (om man nu har det då man jobbar typ 7-01...) och att det flyter på. Ett mindre haveri nu skulle vara ödestigert då det inte finns mycket till marginal. Längtar till helgen då jag kan få jobba på utan avbrott.
 
Ikväll däremot ska jag på itrim * 2 då jag även ska ta igen passet som var då jag var i USA. Gruppträning står på programmet så det ska bli extrakul att gå dit tycker jag :)
 
Ha en underbar dag!

Underbara itrimbloggvänner

Jag har så underbara itrimbloggvänner som inte bara pratar itrim utan finns i alla lägen. ÄVEN då man inte mår så jättebra.
 
Tack för allt stöd fina ni!
 
 

Ofrivillig shopping

Ja, inte trodde ni att jag hade det men si det dyker upp då och då.
 
I måndags när jag torkade håret så dog hårtorken halvvägs. Å då menar jag verkligen halvvägs. Där stod man med inte ett fuktigt hår utan ett halvt format hår... slätt och rundat medan resten av håret var helt frizzy...
 
Så på hemvägen fick det bli en sväng via SIBA. Hittade denna här till ett bra pris måste jag säga.
 
 

Att välja bort

Vissa människor kan man välja bort enkelt. Andra kan man inte välja bort helt utan att välja bort många. Det gör det väldigt svårt att välja.
 
Jag låter bli att välja just nu men det gör mig inte starkare utan svagare.

Läses minst 10 ggr per dag

Jag snor en skylt från Lena som säger så kloka ord.
 
Denna skylt borde jag läsa minst 10 ggr per dag tills dess att jag lär mig.
 
 

Det är dem man älskar som kan såra mest

Jag är bara så otroligt ledsen. Någon jag älskar högt ljuger och spelar ett spel. 

Det är dem man älskar mest som kan såra djupt.

Äckel!

Det här är en så kallad kycklingbröstfilé. Ser ni hur onormalt stor den är. Denna kyckling måste ha varit stor som en hel jäkla gås.
 
Ser ni perforeringen i den? Måste vara efter alla nålstick fär att spruta in saltvatten. I affären fanns det 10! olika kycklingbröstfiléer att välja på. ALLA med saltvatten marinerning. Blir så less!
 
Sist slaktade jag en färsk kyckling på egen hand bara för filéerna skull... slöseri och galenskap men då fick jag i alla fall riktigt fågelkött.
 
 

Vad fan händer???

Nu lämnar jag ytlig shopping ett tag... och riktar blicken österut. Vad fan är det som händer? Vad i helvete gör Putin i Ukraina? Han har inget att göra där övrehuvudtaget! Nu kommer det vi alla väntat på med den karln.
 
Det känns som att världen står och ser på. Jag vet att så inte är fallet. Obama pratar. Vår egen Bildt pratar. Alla pratar. Ändå sker det som sker nu.
 
Jag vet det är en balansgång. Vi vill inte ha ett nytt storkrig. Ukraina har begärt Natos hjälp. Får de den? In med medlare nu säger jag bara.
 
Om jag var ukrainabo så skulle jag ta pick och pack och åka... det här känns som början på något nygammalt. Det går alltid att återvända om det blir lugnt. Jag vet det inte är så enkelt men livet som kommer sedan är inte heller alltid enkelt.

Söndagsshopping

Så här på söndagsmorgonen så vad skulle passa bättre än lite shopping vid köksbordet och med kaffekoppen. (Föresten vem dricker kaffe ur kopp numera...)
 
Har en favoritleverantör på hudvård på webben och det är Lookfantastic. Jag har kollat upp dem och de säljer äkta produkter och inga falska kinaprodukter som ofta figurerar på webben.
 
Morgonens shopping bestod av ny rengöring från Dermalogica och ny primer så ögonskuggan sitter från Urban decay.
 
 

Dermalogica Special Cleansing Gel

 

Urban Decay Eyeshadow Primer Potion - Original


Vacker

Tycker denna är så vacker. En favoritlåt.

http://open.spotify.com/track/3IWoDK09PmmVMt1jXmbvgE 

Shopping i NYC - del 3 klänningar

Jag trodde jag hade köpt 5 klänningar i NYC men när jag idag galgade dem och hängde in dem i garderoben hade de blivit 6 stycken :)
 
Först en skön klänning från Tommy Hilfiger.
 
 
 
Sen en från Calvin Klein. Min är svart men visar den blå så ni ser draperingen. Ser kanske inte mycket ut men är så skön och sitter så snyggt på.
 
 
 
Sen två från Lauren Ralph Lauren. Den övre är svart/brun mönstrad i min version och den nedre är helsvart. Tyvärr hittade jag dem inte i mina färger på webben.
 
 
Sen en sidenkläddning från Armani Exchange. Kommer bli så skön till sommaren :)
 
 
 
Till sist en klänning från French connection. På korta mig är den längre.
 
 

Resa

I år fyller jag 40. Är inte så jätte jätte road av det. Det sker i slutet av aug och jag funderar på en resa. Vart skulle ni resa? Vad drömmer ni om?

Så långt ifrån itrim man kan komma

Igår efter jobbet var jag ut med en kompis och hennes två arbetskamrater. De var snälla men något speciella vilket jag förstått redan innan. Vi hade trevligt men de var inga jag normalt skulle umgås med eller hitta mycket gemensamt med. Jag tror ni då förstår sammansättningen under kvällen :)
 
Nåväl jag hade hoppat in på en redan betald middag då en av de som skulle gå var sjuk. (Ja, jag kommer betala sjuklingen!) Kände först nej men sen ja då jag måste få in annat än att jobba i tillvaron just nu. Middagen var på fiskrestaurang och det tycker jag ju om. På vägen dit får jag klart för mig att det är skaldjursplatå - mums! Riktigt fina skaldjur fick vi. Jag rekommenderar verkligen Westermans fisk.
 
Men började kvällen med att bjuda min kompis på ett glas vin och sen till fiskrestaurangen för att fortsätta med ett glas champagne och sen vin till skaldjurplatån. Bröd och aioli fanns också vilket jag mumsade friskt på. Efteråt ett par glas vin i en bar.
 
 

RSS 2.0