Hemleverans från IKEA

Det är märkligt hur IKEA tar ut samma kostnad för hemleverans från varuhuset nära dig som från centrallagret. Kostnaden för hemleverans är mycket prisvärd men oavsett, ska det kosta lika mycket att skicka en bil ett par mil som kanske 50-100 mil?
 
Vad tror de man väljer om du på varuhuset dessutom ska lyfta ihop allt själv?

Tyg

Det blev en hel del tyger på syfestivalen igår. 5 st för att vara exakt, men något bra festtyg till en jacka hittade jag inte. Så idag blir det en tur till affärerna för att se om jag kan hitta någon festjacka.
 

Syfestival

Idag blir det ett besök på syfestivalen tillsammans med delar av det gäng jag syr med en gång i veckan. Jag hoppas kunna hitta ett fint tyg till en festjacka. Sen ska jag försöka hålla i plånboken... jaja jag vet det shoppa kommer det bli i alla fall.
 
Efter festivalen ska vi gå och ta ett glas tillsammans. Jag hoppas ingen köper en symaskin som vi ska släpa runt på...
 
Jag hittade föresten en klänning jag tänkt ha då jag är brudtärna. Det är till den som jag vill sy en jacka, tiden håller dock på att bli knapp.
 
Tyvärr hittar jag ingen bild på rätt färg. Den jag köpte är mörklila, fotar den vid tillfälle. Bilden nedan är lånad från inwear.
 

Spakryss och skaldjursbuffé

I måndags kväll åkte jag på en spakryss med Birka paradise. En sån underbar resa!
 
När vi kom ombord pågick städningen av hytterna fortfarande så vi fick inte gå dit direkt. Så istället passade vi på att dricka lite bubbel... Direkt efter avgång hade vi skaldjursbuffé. Det var ostron, hummer, krabba, pilgrimsmusslor, gröna musslor, blåmusslor, vongole musslor mfl musslor, kräftor, havskräftor, räkor ja ni förstår... och bara att äta. Till det fanns olika såser och bröd och ostar. Vi fortsatte med bubblet till... det gjorde vi hela kvällen.
 
Idag på dagen så vaknade vi och åt frukost. Därefter hade jag en chokladbehandling 80 min. Under bar massage och efter det packades jag in i värme medan ansiktet togs om hand.
 
Lite lunch och lite shopping. Sen var vi tillbaka i land igen...
 
Kan verkligen rekommendera resan. Så underbart skönt dygn. Bäst är att åka som vi måndag kvällar då det är lugnt i restaurangerna, spat etc.
 
Ett avkopplande dygn!

Klänning

Jag som älskar att shoppa har nu panik...
 
I mitten på november ska jag vara tärna på ett bröllop och jag har inte en susning om vad jag ska ha på mig... Vi har lite dåligt med sådana här butiker märker jag. Det finns ibland klänningar men pga novemberkylan och mina armar så vill jag gärna ha en jacka till, bolero eller liknande.
 
Klänningen ska vara tealängd eller som längst ankellång (ej hellång). Några tips på butiker som man kan kika i?

Dags för förungring

Telias VD slutar (läs får sparken). Artikel finns i Expressen idag. Det är dock inte bekräftat från Telia men inte heller dementerat.
 
Bra tycker jag! Det är dags för föryngring inom koncernen. Stålbad är vad företaget behöver om de ska klara konkurrensen.
 
Stelheten inom Telia slår igenom allt. Månne de nu bara ta en ny VD externt i från som vågar genomföra badet.

Be happy!

 

Tillbaka från NYC

Har spenderat den senaste veckan i New York city. Älskar staden och återvänder ofta. Mycket shopping blev det förståss. Har laddat ordentligt för vintersäsongen vad gäller tröjor och jackor men också en drös med byxor och en del annat. Woodbury, Loehmanns, Century 21, Burlington, TJ Maxx, Marshall, Macy´s, DSW, Nordstroms, Banana Republic, you name it! Bilder kommer i veckan då jag inte orkar packa upp idag.
 
Förutom shopping så var jag och kikade på grand zero, coney island och på high lane. De stora turistattraktionerna är avbetade sen tidigare. En broadway musical sågs naturligtvis också, Spiderman. En musical jag rekommenderar om ni har vägarna förbi. Och självklart en massa promenader... man går mycket i stan.
 
Många mysiga middagar på favoritrestauranger och några nya hanns också med.
 

RSS 2.0