Paus

Äntligen får jag lite paus i livet. En ledig vecka som kommer tillbringas i det Big Apple! Älskar staden och är där varje år om jag bara kan.
 
Jag ska försöka undvika kaoset som blir under tiden som jag sedan måste ta tag i. Nu är det ledighet som gäller.
 
Vi hörs!
 

Hitta i...

 

Shopping

Det var ett tag sedan jag visade upp vad jag shoppar. Det beror nog mest på mitt allmänna tillstånd av ren utmattning. Men igår var jag ut en sväng och köpte en ny resväska då den gamla gått sönder. Jag passade då på att fynda denna lilla topp. Ett provplagg från MQ för 150 bagis.
 
 
Söt och lite somrig i modellen med färgerna gör att den fungrar nu på hösten under kavaj, kofta etc.

Dagens tips - Campadre!

Om ni som jag gillar att shoppa så kan jag tipsa er om Campadre. Här kan man få erbjudanden på både kläder, smycken, inredning, elekronik, resor mm på kända märken.
 
 
 

I am

 

Hjälte


Resvåg

Köpte denna fiffiga sak idag. Med den kan man väga sin resväska när man är ute och reser för att slippa åka på övervikt.
 

 
Kommer komma bra till användning på min kommande NYC resa som alltid tenderar att sluta med shopping i överflöd.

Ooops!


På rätt väg...


Kapitulerat

Idag känns det som jag kapitulerat.
 
Imorse var jag så stressad att jag kräktes innan jag rusade iväg till jobb. När kl blev 8 tog jag och lyfte luren till vårdcentralen. På eftermiddagen idag har jag varit på en första konsultation som ska följas upp. Hur de ska hjälpa mig vet jag inte ännu... jag förstår det ju inte själv. De ska också försöka få med mig på en stresshanteringskurs så snart det bara går.
 
På jobb rengar det in uppdrag och beställningar. Jag accepterar dem bara om jag inte har annat bokat. När man ska jobba är ju förståss en fråga...Någon prioritering har inte skett från arbetsgivaren.
 
Privat jagas jag av min mamma. Jag orkar inte ta samtalen. Men snart måste jag innan jag är efterlyst...
 
Sällskapet pratade jag med igår. Det är svårt att säga att man behöver hjälp. Det är ännu svårare då frågan om vad han kan göra kommer...

Varför

Varför blir man både bortvald och kvarhållen?

Livet

Det är svårt när man inte vet hur man ska fortsätta livet.
 
Jag har det oerhört tufft på jobb just nu. Hamnat i kläm som anställd mellan två ledningar som grälat sen dackefejden. Ovanpå det har jag två sjuka föräldrar och ett förhållande som svajar.
 
Vet inte riktigt i vilken ände jag ska börja nysta. Energin är slut innan jag startat.

Under Stockholms broar

I helgen som varit har jag haft besök från Norge. En tjej jag träffade på en resa för några år sedan och vi har sedan dess hållit kontakten. Det var första gången hon var i stockholm. Idag tog vi sightseeing turen "Under Stockholms broar". Det var en toppentur!
 
Jag rekommenderar den till alla dom får besök eller som vill vara lite turist i sin egen stad.

PEZ tabletter i min bodylotion?

Nu har jag kommit på det!
 
Jag älskar Bioterms bodylotion Lait corporel. Doften har alltid påmint mig om något... idag slog det mig - PEZ! Kommer ni ihåg godiset man åt när man var liten. Radade in tabletterna i en figur och matade sedan ut dem genom att vicka huvudet. Eller också är jag bara bra förkyld....
 
 


 

Uppdrag granskning

Det gav mig ett skratt att Uppdrag gransning visade fel logotyp för fackförbundet Byggnads i förra veckan och sen endast vågade visa den rätta i sin rättelse denna vecka. Det är väl inte så ni gör i era program? Bara visar den tillrättade versionen?
 
Tycker programmet spårat... sämre och sämre journalistik även om grundidén är god.

Cancer

Jag har inte cancer men just nu känns det som om cancer tar över mitt liv. På mindre än en vecka har jag fått tre besked.
 
En väninna har spridd cancer. Att träffa henne tog hårt på mig då jag inte var förvarnad.
 
En av mina närmsta arbetskamrater är dessutom drabbad av bröstcancer och ska vidare till utredning nu.
 
Min far opererades före sommaren och nu kom beskedet att även strålning måste till.
 
Funderar över livet och undrar vad det är jag håller på med i mitt ekorrhjul...

RSS 2.0