Kul!

Läste något så väldigt roligt i bloggen monas universum.
 
Kom då och tänka på sällskapet som riktigt lyste upp då han kom och tänka på att vi faktiskt kunde dela buss en bit och på så sätt få en stund till ihop. Han kunde inte riktigt köpa att jag inte var lika tänd på idén... visserligen var det samma bussnummer men då åt olika håll vi skulle...
 
Jojo. ibland är nog inte alla indianerna i kanoten.

Något som berör

Jag läser några bloggar. En del varje dag. Alla berör de mig olika. En blogg som berört mig mycket, fått mig att le, gråta och att uppskatta livet lite extra är i kroppen min.
 
Känner ni inte redan till den så ge den en chans.

Spelträsket

Jag har hamnat i spelträsket. Sugar candy saga och Bubble which saga trollbinder mig och gör mig till en latmask.
 
Spelar ni något och blir ni lika trollbundna?

Pension

Ser lite på frukostTV. Reklampausen visar en snutt om pensionsprognos på Pensionsmyndigheten. Surfar in... och den är stängd för tekniskt underhåll hela helgen. Det blir dyra reklampengar det!

Denna blir bättre

Efter att förra veckan var veckan från helvetet, som jag inte ens vill tala om, så hoppas jag på en bättre då jag snart öppnar dörren.
 

Syfestival

Idag är det dax för syfestival. Vi får väl hoppas jag inte hittar allt för mycket för jag har fullt på mitt "lager". Men något vore alltid trevlig om inte så lite idéer.
 
 

Pippi citat

”Det har jag aldrig provat förut, så det klarar jag säkert!”
/världens klokaste Pippi Långstrump

Saknad

Ditt hjärta som klappat så varmt för de Dina
Och ögon som vakat och strålat så ömt
Har stannat och slocknat till sorg för oss alla
Men vad Du oss gjort skall aldrig bli glömt
 
 
 
 
 
 

TGI Friday!

 
 
 
Och vad ska ni göra då?

Barn är härliga


Att hjälpa andra

Har du barnkläder över och bor i sthlm? Kika då in på bloggen monas universum och gör något så viktigt som en god gärning och få möjligheten att dela med dig! Kvinna till kvinna, mamma till mamma.

Min favoritdag


Ibland är det tungt

Mailade mamma. Hon ringer då hon inte förstår vad som står i det. Förstår inte orden och sammanhanget. Förstår inte hur hon ska använda länken eller googla. Det gör hon andra dagar. Hon förstår inte vad jag säger heller. Blir bara mer och mer förvirrad. Jag blir arg eller egentligen ledsen. Huvudet är inte med henne idag. Vår planerade träff för att handla lite får skjutas upp till en dag då huvudet är mera med.
 
Det är tungt när föräldrar förändras. När mamma inte längre är mamma.

Sällskapet

Igår fick jag några härliga timmar med sällskapet. Vi åt lunch, promenerade och fikade. Vi borde prata men det undviker vi. Vi är inte bra på att vare sig prata eller bråka... pratar om problem är egentligen något som aldrig sker utan det går från noll till hundra på en gång.
 
Även om jag älskade gårdagen så mal tanken hela tiden i huvudet att han snart går sin väg igen. Jag avskyr känslan att känna mig överbliven och bortprioriterad.
 
 

TGI!


RSS 2.0