Dag 8 med itrim

Dag 8 är då nästan klar. Märkligt fort det går.

Frukost: skogsbär shake
Lunch: kaffe shake
Middag: skogsbär shake
Kvällsmål: choklad shake
 
Energin kvarstår så idag har det blivit ett pass på itrim och sen en massa rensning. Alla pappershögar är nu borta. Tidningarna som sparas är i nummerordning och årsordning samt bokhyllan rensad. 5 maskiner tvätt har också hunnits med samt en långpromenad. 
 
Lite kul är det att jag hittat några andra som bloggar och som ligger ungefär i samma fas som jag själv. Bra så man kan peppa varandra!
 
Lite sugen att kliva upp på vågen är jag allt. Men ska försöka hålla mig till helgen då det är halvtid på VLCD perioden. Provade ett par byxor som glipade och jag inte fick igen för en vecka sen. Dessa fick jag igen. Anar att de efter helgen också kan sitta ritkigt bra :) Måste sedan hitta nästa plagg att längta till.

Antal steg: 9676

Dag 7 med itrim

Dag 7 har snart nu passerat. 1v av VLCD perioden, dvs 1/3 av VLCD och 1/12 av hela resan med snabbdieten.

Frukost: skogsbär shake
Lunch: kaffe shake
Middag: tomatsopp vitlöks och pepparpreppad
Kvällsmål: choklad shake
 
Ännu en dag fylld av energi. Skulle till Furniterboxs showroom men drog en nitlott då de verkar ha stängt i kungens kurva. Hela huset de låg i var stängt och under arbete trots att det nästan är nytt. Fick i alla fall med mig 2 nya BH hem från twilfit. En med marginal nu och så en i nästa storlek nedåt vad gäller omkretsen. Det var halva reapriset så tyckte jag skulle passa på. 
 
Har därefter städat kyl och skafferi och gick därefter loss på samtliga skåp i kök samt badrumsskåp. Mitt i sprang jag på en fotvård också. Nytt ställe för mig vilket jag inte går tillbaka till!
 
Ännu har jag inte stått på vågen. Ska försöka hålla mig till halvtid av VLCD.

Antal steg: 5071 dåligt! Men regnet forsar ned och jag går inte ut...

Bloglovin

Hallå där ute! Jag vill ju så gärna följa er på bloglovin. Så smidigt! Har ni inte redan gett möjligheten så snälla...
 
På länken hittar ni knappen att lägga till på er blogg. Bloglovin
 

Dag 6 med itrim

Då har dag 6 snart passerat och jag har varit fylld med energi! Härligt! Hoppas det nu håller i sig.

Frukost: skogsbär shake
Lunch: kaffe shake
Middag: choklad shake
Kvällsmål: kaffe shake
 
Fylld av energi som sagt var och detta trots att jag sovit dåligt. Vaknade och chattade med sällskapet en stund på skype. Därefter en snabb promenad och sen lite shopping. Fullständliga hälsoanalysen gjordes idag på itrim. Gick bra och kommer inte ha något problem med att nå mina mål så länge jag följer kursen/planen. Egentligen är det hela som en kurs. En kurs för livet. Därefter blev det träning. Riktigt kul fast jag inte var så pepp innan. Rockade rockring vilket jag inte gjort på säkert 30 år... hej vad det gick... bra! Men det är kanske som att cykla. Sprang till centrum nu på kvällen då jag glömt handla en del och tog sen en omväg hem.
 
Under hälsoanalysen gjorde vi upp att 3 ombytta pass i veckan ska ske, varav minst 2 på itrim. Jag vill inte helt släppa indoor walking som jag tycker är så kul. Utöver det 8000 steg per dag i snitt. Just nu går jag betydligt mer men annat blir det när man sitter bakom skrivbordet igen.
 
Fick frågan om jag ville väga mig idag trots att det vara gått 5 hela dagar. Jag sa nej efter lite tänk. Det är fritt att väga sig på helgerna på mitt itrim så jag tänkte försöka göra det på söndag då det gått halvtid av VLCD fasen. Ska bli spännande! Lite rädd att bli besviken är jag efter att ha läst hur bra det går för alla andra som håller planen med itrim. Fasar att jag inte komm prestera lika bra.

Antal steg: 11311

Dag 5 med itrim

Ännu en dag har gått. Nämligen dag 5. Idag har jag varit fruktansvärt slö men det kan bero på att jag somnade sent och vaknade tidigt.

Frukost: skogsbär shake
Lunch: kaffe shake
Middag: tomatsopp vitlökspreppad
Kvällsmål: blåbärs shake
Då jag är trött och slö idag har jag inte gjort så mycket.Vad till Gudrun Sjödens Lager på lager shop men hittade inte något. Försökte sen ta mig till Luma men då tvärbanan är avstängd efter Gullmars så får det vänta.
Sov en stund på eftermiddagen och var nu på kvällen på en promenad.
 
Vågen har jag inte ens tänkt på... får se om jag vägs imorgon på itrim. Har inte riktigt förstått när man gör det och hur ofta.

Antal steg: 9567

Dag 4 med itrim

Dag 4 har nu passerat. Det rullar på bra måste jag säga.

Frukost: choklad shake hm ja man tager vad man haver...
Lunch: kaffe shake
Middag: tomatsoppa tillspetsad med vitlök
Kvällsmål: skogsbär shake
 
Idag var jag på introduktion till itrims cirkelgym. Därefter körde jag ett pass. Ryggen höll och svetten droppade. Skönt då det var längesedan jag kunde träna på så pga ryggen.
 
Shoppade också lite mer mat eller ska man säga pulver kanske. Fast ja en del är ju färdigt också. Även om det går bra så inser jag hur tradigt detta kommer bli i längden men försöker att inte fokusera på det.
 
Småshoppat idag. En liten väska att ha mobiler och nyklar etc i på jobbet utan att behöva släpa handväskan med hela hemmet. En ny köksgardin blev det också.
 
Panikavfrostning av frysen fick också ske då det var svårt att få igen dörren... ja jag vet, det borde ha blivit av tidigare.
 
Nu på kvällen tog jag mig en kort promenad. Kan inte sluta säga, vilket underbart väder vi har denna sommar!
 
Ännu har jag inte klivit upp på vågen. Ska försöka hålla mig till nästa vägning på itrim.

Antal steg: 9658

Dag 3 med itrim

Nu har även dag 3 gått. Visst är jag lite matt och slö men i övrigt går det bra. Blir nog bättre då kroppen ställt om sig.
 
Idag intogs följande:
Frukost: äppel/kanelgröt
Lunch: kaffe shake
Middag: broccolisoppa
Kvällsmål: blåbärs shake (ännu inte intagen)

Gröten var sådär. Första tuggorna var hemska sen vande jag mig nog. Åt den utan mjölk då jag inte är så förtjust i ren mjölk.
 
Tog en kortare promenad idag men har ändå gått en hel del. En sväng på IKEA fick det bli och några plastbackar inhandlades så jag kunde rensa upp mina tyger. Det blev mest omstuvade om ärligheten ska fram.
 
Var på ett annat apotek idag och fick köpa stickor för att mäta keton. Ska bli spännande kommande dagar.
 
Även idag har jag hållit mig från att kliva upp på vägen. Ska försöka låta bli bli bli så länge det bara går och försöka hålla mig till itrims vägningar där man får en massa uppgifter förutom vikten.
 
Imorgon ska jag på introduktion till itrims cirkelträning/cirkelgym. Ska bli spännande då jag är van vid friskis variant. Såg även att det fanns matta och balansboll som jag tänkte försöka köra lite övningar på också.

Antal steg: 9006

Dag 2 med itrim

Dag 2 har nu passerat. Den har gått bra tycker jag, över förväntning men så har jag varit själv hela dagen och bara hunnit reta upp mig på apoteksbiträdet.

Frukost: skogsbär shake
Lunch: kaffe shake så smidiga då man kan ta med dem i väskan.
Middag: kycklingsoppa
Kvällsmål: blåbärs shake

Kycklingsoppan var sådär. Fick lite känsla av höna... Annars har det varit ok med shakerna.
 
Jag tog idag en långpromenad till en sjö för att sola lite. Det blev dryga 6 km. Därefter fick jag gå en bit hem också då bussen fick punktering. Sen en vända till centrum. Allt med nya skor men det gick riktigt bra.
 
Är lite matt och slö men annars fungerar allt som vanligt utom att man springer på toa hela tiden. Mycket vätska som ska ut. Undra om det kommer avta? Jag hoppas det.

Har inte vägt mig idag. Får se om jag lyckas hålla mig ifrån den.

Antal steg: 13928

Dag 1 med itrim

Dag 1 har passerat. Den har gått bra men första dagen ska väl ändå hå bra.

Frukost: nyponsoppa
Lunch: kaffe shake
Middag: tomtsoppa
Mellis: blåbärs shake

Jag klarade av en fika med vänner vilket jag är stolt över och ser som positivt.

Funderar på om jag ska avstå vågen här hemma. Jag tror jag ska försöka det. Annars den bli min peppfaktor.

Antal steg: 10742


Start med itrim

Jag var ned på itrim idag igen. Pratade lite och till slut gjorde de invägning etc så jag kunde börja. Hela första mötet tas först på måndag.

Fick också boka in instruktion av cirkelgym och konditionstest. Blir ju spännande.

En grupp tillhör jag också som ska träffas var 14:e dag. Meningen är väl att få tips och peppa varandra.

Så nu är det måltidsersättningar som gäller. VLCD i tre veckor och sen VLCD i 9 veckor.

Jag börjar idag...


Itrim

Jag var på ett informationsmöte hos itrim idag. Jag hade bestämt mig innan att om jag tyckte konceptet kändes ok skulle jag köra igång direkt. Tror ni de hade någon tid sen för konsultation? Nä, inte på över en vecka!
 
Kanske låter gnälligt, men om jag är intresserad nog att gå på ett informationsmöte så är chansen ganska stor att jag vill ta nästa steg omgående om jag finner det intressant. Flera var intresserade men ingen skrev på pga att det inte gick att starta omgående.
 
Det var som att luften gick ur! Bestämt mig för att starta imorgon ändå på egen hand så får vi se hur de hanterar det sen.

Galet bra

Jag har via en vän hittat ett galet bra överlack. Secher vite!
 
Dubbelt så dyrt än vanliga överlack men ändå hälften så dyrt som märkeslack. Prova, no kommer bli fast :)
 
 
 
 

Resor

Jag sitter och kollar på resor. Parallellt googlar jag för att få omdömen. Svårt att hitta något riktigt konstruktivt. Allt missnöje man ser är det verkligen så dåligt eller är det för att man har andra förväntningar? Klart det är en kombination.
 
Själv reser jag på olika sätt. Ibland räcker det med enkelt och rent. Ibland vill jag ha lyx. Men bokar jag enkelt och rent kan jag inte förvänta mig lyx. Med enkelt tänker jag tex 3-stjärnigt med de flesta bekvämligheter och ibland tom AI koncept. Lyx ja då ska det vara lyx. Men oavsett så vill jag ju ha trevlig personal, god service, bra mat etc även om jag inte förväntar mig olika grader beroende på vad jag bokat. Jag är en van resenär som både åker charter och reguljärt där jag plockar ihop min egen resa.
 
Har nu hittat en billig resa där man köper standard och koncept men hotellet avslöjas på plats. Dock osäker på om jag vågar efter den kritik som finns på nätet.
 
Hur brukar ni resa?

Glad för sköna skor

Vad jag är glad för mina nya sköna skor. Inte en sten känner man under fötterna som i slit och släng skor. De är som balsam för fötterna.


Detroit i konkurs

Vad innebär det? Kan man köpa Detroit nu? :)
 
Reagerar lite på att en kvarts miljon invånare lämnat staden mellan 2000 och 2010 och att man därför inte får ekonomin att gå ihop. I Stockholm flyttar på ett ungefär 400 000 in under samma period och då är det bara att hänga med i samhällsplanering vad gäller ekonomi, service etc. Varför inte göra det omvända? a
 
 

Hundjävlar eller mer dess ägare Del 2

Alltså, idag när jag kommer hem efter jobb så står en kille och tränar eller leker med sin hund i vår lilla park. Han kastar iväg bollen en 50-60 meter och hunder far iväg som en pil efter den. Mitt bland alla människor som kommer hem efter jobb, ungar som leker i parken, picknickande folk etc. Det är så man blir galen. Vad gör han om hunden får syn på ett djur eller en annan hund eller ja vad som fångar uppmärksamheten?
 
När jag sen kommer hem och läser följande i Expressen så minskar inte ilskan över respektlösheten.

Var beredd!

Här kommer sköna fotriktiga skor :) För dagar med många steg!
 
 
 
 
 
 
Fast i en ljus färg då.
 
 
Söta på och uppbyggda innuti.
 
Skon nedan hade jag hela butiken involverad i. De tyckte den såg ut som tantskor på hyllan men som ballerina på foten. De var så sköna att de fick följa med hem.
 
 

Måste erkänna

Ja, det blev 3 par skor till idag. Bilder kommer!

SkoREA!

SkoREA! Halva reapriset och det blidde tre par av blandade sorter.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hm kanske inte så snygga bilder men men...

Trötter

Jag är trött idag. Bara att skylla mig själv. Kommer alldeles för sent i säng om kvällarna. Ändå gör jag inte mycket med dem just nu. Får sikta på ordning och reda ikväll istället!

Stopp i pendeln igen!

Men inte hade jag förväntat mig att ett lastbilssläp skulle kunna ställa till det. Hur lyckas man egentligen?
 
Aftonbladet

Statement...

A little bit drunk but not bad in anyway...
 

Hundjävlar eller mer dess ägare

Jag förstår inte hur svårt det ska vara för hundägare att förstå att inte alla gillar hundar.

Själv är jag SUPERALLERGISK och LIVRÄDD för dem. Varje morgon går jag med livet som insats till tåget. Lösa hundar överallt.

Hjärtat bultar och pulsen slår. Kommer en hund mot mig och jag får hundhår på mig är det bara att vända hem om jag då inte dött av skräck innan.

Å vad brukar man få tillbaka? Jo lite skratt eller men han är ju SÅ SNÄLL.

Moln...

Jag har varit på 40-års partaj med massa ungar... Say no more :/ Ungar är ok men inte då det tar över för mycket. 
Sätter mig på balkongen med ett glas rosé då jag kommer hem...solen går i moln grrr. Men dagen var ju fin ;)

RSS 2.0