Måndag

Tyvärr sover jag uruselt alla dagar då jag ska jobba. Men visst vore det trevligt om man kunde skippa måndagar...
 
Idag blir det en massa jobb. Har en kort vecka innan det är dags för lite semester. Ändå ska man hinna med allt. Bildresultat för monday

Fler lyssnade böcker

Jag har hunnit med de övriga två i Camilal Davidssons triologi. Så himla glad Gems of my life rekomenderade dem. Del 2 lika bra som den första. Del 3 lite ojämn och något sämre men fortfarande bra. De gör mig ledsen då jag känner igen mig men det här med att jobba med sig själv och ävem hålla i är en av mina allra svagaste sidor. 
 
Hur som har ni läslust rekommenderar jag även fortsättningen. Böckerna är fristående men hör ändå ihop så jag rekommenderar att läsa dem i ordning. Mer om första delen finns här.
 
Pensionatet vid världens ände Änglarna dansar i gryningen

Tårta eller inte till händige fixaren

Min mamma har ringt till mig och min syster för att få tårta som igår ett antal gånger. Vi pratar ca 10-15 gånger (jo jag tappar räkningen). Väl där igår... fanns ingen tårta! Pappa hade visserligen fått nys om att vi skulle komma och fika vilket inte alltid är fallet men tårta hade han aldrig hört om. Men jo wienerbröd muffins och kakor fanns så ingen nöd direkt... Det roliga (eller om man så vill sorgliga) var att mamma inte heller hade någon susning om någon tårta... Detta fast hon varit ovanligt klar i dag och tid under 10-15 samtal vardera.
 
Hur som så packade vi undan balkongmöbler, betalade räkningar, uppdaterade datorns virusskydd och brandvägg, rättade till inställningar då pappa lyckats få minimal visning på skärmen, bytte lampor mm mm. Det blir på något sätt väldigt många uppdrag när man är där.
 
 
Bildresultat för byggare tecknat

Lite tid för mig själv

Lite tid för mig själv är verkligen något jag behöver just nu. Även tid med vänner och familj. Det jag inte behöver är mer tid på jobb. Några helger i rad har jag så gott som fallit ihop. Ägnat tiden till att lyssna på böcker och sett på film. 
 
Hade också en ledig dag i veckan (om man nu kan säga ledig då man ändp ligger långt över veckoarbetstiden). Var på en superskön och lugn spakryss. På kvällen skaldjur och champagne. Dagen efter spa och behandling. Sen var det bara att ta sig tillbaka till verkligheten igen. 
 
Fortsatte med att unna mig själv på onsdagen med en ansiktbehandling. 
 
Idag är det tårta med min mamma. Anledningen till tårta är oklar men det var prompt tårta det skulle vara så då får det väl bli så. 
 
Bildresultat för dont think too much

När man är lite trött som jag

Så somnar man gärna om på helgen... två gånger blev det. Vaknade kl 6 men klev inte upp. Efter lite surf och bok så vaknade jag kl 9. Efter lite bok igen vaknade jag strax före 11 :o Ja jisses denna dag försvinner bara.
 
Tvättiden sov jag över och jag har ett berg. Nackdelen med att inte ha egen maskin. Men gillar att tvätta i tvättstuga då det går fortare och jag får allt bort samtidigt. 
 
Bestämt mig för att idag får bli en slappardag. 
 
Bildresultat för chill out funny

Igår lite fotlyx

Som avkoppling igår lite fotvård och sen en soffkväll. Orkade inte ens öppna jobbdatorn utan har inte gjort en endaste läxa till idag. 
 
 
Fotvårdsteamet

 
http://fotvardsteamet.se/

Fantomen

Igår var jag på Fantomen på operan. Den var sevärd men inte den bästa versionen jag sett. Jag älskar musik och teater och har haft förmånen att se den i Sverige på 80-talet på Oscars, London, NYC*2 och nu Stockholm igen men på Cirkus. 
 
Om jag inte hade varit så trött kanske behållningen hade varit bättre.
 
 

Eller hur?

Bildresultat för citat om tid

Legend says

Bildresultat för sömnlös

Den som spar han har...

Var helt säker på att jag skulle åka på en spa och skaldjurskryss denna vecka men icke. Det är först nästa vecka. Den som spar han har...
 
Bildresultat för keep on working

Jag lyssnar och tänker

Jag lyssnar just nu på Camilla Davidssons Under Vintergatans alla stjärnor.  Rekommenderad av gemsofmylife
Den är lättlyssnad och får mig att tänka och reflektera över mitt eget liv. Då slutar den vara enkel.
 
Ledsamheten kommer då man börjar tänka. För när man tänker vet man att det finns inget jobb i världen som är värt det när man börjar offra sig själv. Att ha energi och förändra saknas och med det är man i moment 22. Man slutar vara uppmärksam på saker man normalt inte skulle tillåta när det gäller hur andra behandlar en. Det är som att man blir som en dörrmatta. 
 
 
Bildresultat för camilla davidsson

En ledig dag eller?

Efter att ha vaknat imorse så bestämde jag mig för en ledig dag. Eller ledig och ledig men efter en lugn förmiddag besökte jag elgiganten för att begria mig på hur hur man köper en bänkdiskmaskin och hur de ska kopplas in. De visste inte säljaren heller så jag lämnade butiken.
 
På väg ut kände jag behovet av en ny städmanick. 
 
 
Efter konsultation blev jag påmind om att jag hade städerska och inte alls behövde en sådan. Så jag lämnade butiken och gick över till IKEA där jag shoppade lite smått och gott. Kuddarna jag skulle ha upptäckte jag i kassa inte alls var de som jag tagit i min gula kasse så de fick bli kvar i butiken. En obligatorisk ikea fika fick det bli i alla fall. 
 
 
Åker hemåt och tar vägen över begravningsplatsen hem. En av alla mina favoritplatser.
 
 
Fortsätter med att städa lite... städerska ja men då måste man komma ihåg dem också så man inte låser ut dem. Uppskattar att jag valt att bo i liten lägenhet då jag måste städa själv...
 
 
En spännande stund när jag hoppas på 25 miljoner. 
 
 
 
Det går ingevidare så sätter mig i soffan med ett glas vin. 
 
 

En lugnare men hysterisk vecka

Jodå jag lever även om det är knappt mellan varven.
 
Har inte jobbat fullt så mycket denna vecka som senaste månaderna men kommer nog landa på en 55 timmar ändå. Ett antal aw kvällar har också hunnits med. 
 
Onsdag - supertrevlig kväll på Gondolen med bloggvän. Helt överraskande att jag fick världens finaste present med massor av hår- och hudvårdsprodukter! Helt perfekt för mig som älskar sånt :)
 
Torsdag - efter en inspirationsdag för chefer tog jag och kollegan ett glas på hemvägen. 
 
Fredag - middag med bästa gamla arbetskamraterna.
 
I helgen blir det kombination av lugn, shopping och jobb.
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0