Många summerar nu 2013 på bloggar, brev etc. 2013 har inte varit ett snällt år mot mig alls så det vill jag inte göra men jag har en sak jag är väldigt stolt över och det är mitt beslut att ta tag i vikten och att jag faktiskt lyckades. Nu börjar det hårda jobbet att hålla i.
 
Men vet ni jag var inte själv. Jag tog som ni vet hjälp av itrim men det finns några ännu viktigare. Utan rangordning:
och alla ni andra som peppat och hejat!
 
Ovanstående länkar går till bloggerskor som har gjort samma resa som jag under sommaren och hösten och vi har "hängt ihop" från början. Många är det som kommit till på vägen och er är jag lika glad för!
 
Stort tack till er alla!

Hej då 2013!

itrim En kommentar
Många summerar nu 2013 på bloggar, brev etc. 2013 har inte varit ett snällt år mot mig alls så det vill jag inte göra men jag har en sak jag är väldigt stolt över och det är mitt beslut att ta tag i vikten och att jag faktiskt lyckades. Nu börjar det hårda jobbet att hålla i.
 
Men vet ni jag var inte själv. Jag tog som ni vet hjälp av itrim men det finns några ännu viktigare. Utan rangordning:
och alla ni andra som peppat och hejat!
 
Ovanstående länkar går till bloggerskor som har gjort samma resa som jag under sommaren och hösten och vi har "hängt ihop" från början. Många är det som kommit till på vägen och er är jag lika glad för!
 
Stort tack till er alla!
Att jag inte upptäckt familjebiff tidigare är lite sorgligt. Snabbt får man ihop 4 portioner mat och smakmässigt kan man variera i en oändlighet.
 
Biffen kryddade jag med valfia kryddor, lök, lite potatismjöl och en skvätt mjölk (havremjölk för min del). Tryckte ut den i pannan och stekte den innan jag skar ett kors och vände bitarna och stekte andra sidan.
 
Stekte lite skivade champinjoner och när de var klara tillsatte jag tärnad tomat. Slög över lite creme fraiche tomat/chili.
 
Lagade risnudlarna enligt förpackningen. Värmde lite sugarsnaps.
 
Upp med risnudlar som en spegel på tallriken. Biffen ovanpå och sen tomat och champinjonröran på biffen. Sugarsnaps vid sidan om.
 
Mums!
 
Tyvärr ingen bild då jag var för glupsk :)
 
 

Dagens middag

Recept och mat En kommentar
Att jag inte upptäckt familjebiff tidigare är lite sorgligt. Snabbt får man ihop 4 portioner mat och smakmässigt kan man variera i en oändlighet.
 
Biffen kryddade jag med valfia kryddor, lök, lite potatismjöl och en skvätt mjölk (havremjölk för min del). Tryckte ut den i pannan och stekte den innan jag skar ett kors och vände bitarna och stekte andra sidan.
 
Stekte lite skivade champinjoner och när de var klara tillsatte jag tärnad tomat. Slög över lite creme fraiche tomat/chili.
 
Lagade risnudlarna enligt förpackningen. Värmde lite sugarsnaps.
 
Upp med risnudlar som en spegel på tallriken. Biffen ovanpå och sen tomat och champinjonröran på biffen. Sugarsnaps vid sidan om.
 
Mums!
 
Tyvärr ingen bild då jag var för glupsk :)
 
 
Idag när jag kom hem från IKEA och matvarubutiken vilken var en upplevelse i sig så här dagen innan nyår så tog jag tag i min ena garderob.
 
Jisses 4 kassar kastas nu ut och en del är undanpackat till grannen då det aldrig är använder och resten nedpackad för vidare transport till biståndsloppisen. Förhoppningsvis orkar jag igenom ytterligare några garderober innan jobber tar fart.
 
Jag provade också en hel del kläder som jag har haft undanpackade. Bla så kommer jag numera i min studentklänning :) Japp har den kvar. Aldrig använd sedan den dagen men kul att prova nu när man gått ned i vikt. Det var ju några år sedan kan man säga...
 
 

Rensning!

Allmänt Kommentera
Idag när jag kom hem från IKEA och matvarubutiken vilken var en upplevelse i sig så här dagen innan nyår så tog jag tag i min ena garderob.
 
Jisses 4 kassar kastas nu ut och en del är undanpackat till grannen då det aldrig är använder och resten nedpackad för vidare transport till biståndsloppisen. Förhoppningsvis orkar jag igenom ytterligare några garderober innan jobber tar fart.
 
Jag provade också en hel del kläder som jag har haft undanpackade. Bla så kommer jag numera i min studentklänning :) Japp har den kvar. Aldrig använd sedan den dagen men kul att prova nu när man gått ned i vikt. Det var ju några år sedan kan man säga...