Det här med bröststorlekar

Väldigt omtalat i perioder och det är väldigt vad de ska vara flexibla om man ska hänga med när man tänker tillbaka till mitten av 80-talet och fram till nu. Men nu tror jag väl ändå den rätta skalan hittats :)
 

Då kör vi

Första passet på länge 


Det blir inte alltid som man tänkt sig...

Dundrar in på träningslokalen till ett pass kl 12 men är ganska solo där... missade passet med en timme :o Nåväl lite småshopping på stan och sen hem igen. 
 
Lagade köttfärssås, bäddar rent, pratat med kollega gällande en rekrytering och tvättar. Lagt ut en del annonser på tradera och hoppas få lite sålt. Synd med oanvända kläder och skor så försöker först där innan de går till skänks. 
 
Har ont i nacke och axlar så det räcker och blir över. Tror det är för att jag börjar slappna av. En promenad får det bli ikväll så får jag till min vardagsmotion också. 
 
Vad har ni haft för er då?
 

Lite öm i kroppen och semester eller inte

På gårdagens powerwalk fick jag för mig att jag skulle lufs bitvis. Det känns i kroppen idag. Har idag också tänkt att jag ska hinna med ett corepass. Målet är att komma igång med träningen igen under semestern. 
 
Sovit som aldrig förr när det blev midsommar. Första natte kl 23-13... andra 00-11... Nu börjar det rätta till sig även om jag vänt dygnet något och nu försöker hantera det.
 
Gick på semester efter midsommar men är inte i mål med vissa uppdrag så småjobbar nu första veckorna. Inte bra men så fick det bli. Strök redan en vecka och måste ju gå någongång...
 
För övrigt inga planer men vill iväg en sväng någonstans så får se vart det blir. Troligen blir det själv då jag inte hunnit planera något med någon då jag jobbat på tok för myckte.
 
 
 

Att gå på ledighet är inte lätt

Jag skulle egentligen påbörjat min ledighet den 20/6. Det insåg jag för flera veckor sedan inte gick så flyttade fram det till midsommar. Har sedan dess jobbat dygnet runt skulle man kunna säga... är inte i mål utan kommer få jobba lite. Betar av det mesta idag och följer upp kommande två veckor. 
 
Spänningar i kroppen tar ändå ut sin rätt nu vilket på sätt och vis är bra så jag verkligen kan vara ledig då jag är ledig. Midsommarafton sov jag ca 23-13.... det har jag inte gjort sedan jag var tonåring såvida jag inte varit sjuk. Midsommardagen sov jag 00.30-11... inatt lite mer normalt med 00.30-08.30. 
 
Midsommar spenderades med mina föräldrar. Mamma mycket förvirrad midsommardagen och vägrade ta mediciner då hon trodde hon var medicinförgiftad. Att hoppa över en dos är inte så värst bra för hennes motorik och det tar tid att komma igen. 
 
Har även torkat av mitt kakel efter kaklingen och plockat upp lite mer i köket. Snart är allt återställt :) Väntar bara på besked om lite småfix som måste justeras.
 
Klippte ut tyg till en tunika och kom då på att jag hatar att sy i tunna tyger som glider... vi får se vad det blir :)
 
Promenerat och även bokat in olika pass som soft flex etc nästa vecka för att få bort låsningar i kroppen. 
 
Nästa vecka så måste jag hitta bänkbelysning och boka upp elkillen. I övrigt inga planer alls för min semester vilket är så himla konstigt då jag har svårt att vara hemma...
 

Another sneak peek

Nu med kakel så det tar sig! Även nu med disk...
 
 

Tuppfäktning på hög nivå

Celine - Tommy 1-1
 

Om jag hade en plätt mark

Hur rolig ser inte den här ut!
 
Garden Igloo Garden Igloo
 
 
http://www.coolstuff.se/Garden-Igloo?utm_source=Facebook&utm_medium=Banner&utm_content=Garden-Igloo&utm_campaign=Facebook 
 
Bild lånad från Coolstuff.se där man också kan shoppa sin iglo 

Regn regn regn

Hela natten regn... bara så du vet så ska det enligt prognosen vara sol hos mig kl 11.
 
 
 

Sneak peek

En lite sneak peak på min köksrenovering. Kran är på plats sen fotot.
Med olika utförare så kan jag tycka det går i märklig ordning men men imorgon är det i alla fall byte av kakel.
Sen ska fläkt på plats och på lite längre sikt ny spis. Den jag har nu höjer jag så länge.
 
 

Det här å rensa igen nu då...

Mestadels är det i och för sig köket jag håller på med nu i och med renovering men visst borde garderoberna få sig en ny omgång också... Något att göra på min ledighet i sommar kanske. 
 
Hittade i vart fall detta roliga schema som man både kan skratta lite åt och applicera... 
 
 

Grill och vin

Grill och vin är vad min helg inkluderat.
Vad har ni gjort?
 

Här ligger man i lä...


Jag gör ett försök - gör du?


Hurra för Sverige!

Idag är det svenska nationaldagen. Jag är stolt över mitt land och att jag är nåja hyfsat svensk. Vi har så mycket att vara tacksamma. Det är det vi ska komma ihåg idag. Imorgon kan vi fokusera på det vi kan förbättra igen ;)
 
 
 
Helgen har i stort varit en lugn sådan. Jag har gjort lite av allt skulle man kunna säga:
  • många promenader
  • plockat ut allt från köket (lever i ett kaos i övriga lgh)
  • varit på smaka på Stockholm
  • rosé
  • bubbel
  • målning påbörjad av hantverkare
  • lunch i parken
  • naglar (shellac)
  • matshopping
  • jobb
 

Skeppor Ideal

Kommer ni ihåg de gamla skepporna man hade socker, mjöl, gryn, salt mm i förr i tiden och som brukar finnas i äldre lägenheter?
 
Letar febrilt efter sådana så vet ni någon som vill bli av med dem så säg till!
 
 

Vilket underbart väder!

I dagarna 3 får vi ännu njuta ser det ut som. Älskar solen och värmen. 
 

RSS 2.0