Snurrigare än snurrigast

Igår fick vi en driftstörning. Vi dök och kom upp och vi dök igen på ett av våra viktiga system.
 
Leverantören skakade fram tekniker snabbt. Bra!
Leverantörs tekniker kunde inte göra något remote och han var Göteborgsplacerad. Sämre!
Ny tekniker i Stockholm ringer och inte han kunder göra något remote. Oj vad konstigt!
Tekniker i Stockholm vill gå hem och säger jag kommer imorgon. Oj oj oj!
 
Dialog om jour:
Kund (jag) begär jour enligt avtal.
Tekniker gäller inte detta!
Kund harklar sig och säger det framgår inte av avtalet.
Tekniker vi ses imorgon kl 8.
Kund går hem med dålig känsla i magen.
Ring ring ring... (kl 22).
En röst säger vi kommer inte in.
Jag eh ok... vem är du och var är du?
Rösten vi är här och ska fixa era problem med systemet.
Jag eh ok... jag får ringa vakten och säkerhetschefen för ni skulle ju inte komma.
Tekniker ringer och säger att allt fungerar.
 
Jag undrar vem som betalar den här utryckningen...

Passfotografering

Har ni provat att förnya passet nyligen?
 
Det är helt hopplöst kan jag säga. Inte en tid i Stockholm och än har högtrycket för nytt pass och sommaren börjat. Lyckades efter ca två veckors letande få en återbudstid en vecka senare. Bäst av allt är väl att det dessutom regnar idag så jag kommer få leva med ett burr till hår på fotot i fem år...
 
 
 
 

Lite shopping - Ilse Jacobsen

 Igår shoppade jag lite. En agentur hade en försäljning och jag passade på att få hem en klänning och en tunika från Ilse Jacobsen. Jag älskar Ilses kläder. Sköna och praktiska då de inte skrynklar, behöver inte strykas etc. och sitter oftast väldigt snyggt.
 
 

Ett skratt så här på morgonen


Varför ändra på något

Precis som föregående veckor så fungerar inte pendeltågen på måndagmorgonen. 

Tror vi kommer få leva med detta till alla spår och broar är på plats

Frågan är bara hur man ska lyckas behålla jobbet eller åtminstone ett bra rykte. 

Ett foto 📷 från gårdagens promenad . Det spirar överallt .Oj oj oj

Det är tur att det är en kort vecka som kommer. Jag tycker inte ens att jag har startat min helg...
 
Idag blir det jobb i full karriär och sen blir det förhoppningsvis lite shopping av kollektionsprover. Ikväll lite jobb igen då förstås. Svårt att hinna med allt då man har möten hela tiden :( Å ja, jag säger nej till en hel del möten också...)
 
I övrigt hoppas jag på en fin måndag. Gårdagen var ju fantastisk måste jag säga även om jag upptäckte det sent... Hur ser er måndag ut?
 
 

Nya annonser på Tradera

Lite har jag fått gjort idag på förmiddagen i alla fall.
 
8-10 nya annonser är upplagda på trader... vilken tid det tar. Men på något sätt känns det ändå ganska bra att göra på det sättet med aldrig använda eller ett fåtal gånger använda kläder.
 
Några annonser avslutas idag och jag hoppas på att något ska gå åt i alla fall.
Förra veckan såldes massor och jag var nöjd men ibland till lite lågt pris tycker jag. Har inte riktigt förstått varför vissa sker tar spin och andra inte. Vad är det som triggar igång budgivning egentligen...

Bröllop

Igår var jag på bröllop. Trevligt och fint.
Vi var ganska många dryga 50 till middagen. Men alltid trevligt att bli en av dem.
Jag kände bara bruden och övriga på festen var kanske inte vad jag normalt umgås med men några trevliga samtal blev det.
 
Idag ligger jag på minusvärde när det gäller energi. Startar inte dagen riktigt men har i alla fall deklarerat så det är alltid något.
 
Solen lyser och jag borde väl ta en promenad snart. Det ger mig säkert energi :)

En torsdagkväll

Jag jobbar som en tok nu för att ro ett projekt i land. Det är ok då det finns en ände men lite väl mycket nu kan man säga. Lite oförhappandes hamnade jag på stan och drack två glas vin i solen igår. Det var lite skönt.
 
Helgen blir jobb och bröllop. Vad ska ni hitta på?

TGIF

 

Motivationssamtal

Igår hade jag motivationssamtal på itrim. Vikten har i alla fall vänt nedåt denna gång och nu ska den nedåt bara.
 
Samtalet gick inte ut på något särskilt. Jag hade inte hunnit förbereda mig och visste inte vad jag ville prata om. Balans... men det pratar vi alltid om och jag har så förbaskat svårt att uppnå det i allt. Jag är liksom på eller av.
 
Fördel nu är i alla fall ljuset och solen. Kommer lite mer värme så blir det ännu lättare. Känns lite som att timmarna på dygnet är fler.

Tibetanskt faceligt avklarat

Då har jag haft min fjärde och sista behandling av tibetanskt facelift. Lyft blev jag inte men det trodde jag inte på heller men jisses vilken avslappning. Det handlar alltså om ansiktsmassage och igår slocknade jag nästan under behandlingen.
 
 
 
 
 
 Nu handlar den tibetanska inte så mycket om gurkskivor och masker men ändå...

Bio - Hotell Marigold 2

Igår var jag på bio efter jobbet med en kompis. Vi var och såg Hotell Marigold 2. En riktig feelgood film. Jag tyckte om den. När jag blir "stor" vill jag också bo där de har upprop...
 
 
 
 

Så var det vardag igen

Efter en långweekend i London så är det vardag igen. Mer stress än vanligt då jag var ledig drygt en dag förra veckan. Men det ska gå bra.
 
London innebar sol men kallt väder. Mycket promenader och bara vara tid. Shoppade en del förståss, åt god mat och satt i solen med cappuccino. The Dungeons besöktes också. Inte riktigt min grej men helt ok.
 
Bäst av allt? Jo det var nog att sitta i solen :)
 

Morgonpromenad i Hyde park

Väskan packad

Väskan är packad och på eftermiddagen drar jag. Först lite jobb.
 
 
 
 

Att välja ny smartphone

När en mobiltelefon går sönder på en semester på Malta och man hankar sig fram på jobbtelefonen via wifi så lär man sig ganska snabbt ett nytt mönster.
 
Detta har inneburit att jag kunnat leva utan privat telefon i stort sett sedan detta skedde för snart... 2 års sedan :)
 
Jag har letat och letat och inte hittat vad jag vill ha. Jobbtelefonen har ju allt för jobbet och mer därtill och vad behöver jag då privat?
 
Nu gav jag upp då jobbtelefonen laggar massor och jag måste blåsa den snart så igår köpte jag mig Sonys nya budget telefon xperia E4. Jag köpte inte E4g av den anledningen att mitt nästan gratis abonnemang inte innehåller det och under nästa år kommer talet lanseras i 4g.
 
So far so good även om det inte är värstingskärmen på den så prestandamässigt är den riktigt bra till de krononor jag betalade.

Igång igen!

Tycke jag precis började blunda men nu är jag redan igång igen. Förstår inte hur snabbt nätterna går.
 
Idag är det sol men svinkallt. Laddar med tjocktröja och längta till playan. En annan vacker jag så...
 
Det här med tradera blir man inte rik på men man får se det som bra med återvinning. Så mycket jobb är det inte heller då man tänker efter. Nu har jag köpt sk postpåsar så ska det bli ännu smidigare hoppas jag. Skulle nog kunna öppna och driva butik i ett års tid utan att ha tomt i skåpen. Nu vill jag ju inte ha helt tomt... utan bara bli av med saker och få rensat.

Tar sats igen

Då var det måndag och bara sätta fart igen. Jag har verkligen vilat denna helg. Behövde det. Nu lite stressad över hur jag ska hinna med allt denna vecka som dessutom är kort för min del då jag tar en långhelg.
 
Försöker inte fokusera på stressen utan på arbetsuppgifterna. Idag ska 4 möten passeras och hanteras. Inte bra då jag inte hinner med något annat då!
 
Ägnade gårdagen till träning och att fönstershoppa på webben. Letar klänning till ett bröllop och tänkte hinna få med mig en sådan från London. Så kan jag hoppas ingen har en likadan :)
 
 
Ikväll blir det lufsning som gäller. Dag 2 vecka 2. So far fungerar ryggen.

I söndagstecken

Idag har jag tagit en rofylld dag.
 
Började med min PW. Inte blev g ett dugg svettig i kylan och blåsten men skönt var det och många goa skratt också då jag lyssnar på storytel samtidigt. (Återkommer med recension).
 
Därefter tog jag det lugnt ett tag innan jag gick och handlade. Dagens måbra kom hem. Nya färska blommor.
 
På seneftermiddagen blev det ett pass på itrim och sen tradera jobb. Maila köpare, lägga upp annonser etc. Skönt att bli av med saker och ting (kläder och skor).
 
På kvällskvisten så har jag fokuserat på London. Åker dit i veckan och hälsar faktiskt inte på vänner och bor inte i min lägenhet som jag har tillgång till utan ska vara turist. DET var många år sedan... :)
 
 

En väska i väskan

Har ni som jag en himla oreda i väskan? Dessutom ett innehåll som växer?
Det gör i alla fall att byta väska är ett projekt hos mig och jag bär ständigt på för mycket saker.
 
Jag ska försöka råda bot på det. Har beställt en innerväska som kan flyttas från väska till väska. Där kan jag ha mina "must have" och tillfälliga saker får skramla runt och då är de också lättare att lokalisera och se till at de kommer ur väskan.
 
Om det fungerar? Vet ej men det är värt ett försök!
 
Min nya innerväska som jag vänta leverans på:
(Min är dock svart)
 

 

Så hur går det med 100 pass före midsommar?

Jag har ju antagit utmaningen på Facebook och att nu ha varit dålig några veckor sätter press. MEN jag är igång igen :)
 
50 pass kvar.
9,5 veckor kvar.
 
Alltså ska jag köra dryga 5 pass per vecka. Låter tufft men kan gå :)
 

En glad fredag

Fredagen slutade glad. Vårvärmen fick mig att gå från jobbet så snart alla möten var avklarade. Några timmar på en uteservering gjorde mig glad.
 
Dock inte luftrören då alla röker men jag får ta att jag är betydligt sämre i min andning idag. Det finns det medicin för.
 
Idag blir det lugnt tänkte jag mig. Pass 1 på vecka 2 i springprogrammet. Har små känningar i min rygg men hoppas kunna springa utan att den krackar helt.

Då var det dags igen!

 

Ännu en dag tar vi

Full fart och jag hinner inte riktigt med allt kan vi säga men det är väl bara att acceptera. Igår slank jag i alla fall iväg på en aw och blev kvar på den allt för länge. Men bra att jag gjorde något annat än jobbade eller bara satt hemma. Måste komma ut lite oftare.
 
Idag blir det jobb. 3 möten endast men ett a dem är en halvdag. Ikväll blir det att springa för tredje gången på v1 i mitt löpprogram. Lite synd att kalla det springa men men det är ju en början i alla fall. Håller tummarna för min rygg.
 
 

Fokus Frk M

Igår fick jag till en ganska bra dag.
 
Var på jobbet tidigt vilket inte alls är jag... sen jobbade jag på tills dess att jag tog mig en promenad i solen för att jobba på lite till. Trasslade mig hem på trasiga tåg och tog mig ut på en "språngmarsch" om man nu kan kalla det för det när man är v1 på ett löpprogram. Nu må ryggen hållen...
 
Därefter blev det lite mer jobb igen. Tänk att det liksom aldrig tar slut.
 
Idag ska bli en bra dag också även om den är mer mötestyngd. Totalt 5 st... när ska man hinna jobba?
 
Ikväll lite aw. Det var längesedan kan jag lova.

Så var det dags igen

Ledigheten har inte fått mig på rätt köl. Innan påsk var jag så stressad att jag hade yrsel och hjärtklappning. Det är långt ifrån bra. Dels är det jobbet men även privata saker som trycker på.
 
Jag har vilat och varit men också jobbat ikapp lite. Många netflix filmer har det blivit. Tyvärr har maten och drycken inte gjort underverk på vågen.
 
Nu ska jag klara 8 arbetsdagar. 4 dagar denna vecka och 4 dagar nästa vecka. Ledig fredag för en trip to London. Det är ett år sedan lite drygt jag var där om jag inte minns fel. Förra påsken då jag mest låg och grinade hos ett gammalt ex av olika orsaker.
 
Jag har försökt portionera upp allt nu under påsken och hoppas denna påskledighet i skolorna syns i min mailkorg så jag kommer ifatt ytterligare.
 
Jag har i söndags kommit igång så smått med träning igen. Ska på det idag igen. Måste hitta ett mönster. Har också fokuserat på måltidsordningen de senaste två dagarna och hoppas hitta det mönstret också.
 
Mycket att hitta tillbaka till...

Glad påsk

Glad påsk på er alla!
 
Ett par funderardagarar har fått mig att inse vilket stöd ni är i min tillvaro. Jag skriver sällan lyckliga inlägg utan mest om min jobbstress och ni stöttar och stöttar. Jag älskar er för det.
 
Hoppas ni får lite rast och ro i påsk och njuter av ledighet.
 

RSS 2.0