Dag 130 med itrim

Dag 130 med itrim kanske inte har varit en sådär jättebra dag.
 
Två måltidsersättning och två knäckemackor med stekt ägg är vad maten bestått av. Inte superbra nej.
Träning har inte heller blivit av. Hela veckan har varit urusel. Imorgon ska jag försöka på nytt att få till det.
 
Shoppade ett par stickade tröjor idag och en långärmad t-shirt. Usch jag vill inte ha vinter :(

Digster

Buzzador fick upp mina ögon för Digster då jag fick ett erbjudande att prova på. En smart tjänst som är gratis där det finns mängder med färdiga spellistor för alla tillfällen och miljoner låtar att välja på. Just nu är det julmusik som går varm.
 
Prova du också! http://www.digster.se/

Dag 128 och 129 med itrim

Dag 128 och 129 med itrim - ett par galet roliga dagar.
 
Jobbtempot är högt men jisses så galet roligt vi har haft det med aw och efterhäng i torsdags och sen igår gick jag frå jobb vid lunch för att sedan luncha med en kompis (en gammal chef) och sen fortsatte jag med middag med en annan kompis. Har stått på fötterna före 6 och lagt mig vid 2. Det känns att man inte är 25 längre kan jag säga :)
 
Kan tipsa om bra vin på Urban deli. Eller varför inte en lunch på Lisa på torget och en efterföljande middag på fondueboden? Kosten har i stort gått bra förutom att det blivit 2 kvällar med alkohol.
 
Idag blir det en ledig dag till att börja med. Lite shopping står på agendan. Lika bra nu när man ändå plockat fram plånboken :)
 
Det här är två dagar som är just vad jag behövde efter att ha jobbat konstant och har ett tufft schema framför mig.
 
Missade då torsdagens vägning och gruppträff i och med att jag valde att tingla istället. Planerar att ta igen den på tisdag. Vill inte ligga efter hur mycket som helst...
 
 
 
 
 

Dag 127 med itrim

Dag 127 med itrim på seminarium.
 
Dagen spenderades på ett seminarium. Väldigt trevlig dag måste jag säga och skönt att kunna sitta ned och koppla av men vardagsmotionen i stort obefintlig. Likaså träning då jag sprang från seminarium till sykurs. Men jaja det är bara en dag.
 
Köpte en julklappsbok till en av sykompisarna som alltid kör mig i mörkret. Så glad hon blev för så lite. Sånt är roligt tycker jag.
 
 
Antal steg: Ja inte många... 4963

Dag 126 med itrim

Dag 126 med itrim - en dag som försvann.
 
Full fart till jobbet möten möten möten men också en halvdags konferens med mina medarbetare. En bra sådan! Slängde mig iväg från jobb till en agenturförsäljning. Väl där sprang jag på en väninna så det blev en spontanmiddag istället för att bege mig tillbaka till jobb. Väldigt trevligt! Det roliga är att vi har en bokad kväll på fredag också :)
 
På väg hem i kylan börjar det dugga och det är inte bara vatten utan tunga vattendroppar. Det börjar närma sig vinter...
 
 
Antal steg: 11605

Alltså!

Det är då inte mycket till lunch ni äter! ;)
Inte en endaste kommentar på detta!

Förstå din viktminskning

Det är inte alltid så lätt att förstå hur mycket man gått ned. Gabska lätt blir det en betydelselös siffra och man fokuserar dit man vill nå.
 
Läste om en så smart grej i en kommentar på en blogg om en tjej som fyllde petflaskor med vatten och hade dem i en kasse i motsvarande vikt som hon gick ned i kilon.
 
Supersmart för att man ska förstå vilken prestation man gör!
 

Dag 125 med itrim

Dag 125 med itrim - jobb jobb jobb.
 
Var på jobb hyffsat tidigt och kom därifrån rejält sent då jag precis kom hem. Som tur var fick jag till en promenad i samband med att jag var på ett möte ute på stan. Har dock fått en hel del gjort vilket alltid är skönt.
 
Egentligen har det inte hänt så mycket denna dag då den bara bestått av jobb. Eller det som hänt är att min planerade träning frös inne. Resterande dagar i veckan ser det inte ut att vara möjligt att hinna med den pga kalendern men ska försöka pressa in ett morgonpass även om jag inte är gjord för dem. Min kropp vaknar väääldigt sent för att inte säga hela jag. 
 
 
Antal steg: 11109
 

Itrim lunch

Förra veckan svarade ni på vad er favoritfrukost var. Nu går vi vidare till lunch!
 
Jag har ännu inte börjat äta lunch på dagarna utom då jag representerar eller har lunchmöten. Då äter jag oftast enligt handfast minus eller med minimalt med kolisar.
 
Vad är er favoritlunch med itrimtänk? Tipsa gärna om favoritluncher hemma och sådana som är smarta att ta med sig.
 

Dag 124 med itrim

Dag 124 med itrim - en tröttis dag.
 
Var vaken större delen av natten så har en riktig tröttis dag idag. Har tagit mig en ledig dag. Borde läsa lite nu på kvällen inför morgondagen men får se. Åkte som ni vet ut till Outleten och fyndade en hel del. Hem och laddade tvättmaskinerna och medan de snurrade runt sprang jag ned till itrim och körde ett pulspass. Jag borde ta tag i mitt förfallna hem också...
 
Kosten har gått sisådär... mot itrimhållet. Levt på bars hela dagen och kaffe med mjölk. Har i alla fall tagit fram lite bär/frukt från frysen till kylen så jag kan göra min egen smoothie imorgon.
 
 
Antal steg: ??? missade stegräknaren idag.

En shopoholics bekännelser

Jag får väl göra en bekännelse...
 
Jag älskar att shoppa. Under hela min viktminskning med itrim har jag hållt mig i stort sett. Men i veckan som gick kom ett skriande behov av byxor bla så jag begav mig idag till Stockholm Quality Outlet och passade då samtidigt på att umgås med en kompis jag inte sett sen i våras.
 
Byxor, ja ett par blev det från InWear. Sen måste jag säga att det går väldigt många överdelar på ett par byxor... Fick även med mig en kofta från InWear, en kofta från Soaked in Luxury, en kofta från Mexx, ett skärp från Noa Noa och 3 tishor av blanade ärmlängder från Mexx.
 
Ett gissel att hitta rätt storlek var det då jag inte provat kläder på länge. Men behagligt gissel. Skönt att kunna shoppa i storlek 38/40 igen.
 
Med det var ett fynd - allt för 1000 pix!
 
 
Fast min är lite mer aprikos än rosa.
 

Övriga plagg får jag visa vid tillfälle då jag måste fota...

Dag 123 med itrim

Dag 123 med itrim - en lördag med jobb!
 
Japp, till jobb bar det av efter en lugn förmiddag. Träningen jag planerat blev inte av. Är inte i form känns det som eller så är det tröttheten som nu tar överhanden. Känner mig mest ledsen men antar det är tröttheten också. Den stundande ledigheten under jul hägrar och kanske är det just därför det slår till som det gör när den är nära.
 
Lite tapasbricka till middag efter att ha levt på itrimprodukter under dagen. Jag måste ta tag i detta med maten!!! Men ikväll blir det en kväll på soffan.
 
 
Antal steg: 5772 inte många men några!
 
 

Stalker - Stalking - Stalkning - Förföljelsesyndrom


Följande finns på wikipedia:

 

Förföljelsesyndrom, stalkning (av eng. stalking), är att tvångsmässigt smyga på och förfölja en annan person. Det kan exempelvis handla om en psykiskt störd person som förföljer en politiker, känd person, person i sin umgängeskrets eller en för vederbörande helt obekant person. Det kan även röra sig om att kontakta en person i sådan omfattning via telefon, brev eller e-post att det uppfattas som trakasseri.

Enligt en amerikansk undersökning hade åtta procent av alla kvinnor och två procent av alla män någon gång varit utsatt för detta slag av trakasseri. Undersökningar gjorda i USA och Storbritannien visar att förövarna vanligen är män och offren vanligen är kvinnor.

Enligt Brottsförebyggande rådet har mer än 600 000 personer i Sverige i åldern 18–79 år någon gång blivit utsatta för stalkning.

Typer av förföljelsesyndrom:

I facklitteraturen skiljer man mellan fyra olika fall av syndromet:

  • Beteendet riktar sig mot personer i nuvarande eller tidigare umgängeskrets, till exempel tidigare förhållanden.
  • Beteendet riktar sig mot personer som för vederbörande är okända.
  • Beteendet riktar sig mot politiker.
  • Beteendet riktar sig mot kända personer av något slag, det mest ovanliga fallet.

Statistikverktyg

Vilket statistikverktyg tycker ni är bäst för bloggar och varför?

Dag 122 med itrim

Dag 122 med itrim - hej och hå!
 
En dag i full rulle kan man säga. Kom in på jobb och sen sprang det på! Inte ens lunchpromenaden hann jag med. En sprängande huvudvärk kom som ett paket på posten men som tur var den släppte den ganska snart med hjälp av kaffe som jag egentligen slutat med :)
 
Jobbade sent så ingen träning blev av heller men imorgon är det jag som hänger på låset!
 
Sitter med en liten tapasbricka och ett glas rött. Köpte ett extremt gott och dyrt vin på halvflaska så då blev det överkomligt + att inte hälften åker i slasken då man bara är ena halva hemma...
 
 
Antal steg: Alldeles för få... 6359

Dag 121 med itrim

Dag 121 med itrim - vart tog du vägen?
 
Idag har det gått undan. Möten på olika adresser och sen tidigt från jobb för lite fotvård. Sådan lyx är jag bra på att unna mig. Det blir en kombination av fina fötter och avkoppling.
 
Tro det eller ej men idag kom jag faktiskt iväg också så jag hann på träningen hos itrim. Riktigt skönt. Kände mig otroligt stark i kroppen. Härligt! Så här startk vill jag känna mig alla dagar :)
 
Har nu härligt gröna naglar dessutom då jag även hunnit lacka dem. Älskar nagellack i olika färger. Är ingen person som använder massa färg på kläder vanligtvis men mina naglar brukar komma i alla färger :)
 
 
Antal steg: 9369

Det här med hudkostymen

Står jag stilla så tycker jag att jag ser ok ut naken när jag betraktar mig i spegeln för att snart vara 40... Visst har allt fallit lite men i stort är jag ok även med det. Huden ser ut att inte vara allt för fluffig eller så.
 
MEN det här när man hoppar och springer... det är ju som att hudkostymen är 2 nummer för stor. Jag antar det inte finns mycket att göra men jag ogillar det. Eller kan jag ta symaskinen till hjälp? :o

Dag 120 med itrim

Dag 120 med itrim höll samma takt som övriga i veckan.
 
Det är ett galet tryck på jobbet just nu men än så länge är det under kontroll. Hade trevliga möten idag i alla fall vilket är lite roligt i alla fall. Kul när man känner att vi jobbar åt ett och samma håll.
 
Under kvällen har jag varit på sykursen eller kanske jag ska säga sprättkurs. Sprättar mer än syr denna termin tycker jag. Grrr...
 
Maten har gått uruselt på det sätt att jag inte fått till maten idag heller. Begriper inte hur alla får sin vardag att gå ihop.
 
 
Antal steg: 10363

itrim frukostar

Här listas några exempel på itrim frukostar. Kommer fler tips in så uppdateras sidan allt efter så fortsätt gärna lämna in tips.
 
Alt 1
Smoothie och knäckebröd
 
ca 1,5 dl kvarg
1 dl tinade hallon (alt annan frukt/bär)
1 dl havremjölk
 
1 skiva wasa sport
3% philadelphiost
rökt skinka.
 
 
Alt 2
Grötfrukost med banan
 
Fiberhavregrynsgröt
Skivad banan
Stevia strö
Kokosmjölk
 
 
Alt 3
Grötfrukost med bär
 
Havre- eller råggröt
Frysta bär (tinar fort av den varma gröten)
Stevia strö
Mjölk
 
 
Alt 4
Turkisk yoghurt med bär och mallas müsli
 
Turkisk yoghurt
Bär
Mallas müsli - recept hittar ni här!

Dag 119 med itrim

Dag 119 med itrim - ja det var en lång dag...
 
Jobb på längd och bredd. Möte på löpande band, dock bra sådana. Högarna med måsten har växt på jobb så blev tvungen att vara kvar och hann då inte till itrim för träning. Grrr får ta igen det lite senare i veckan.
 
Middagen idag blev ursusel. Knäckemacka... fy det är inte ok! Måste fixa detta med mat på något sätt.
 
 
Antal steg: 10021
 

Itrim frukost

Jag tänkte vi kanske kunde lista lite olika idéer kring mat a la itrim så inspirationen kan flöda. Hoppas ni är med mig. Först ut är frukost.
 
Min favorit frukost just nu är smoothie (hemmagjord).
 
ca 1,5 dl kvarg
1 dl tinade hallon (alt annan frukt/bär)
1 dl havremjölk

Allt brummar i mixern. Drickes i höga glas med sugrör :)
 
Idag plussade jag på en skiva wasa sport med 3% philadelphiost och ett par skivor rökt skinka.
 
Vad har ni för favoritfrukost?

Dag 118 med itrim

Dag 118 med itrim - en stressig dag.
 
Dagen började med att jag knappt kom ur sängen av trötthet. Ändå lade jag mig extra tidigt igår. Stressade iväg till jobb för att fortsätta stressen rakt in i kaklet. Har bara halvt förberett morgondagen så kvällen kommer bli lång.
 
En promenad fick jag till i samband med att jag skulle till ett externt möte. Bra det i alla fall. Tränade både lördag och söndag så avstod medvetet träning idag.
 
Mitt hem har havererat så jag borde ta ett krafttag även här hemma. Får se om jag hinner det.
 
Känner mig allmänt grinig och fräsig så får helt enkelt hoppas på en bättre morgondag!
 
 
Antal steg: 11272

Dag 117 med itrim

Dag 117 med itrim började med lite värk i peruken.
 
Efter en slö förmiddag tog jag mig i kragen och tog en promenad och sen lite itrimträning. Bakade lite fröbröd och provade att smaksätta det med kanel. Ganska bra faktiskt!
 
Nu sitter jag och jagar vikarier till imorgon då vi har sjukdom och det ser mörkt ut. Blir ju inte direkt upplyft av det då allt kör ihop sig. Men men det löser sig. Det gör det alltid.
 
 
Antal steg: 9836

Dag 116 med itrim

Dag 116 med itrim - kommer lite sent.
 
Dag 116 med itrim var en utgångsdag och därför kommer det dagliga inlägget lite sent. Utgången blev rejäl kan man säga... trevligt igår men lite tungt idag ;) Var i alla fall väldigt trevligt!
 
Började dagen med träning och shopping. Träningen gick utmärkt men shoppingen blev katastrof. Jag är i ett stort behov av byxor men hittar inte några jag vill ha. Snart får jag köpa några jag inte vill ha... Längtar till min shoppingresa till NYC i februari!
 
Så till kvällen...  bra mat blev det men drickat var det full gas på kan man säga. Restaurang och bar. Tur min kompis K har huvudet med sig och har koll på tåg etc. Jag tappar alltid klockan och blir förvånad när man inte kan ta sig hem.
 
Jag är 2-3 kg från målvikten och har till mål att de ska vara klara före jul vilket jag kommer att klara. Jag gör min egen version nu för att få ihop livet med jobb och vänner. Äta bra, träna och sköta mig och tillåta lite mer 1 gång per vecka förutsatt att vågen tillåter det. Jag ska ju inte vända uppåt igen så att säga.
 
 
Antal steg: 12840
 
 

Dag 115 med itrim

Dag 115 med itrim - en konferensdag.
 
Idag har jag varit på planeringsdag med ledningsgruppen. Den har varit riktigt bra och sådant är kul!
 
Intaget idag har därför varit sådär. Jag åt en halv smörgås imorse. En ganska ok lunch på kyckling och grönsaker. På eftermiddagen bulle. Jag som bara druckit två kaffekoppar sen i juli månad har idag druckit 3 koppar. Jag är inte van att äta smörgår och bulle eller dricka kaffe numera så ni kan ana att min mage satt fart :)
 
Är rejält trött efter denna vecka. Ligger nu frusen i soffan under filten. Ingen träning har blivit av idag då de hann stänga. Ägnade mig iställer till att hämta ut ett paket... från ellos. Ja, ni hörde rätt! :)
 
Två jackor och en hoodjacka blev det. Inga finjackor utan tänker ha dem på mina promenader och till och från träning etc. Det är såna mellanjackor men tänker det snart är vår också ;) De kostade inga pengar så skulle de bli liggandes är det inte hela värden. Men den gamla fritidjackan har blivit på tok förstår och nu beställde jag dem i strl 38/40! Underbar känsla måste jag säga :)
 
 
Antal steg: 9147

Dag 114 med itrim

Dag 114 med itrim och jag säger HERREGUD!
 
Jobbade sent igår med en presentation jag skulle ha idag. Upp tidigt då jag hade långa möten och massor att göra i jobbhögarna. Det mesta strulade till sig så jag inte hann med så mycket i högarna. Dessutom var det skitkallt och halt utav bara va!
 
Lunchpromenaden blev inte av idag. Likaså träningen. Detta på grund av jobb men imorgon är en ny dag eller hur var det nu?
 
Presentationen gick riktigt bra tror jag. Eller det var den känslan jag fick i alla fall :). Lite visat var skåpet ska stå typ fast milt sagt kallar man ju det förväntningar ;)
 
Sprang till tåget i alla fall så jag hann till min itrimträff som var bra! Riktigt roligt när det är bra. Hoppas samma känsla kommer framöver. Vägningen då? Jo då det gick över förväntan! Nu jagar jag ny första siffra på vågen :)
 
Nu lite mer jobb och sen upp tidigt då vi har planeringsdag i ledningsgruppen.
 
 
Antal steg: 5923 ja det blev som sagt var inte så många då.

Dag 113 med itrim

Dag 113 med itrim - jobb jobb jobb.
 
Idag har det gått som på räls. Möte efter möte och möten för att förbereda möten. Hua! Imorgon är det en stor presentation och projektstart. Vi är 2 från min arbetsplast. Leverantören kommer med 9 man! Jo vi kommer nog vara sysselsatta de kommande åren...
 
Min lunchpromenad hann jag med i alla fall :) Men attans nu börjar det bli kallt. Nästan så öronen trillade av där ett tag.
 
På kvällen blev det ingen sykurs då jag inte var klar med mötet inför morgondagen. Så det blev jobb under kvällen. Har egentligen en del läsning kvar att göra. Får se om jag hinner/orkar.
 
Träning fick därför också stå tillbaka men måltidsordningen och vardagsmotion har fungerat ok! Jag märker nu när man varvar mat och itrims produkter att jag blir hungrigare. Så ikväll blev det en bar men också några fröknäcke jag bakat tidigare i veckan.
 
Imorgon är det vägning :o och gruppträff igen. Spännande kommer det att bli i alla fall.
 
 
Antal steg: 10817

Tågkaoset fortsätter

Om inte annt kring rapporteringen.
 
Enligt informationen så ska tågen både gå som vanligt och därefter kommer listan på inställda tåg... vad ska man tro på? Hur som att det kommer ta längre tid än normalt är nog den delen av informationen som är helt sann.
 
Utrustar mig med ett stort tålamod innan jag går hemifrån idag...

Dag 112 med itrim

Dag 112 med itrim - en annorlunda dag med stopp i tågtrafiken.
 
Vet just inte om jag hade så mycket lust att gå till jobbet idag. Regnet öste ned och det var tågstopp efter en tågurspårning. Sladdade in på jobbet strax efter 9 då mitt första möte hade börjat efter att ha provar flera bussar och tunnelbana tillsammans med halva Stockholm.
 
På väg hem så gick tågen delvis och lite längre så tog en långpromenad med en medarbetare till den station där tågen faktiskt gick. Blåste iskallt då promenaden gick över årstabron så väl hemma fick det bli ett bad.
 
Är helt slut då jag varit stressad från imorse till nu.
 
 
Antal steg: ???

Kan meddela...

...att det även är tvärstopp på vägarna då alla tar bilen idag. Själv sitter jag på en buss utan bussfil.

Härlig morgon eller inte?

Det regnar och är tvärstopp i tågtrafiken. Varför låg jag inte kvar?a

Jag tänker på folket på Filippinerna

Jag tänker vi alla visste ju vad som var på gång.
Varför lät vi det då gå så illa?
 
Vi ska nu hjälpa till. Det är en självklarhet.
Men varför hjälpte vi inte innan?

Dag 111 med itrim

Dag 111 med itrim med massa järn i elden.
 
Det började med att jag fick ett möte avbokat på morgonen så jag hann undan med en del annat. Därefter iväg på ett externt möte i kombination med en lunchpromenad. Mötet gick för en gångs skull överraskande fort så jag var klar redan före kl 3. Att åka upp på jobb igen skulle innebära att komma dit när man ska hem på ett ungefär så tog en kortare promenad i ljuset som man numera så sällan ser. Därefter lite itrimträning. Yes jag fick till det!
 
Väl hemma fortsätter jag att strimla gamla bankpapper i dokumentförstöraren och fixar lite mat. Konstigt nog så är jag riktigt hungrig idag. Det är sällan men jag anar vad som är på gång...
 
Igår kväll gjorde jag en Maria och ropade in ett par helt nya jeans på Tradera. Känner inte till modellen så det mest troliga är att det blir helt fel. Men då har jag testat i alla fall :o
 
 
Antal steg: 11829

Dagens middag

Dagens middag blev lax med sås och grönsaker.
 
Såsen gjorde jag på
2 msk minifraiche
Saften av en halv lime
Hackad chili
Citronpeppar
Salt
 
 

Dag 110 med itrim

Dag 110 med itrim en riktigt slö dag.
 
Vaknade hyffsat tidigt imorse och tog sedan en slö förmiddag. En långpromenad och sen in i värmen igen. Skippade träning idag. Har inte ens handlat som jag borde gjort. Är inte riktigt i form och har behövt en bara vara dag.
 
Tog ett långt bad och gjorde lite minispa. Rengöring av ansiktet, enzym peeling, mask och sen serum och ansiktskräm. Tog också tag i andra änden och filade fötterna och packade in dem i riklig mängd fotcreme.
 
 
Antal steg: 7518

Addicted to you

Jorå sällskapet, så är det!
 

Dear Darlin'

Som jag gillar denna låt!
 
 
 

Shopping

Nu när man gått ned i vikt börjar det bli roligt att shoppa igen. Kläderna sitter som de ska och inget stramar. Ett favoritställe är Bubbleroom. Här hittar jag kläder både till vardag och fest!

 

Denna vinterklänning är jag lite sugen på att beställa. Enkel som bara den men det är det som gör den snygg tycker jag.

 

Det finns en hel del smarta funktioner på Bubbleroom. Man kan tex markera sina favoriter, skapa sin egen wishlist, läsa kommentarer om ett plagg från andra köpare vilket brukar vara till bra hjälp när det gäller att välja storlek. Speciellt wishlisten brukar vara bra tycker jag ;) *harkel*

 

Bubbleroom har ett antal märken att välja på. Att drömma en stund och sen välja ut vad man köper tycker jag är kul! Å det bästa av allt med webbshopping och Bubbleroom är att det är öppet dygnet runt. Ingen stress att hinna till affärerna innan de stänger.


Vad säger man?

Jag kallar det årsdag den dagen jag firar att jag varit tillsammans med sällskapet x antal år. Många tolkar det som 1-årsdag. Men om man inte har bröllopsdag så vad säger man?
 
Hur som gjorde kompis L en lysande stand in. Så roligt vi hade tills hon blev sjuk - ja inte av alkohol som man kan tro men någon kräksjuka. Hon hann hem men har sen kräkts hela natten. Vi åt tapas och delade maten och jag har inte varit dålig så matförgiftning tror jag inte på.
 
Nu sitter jag och hoppas att jag inte blivit smittad av något.
 

Dag 109 med itrim

Dag 109 med itrim var trögstartad.
 
Efter en väldigt trög start tog jag mig till itrim för ett träningspass. Skönt när det var klart. Jag pratade en del med min coach då det var hon som jobbade. Hon är bra men vi connectar inte riktigt. Eller det gör vi men jag känner att det beror på att jag sänker mig om ni förstår vad jag menar. Hur som så piggade hon upp idag!
 
Idag har jag årsdag med sällskapet. Vet just inte om vi har samma årsdag men det här är min och det är den vi brakar fira eller jag i alla fall :) Sällskapet tog sig inte hem pga jobb så jag tog en stand in ikväll, min kompis L. Hon är toppen och helt nyinflyttad till Stockholm. Hoppas kunna se mycket mer av henne nu. Men ja visst saknar jag sällskapet. En middag på en tapas restaurang intogs.
 
Ikväll har jag nog ätit ganska ok men alkoholen har flödat. Är jag ok med det? Ja! För jag hade bestämt mig innan att ikväll är det ok med vin och drinkar. Imorgon däremot är det no no.
 
Väldigt svamlligt och rörigt inlägg men jag är väldigt nöjd med dagen även om det till en bärjan varit trögstartad. Hoppas ni också har haft en bra dag!
 

Antal steg: 10856

Lite motvind

Trött idag på morgonen men tog mig efter mycket om och men till itrim för träning.
 
Min adressbok har blivit kapad och skickar ut mail av sig själv... Har bytt lösen och skannat datorn en första vända nu en ritkig djupskanning på gång.
 
Sällskapet hade jag hoppats få hem för att vi skulle få fira oss lite men det verkar inte bli så.
 
Nu tar vi resten av dagen...

L Pour Elle och FdS Expertise Line från Fleur de Santé

Som ni vet gillar jag att shoppa en hel del och att vårda mig och min kropp så här kommer jag med ett par riktigt bra tips!

Först och främst, L Pour Elle kroppskräm med skimmer från Fleur de Santé om du vill känna lite extra lyx. Passar utmärkt till speciella tillfällen. Den är väldoftande, men inte för mycket, och ger ett lagom skimmer över kroppen. Utmärkt till festliga tillfällen! Lotionen är vårdande och innehåller fukt som kroppen så väl behöver så här års. Kladdar inte ned kläder eller att skimret sätter sig på dem. Den är också väldigt prisvärd.

Från Fleur de Santé får man snabb leverans. Det tar som oftast 2-3 dagar innan leveransen når dig. Just nu är det dessutom fraktfritt när man shoppa för över 300 kr.

Fraktfritt på köp över 300 gör att jag även rekommenderar, som ett andra tips, FdS Expertise Line Läppglans i färgen Silky Mauve. Den är ursnygg på de flesta. Inte för stark men ändå lite färg i glanset. Även denna produkt vårdar med sitt sheasmör som mjukar upp läpparna. Dessutom doftar det gott och sitter bra! Detta gör att produkten blir väldigt prisvärd.


Dagens middag

Idag blev det lite plock till middag.
 
 
 

Det ser ut att vara mycket protein men motsvarar ungefär för en itrimmåltid. Grönsakerna lite för få däremot.
 

Dag 108 med itrim

Dag 108 med itrim - äntligen helg!
 
Upp tidigt till jobb, tidigare än vanligt, för att sluta sent en fredag. Fått massor gjort! Men jagar tid, någon som har lite att dela med sig av? Nej, jag tänkte väl det. Vem man än pratar med så är det samma visa, allt för mycket att göra. Min promenad fick jag i alla fall!
 
Ikväll blir det soffan med tända ljus och lite plock till mat.
 
 
Antal steg: 9891

Dagens frukost

De senaste dagarna har jag gjort egen frukost istället för att ta en itrim smoothie.
 
Frukosten har bestått av:
ca1,5-2 dl Lindahls kvarg
0,5-1 ld Havremjölk
Hallon (tinade)
Allt mixas samman i mixern.
 
 
Det är riktigt gott och faktiskt mättande.
 
Vad är er favoritsmak på morgon smoothies?

Dagens middag

Idag blev det en mycket enkel tonfisksallad till middag.
 
 
 

Dag 107 med itrim

Dag 107 med itrim - med träning!
 
En mötesdag från början till slut utanför kontoret på flera olika adresser. Fördelen är att det ger steg :) Nackdelen är att man inte hinner jobba mellan mötena utan det blir högar.
 
På lunchen som var mellan två möten intog jag en itrimbar och satsade tiden på att besöka en tygaffär som hade utförsäljning. Måste säga att jag var besviken. Annonsen innehöll att det var märkestyger, dvs Calvin Klein, Cavalli, Armani, Chanel etc. Då jag inte hittade dem så frågade jag expediten. I en butik med massor av tyger så hade de 2 Calvin Klein tyger, 1 Cavalli etc. Snacka om att lura kunderna tycker jag. Inget köptes av mig i alla fall.
 
Ett besök ut på stan efter sista mötet för att shoppa lite, därefter hämta upp ett paket på ICA i motsats riktning än itrim när jag kom till egna kvarter, till sist ITRIM! Japp jag fick till träningen idag. I vanlig ordning så hängde träningsväskan med mig överallt.
 
Nu ska jag snart ta tag i mailen som hopats under dagen och middag.
 
 
Antal steg: 12542

Dag 106 med itrim

Dag 106 med itrim en riktig fixar dag.
 
Tror inte denna dag blev publicerad som sig bör igår så skjuter ut den på nytt idag.
 
 
Dagen blev helt annorlunda mot vad jag tänkt mig då två möten bokades av. Fick en hel del gjort vilket alltid är skönt. Riktigt nöjd!
 
På lunchen tog jag en promenad till itrim nära jobb för att fylla på jobbförrådet. Det itrimet verkar urmysigt men ligger inte riktigt "på vägen" och det är ju inget fel på mitt heller :)
 
Sen från jobb får jag ännu en gång släpa hem träningskassen utan att jag kommit iväg på träning. Den kassen är med om väldigt mycket kan jag säga men tyvärr inte lika mycket träning som jag har ambition till.
 
Ikväll på sykursen hade min fixarlust lagt sig och det blev i stort sett inget gjort överhuvudtaget. Klänningen jag syr kommer nog aldrig bli klar känns det som. Undra hur många gånger jag sytt den vid det här laget då nya ändringar kommer till hela tiden allt eftersom jag gått ned i vikt.
 
Middag blev bara lite plock med skinka och grönsaker så det var inte ens lönt att fota.
 
 
Antal steg: 10935

Dag 105 med itrim

Dag 105 med itrim - en dag på språng!
 
Har varit på benen från före kl 6 imorse och kom precis hem nu strax före kl 21. Helt galet!
 
Jobb, jobb och jobb. Med en lunchpromenad såklart! Sen lite mer jobb och därefter en språngmarsch till frisören. Ser ni någon springa i röd jacka så är chansen mycket stor att det är jag.
 
Måltiderna då? Ja, pratar vi vanlig mat så gick det käpprätt åt fanders då dagen endast har innehållit ersättningar. Men bättre med ordning än oordning tror jag. Ska kolla det med itrim vid tillfälle.
 
Är märkligt seg i kroppen men hoppas det är det sömniga vädret som ställer till det. Hoppas kunna få till lite träning imorgon mellan jobb och sykurs men det ser lite mörkt ut tidsmässigt. Ska pressa lite tid på eftermiddagen så kanske jag får till det. Håll tummarna!
 
 
Antal steg: 10079

By the way

Regnet vräker ned utanför och jag känner inte alls för att gå ut i det för att ta mig till jobb!

Morgonens skratt!

Skrattar så jag nästan kissar på mig då jag snabbläser expressen för att veta om vår jord står kvar.
 
"Nu kan du vinna saxen som klippte ministern."
 
Skynda, skynda om ni vill vara med ;)

Dagens middag

Dagens middag blev en favorit i repris. Så hungrig att jag glömde mitt nya jag och slukade det med hull och hår på nolltid. Lax med kokta grönsaker. Mums!
 
 
 

Dag 104 med itrim

Dag 104 med itrim vaknade jag aldrig.
 
Har varit så trött idag så det inte är klokt. Somnade tidigt igår och har inte varit medveten om något förrän klockan ringde imorse. Det händer inte ofta.
 
Iväg till jobb för möte... som blev inställt. Bra så kunde man jobba undan lite men trist att man stressat som en tok för att hinna till det.
 
En promenad blev det i samband med att jag förflyttade mig till ett eftermiddagsmöte på annan adress. Skönt att få lite frisk luft. Mötet gick fort och hyfsat bra så nu börjar projektet ta form.
 
Då mötet slutade tidigt istället för att dra över på tiden som brukligt avbokade jag mitt friskispass och shoppade ett par byxor innan jag åkte hem för att vila och jobba lite till även om det bara handlar om att planera lite.
 
 
Antal steg: 11268
 
 
Byxorna sitter superskönt på måste jag säga :)
 
 
 
 

Dagens middag

Dagens middag fick bli lax i ugn med kokta grönsaker. Smakade riktigt bra!
 
 
 
 
 
 
 

Dag 103 med itrim

Dag 103 med itrim en riktig slödag.
 
Sov ut ordentligt även om jag vaknade tidigt. Låg och drog mig och latade mig länge och väl. Så skönt att inte behöva stressa iväg.
 
Tog en förmiddagspromenad men attans vad jag frös. Blev korta rundan innan jag gick hem för lunch. Ut i regnet och ned till det lokala centrumet då jag på morgonen kastat undan en del byxor. Lite gråter man när dyra märkeskläder inte längre passar men samtidigt är det kul. NYC väntar i februari så då får jag shoppa på mig ordentligt av dyra märken.
 
Kommer ni ihåg affären Pagelle? Vi har turen att ha en sådan i vårt centrum och där reafyndade jag ett par byxor i strl 38! Ja ni läste rätt strl 38 :) Ja, det är stora i storlekarna men hade 40 passat så skulle jag varit helnöjd då med.
 
På vägen hem plingade jag på min granne som jag lockaat till itrim. Hon har idag gjort sina 3 första veckor och började med LCD. Går bra för henne med vilket är kul. Hon är större än jag och har haft problem med knä etc så har svårt att komma igång med motionen men nu håller knät för promenader i alla fall. Ska försöka locka med henne till itrim och träna så kan jag hjälpa henne med övningar som kan fungera bra för henne.
 
 
Antal steg: 9129
 
 

Dagens middag

Dagens middag - helstekt biff i ugn med blomkålsmos, broccoli och sockerärtor.
 
Ja, det blev ett glas rött till detta. Köttet är märkligt blåsigt men smakade bra. Nu sitter jag och funderar på vad det är för kött som sålts som ryggbiff :o
 
 
 

Dag 102 med itrim

Dag 102 med itrim blev inte som jag tänkt mig...
 
Trodde jag skulle få hem sällskapet idag men icke. Hann däremot träffa honom mellan jobb och resa på en fika. 
Började i alla fall dagen med ett itrimpass och tvättstuga innan jag förstod att jag inte skulle få hem sällskapet. Men att ha fått se honom 3 gånger denna vecka - det måste vara rekord!
 
Vi fikade och jag åt lite scones och drack te på waynes. Inte så nyttigt men jag tog hellre det än kaka då det mesta var slut så det fick vara en av mina måltider idag. Fullpackat med folk överallt märkligt nog.
 
Väl hemma åkte en ryggbiff hel in i ugnen så det får bli den och lite grönsaker till middag. Är lite sugen på ett glas vin men funderar på om jag ska eller inte. Jag har ju redan ätit scones idag.
 

Antal steg: 11902
 
 

Dagens middag - på banan igen!

Efter att ha haft några dagar där jag haft svårt att få till lagad mat så har jag nu äntligen lyckats igen även om det blev lite plockaktigt :) Till salladen som var ljummen använde jag samma sås som till den asiatiska salladen och som finns i blåa receptboken från itrim.
 
 
 
 

Dag 101 med itrim

Dag 101 med itrim - vadå halvdag?
 
Startade dagen med att ladda upp med lite Halloweengodis till all personal som jobbar i helgen. Jag vet det är lite på fel dag men ändå lite roligt. Därefter till ett externt möte. Ett bra sådant! Alltid lika kul när det känns som om man kan komma en bit framåt på dem. Upp på jobb på möten innan jag kunde sätta mig och jobba lite. Så den där halvdagen... den blev inte av som jag tänkt mig inte.
 
Träningsväskan packades imorse och har hängt med mig hela dagen runt på stan. Dessvärre kom jag så sent från jobb att itrim hann stänga :( Får hoppas de har öppet imorgon så jag kan ta igen det.
 
Nu är det soffan som gäller. Trött som tusan och imorgon är det jag som ska sova ut!
 
 
Antal steg: 10365
 
 

By the grace of God

En av mina favoriter just nu. Sorglig men med styrka.
 
 

RSS 2.0