Det här med att köpa bikini

Det är aldrig roligt att köpa bikini... när man gått upp i vikt är det ännu tristare. Hittade i alla fall en som är ok minus. 
 

När korthuset faller

Jag är inte riktigt mig själv just nu
  • blir arg som ett bi för ingenting (varning på stan!)
  • missar deadlines, jag menar inte sen utan glömmer dem (sker bara inte i min värld normalt)
  • planerar allt samma dag och tid i almnackan (fokus lost)
Men det är i alla fall fredag!
 

Målardax

Efter många om och men så kommer målaren nu och kikar på mitt kök inför att renovering av stommar och målning faktiskt ska ske. Det blir bra det.
 
Sen är det elkillen och kakelkillen och montörer... jag undrar var min koordinator tog vägen. Man borde hyra in projektledare för sånt här...
 

Aprilväder och missad deadline

Så skönt igår i solen och idag... snö igen. Men snart är det maj!
 
Vaknade upp i chock då jag totalt missat en deadline i måndags förmiddag. Ingen har heller efterfrågat materialet... men tekniker var bokad till inläsning så om inte denna också fått förhinder så har jag nu varken underlag eller tekniker och snart är det månadsbryt. Hej å hå... 
 
Just nu brister det mer än det bär kan jag säga. I dessa lägen är inte min chef särskilt bra då han inte ser helheten utan tycker man kan göra många mans jobb i månader genom att dra ned på kvalitén... ja det kan man ju säga att jag gjort nu. 
 
 

Nu tar vi tisdag sen ger även kalendern upp!


Humöret är inte på topp om man säger så...

 
Men jag har i alla fall fått köpa mig en klänning....

Måndag igen

Positivt tänkande manar på i huvudet. Trött och jag har fullt upp hela veckan MEN det SKA gå.
 
Hälsningar tjejen i ekorrhjulet
 
 
 

Kakelnervositet

Usch jag har så svårt att se hur saker blir när det kommer till färg och form. Visualisera är inte min grej förmodar jag. Har beställt stockholmsvita luckor och skifferbänkar (fuskisar). Till det har jag ett kakel som går i gråa toner. Rädd det kanske blir för mycket... men så är jag så rädd för färg och mönster. Med tanke på att det kommer vara vita stommar och 32 st vita luckor...så kanske det är bra att bryta av lite i alla fall...
 
 
 

Utgång och kakel

Helgen har ägnats på ett antal barer och restauranger känns det som. Jag önskar jag hade varit bättre på humör för det så jag hade uppskattat det mer men vad ska man göra då man lovat...
 
I fredags blev det att träffa en gammal kompis. Vi har kommit ifrån varandra lite och jag tycker hon har stannat av lite medan jag förändrats. Å andra sidan tycker hon nog att jag är tråkig :o
 
Igår var jag iväg med en kompis och köpte kakel. Snällt att köra då jag inte kör. Råkade pruta ganska rejält på det... ofrivilligt och skäms nu. Jag tänkte fel men killen i kassan borde i och för sig vetat bättre att priset var per kvm och en förpackning var INTE en kvm utan mer... jisses nu kan jag aldrig handla där igen.
 
Släpade tungt och sen lämna bil och ut på shopping på stan med samma tjej... sen råkade det bli ett glas vin och sen mat och sen drink * två. Jag hade absolut ingen lust men då hon var snäll och ställde upp så kände jag att jag inte kunde säga nej.
 
Idag blir det en sväng till föräldrarna även om mamma är på växelboende men fix med månadsbestyr behövs göras så lika bra att få det gjort. 
 

Hoppsan så blev man med renovering

Igår har jag en köksnisse hos mig som jag skrev om tidigare. Jag har ett gammal 50-tals kök platsbyggt på väggar med "skitbetong". Att riva det är att riva väggarna... Killen som var här jobbar på en firma som både gör om och renoverar och hans bedömnnig var att behålla stommarna men fräsha upp dem. Jag gick på det, rätt eller fel.
 
Nu fick jag lite pyssel för även om firman gör mycket hamnar man lite i koordinering, måste koppla ur dumt dragen el, välja kakel och få hem det eller be kakelsättarenfixa det för att inte tala om att rensa och packa ihop köket :o
 
Förutom det som denna firma gör vill jag ha en upp en fläkt och installerat en bänkdiskmaskin... då måste jag också införskaffa dem...
 
Jag som har så mycket tid... ajaj men hej å hå nu blir det äntligen av... lovar att allt blir ett lyft och jag försöker ha lågförväntan då de gamla stommarna blir kvar. 
 

Egentligen är det helt underbart

Tänk vilket väder vi har! Helt underbart. Önskar bara jag hann njuta av den mera. 
 

Early bird

Idag är det early bird som gäller. Stress i kroppen så det förslår och då sover jag inte. 
 

En helt egen kväll

Helt off idag så tar en egen kväll. 


Å så lite cred

Efter att det brann i huvudet igår på lokala accent butiken så ringde jag till Kungens kurva och de hade en väska av önskad sort kvar. Åkte och hämtade den och fick världens bästa bemötande både per telefon och i butik. 
 
Bra där accent!
 

När det brinner i huvudet

Var idag inne på accent i lokala centrumet för att köpa en väska. Totalt omogen tjej som ensamarbetar...kunden innan skulle ha värdering på väskan och byte och tillslut så lackar de ut på henne (med rätta).
 
När det är min tur så vet jag vilken väska jag ska ha då jag kikat på den innan. Ändå ska hon sälja på en annan, sämre, väska utan att ens fråga vad jag har för behov,önskar för egenskaper etc. Jag biter ihop och försöker förklara vad jag är ute efter. Då börjar hon titta på den väska som står bredvid den jag tittar på så får jag säga till att det inte är samma modell....
 
Det finns bara ett ex kvar av den väskan jag vill ha och den är smutsig. I kassan talar hon om att jag ska tvätta av den med vatten... då ber jag henne göra det så får jag köpa väskan utan smuts. (Precis som man får putsade glas på cervera, skobutik kan putsa upp skor om ena skon varit ute länge etc.) Nä då kan hon minsann inte ta ansvar för om något skulle hända med väskan då hon tvättar den... Då kunde jag inte längre bita ihop utan sa att hon måste ta ansvar för sina råd också... det förstod hon inte alls och det slutade med att jag gick ut ur butiken utan väska och ska strax iväg till en annan... jag undrar om de jobbar på provision. Jag hoppas nästan det. 
 
Jag kan bli galen när man inte förstår kundservice eller hur man pratar/bemöter andra människor men det är väldigt sällan jag lackar ur som idag. Rätt eller fel... men med två kunder på raken så lutar det mot rätt. Sen är det himla dumt av butikschefen att låta en sådan medarbetare jobba själv som behöver lära sig kundservice av kollegorna först. 
 
Hälsningar surkärringen
 

Någon erfarenhet av Sörmlandskök?

Någon som har erfarenhet av dem?
 
Tänkte lyssna vad de kan göra med mitt platsbyggda 50-talskök... eller kanske är det så illa att det bara är att riva ut det. Har ni anlitat dem? Hört något om dem? Tell me... vill ha ordning utan trubbel :)
 
 
 

Plötsligt händer det


När man är opepp på middag

Å man mest av allt vill krypa ned i soffan och dra filten över sig. 
 

Intensivt jobb vs helg

När man är inne i högintensiva jobbperioder och helgen kommer så försöker jag ha åtminstone en ledig dag. Den brukar bli sådär då man liksom inte riktigt orkar något. Idag blir det föräldrarna och sen middag med gamla vänner. Inget är jag pepp på.
 

Charmen att vara chef...

Jag gillar att vara chef men det är inte roligt när medarbetare periodvis inte fungerar. 
 
imagesV0LGT4D2

C2B

Igår var jag på Telias event C2B eller connect2 business. Oerhört bra event med hög klass och gårdagens ämne digitalisering står mig varmt om hjärtat. 
 
Många bra talare, både svenska och internationella. Det ska också bli spännande att se om Telia lyckas med sin egen  förvandlingsresa som de presenterade.
 
En av alla bra talare var Ann Hellenius CIO på Stockholm stad som berättade hur de vill kommunicera med medborgarna, hur de via skolan måste förbereda och se till att alla barn kan komma ut på lika villkor i arbetslivet. 67% av alla tvååringar använder internet idag men hur ska de som inte gör det kunna mäta sig med övriga och inte komma på efterkälken när de kommer ut i arbetslivet. Till viss del är vi redan där. Mycket intressant föredrag!
 
 
 
 

Så efterlängtad och så kort

Tänk så efterlängtad helgen alltid är och vips
så är den över.
 
Jag fokuserade på att kurera mig så sov en väldans mycket. Nu måndag morgon är jag i och för sig bättre tycker jag men inte är jag pigg. Skulle nog ta flera år att komma igen känns det som. 
 
En sväng förbi mamma och pappa och fixa med deras dator. En promenad. Veckans matplanering och matvarushopping. Tvättstugan. Allt i sakta mak. Ja lite så har det hållt på :)
 
Nu är det måndag och vi tar ny fart!
 

Colour ID på Kicks

Var in igår på vår lokala Kicks butik som personalmässigt har lite att önska, åtminstone för en del av medarbetarna. Det hjälper inte heller att jag direkt dömde en av tjejerna som såg att komma så långt ifrån hälsa/skönhet som man kan komma. Naturligtvis var det då hon som skulle hjälpa mig. 
 
Jag är ganska ljus i hyn och har svårt att hitta ra foundation. Jag har ett mineralpuder men ibland vill jag ha flytande... Då det talats mycket om Colour ID sä tänkte jag why not. 
 
Det börjar inte bra... jag får då tjejen som är så långt ifrån ett signum med skönhetsvård man kan komma. Hon ser sur ut och hör och häpna trots det var min tur så avbryter hon och tar två andra kunder innan hon fortsätter att hjälpa mig. Fler expediter fanns i butiken. 
 
Mätning utförs och jag blir inte klok på de alternativ hon visar mig (efter att jag ber henne visa dem...).De är alldeles för mörka. Efter att ha tittat på tre olika säger hon surt att jag kan få koden så jag kan kika på webben. Det accepterar jag då jag inser att bra hjälp kommer jag inte få av henne. 
 
Kommerhem och lägger in koden på Kicks webbsida... och får helt andra alternativ än hon sa! Så antningen sjabbla hon med alternativen eller så har jag fel kod... bara nörja om från början. 
 
 

En pratstund

Då en väninna som är några år yngre har fått barn ganska tätt så är det inte så ofta vi hinner ses. Igår hade vi en kväll för oss själva. 
 
Först firade vi hennes nya jobb med ett glas skumpa.
 
 
Sen en supergod middag på Posh 36 på Usine. 
 
 
 
 
 

En stunds måbra

Fina fötter, kaffe och lite choklad. Var mer kan man begära?
 
 

Inväntar ledighet

3,5 veckor till ledighet... som jag längtar.
 
 
 

Att fota sig före kl 8 på mrgonen

När jag bokade tiden för foto till ny jobblegitimation så tyckte jag det var praktiskt att de hade tider innan dagens alla möten startade.... nu vet jag inte om det är så smart. Förutom att mina bihålor nu börjat krångla och rossel i astman (rösten lär väl inte synas i alla fall) så är jag supertrött. 
 
Ser fram emot kommande 5 år. Kommer trivas när jag visar upp det...
 

Ny vecka igen

Så har vi en ny vecka igen. Sovit krackigt har jag gjort och jag tror det beror på stress då jag sovit kanon i helgen.
 
Det vore dumt att säga att den var tom för det ska mycket till för att få in det här med nya möjligheter och nya chanser... men jag ska försöka hålla den på lagom nivå i alla fall. 
 
Röst har jag en aningen men det kommer liksom bara ljud när det vill och jag själv blir också lika rädd varje gång då det dessutom inte låter som jag. 
 
Igår tog jag i alla fall ett beslut om att vara ledig v18 så det ska bli härligt. Nu ska här planeras lite!
 
 
 

När man har en röst som vägrar att återvända

Det finns både fördelar och nackdelar med att inte ha en röst. 
 
Fördelar: 
  • Mamma säger hon ska sms:a istället för att ringa (hennes samtal är måååånga och helt osammanhängnande). till saken hör att hon inte klarat av att sms:a på flera år så jag får några lugna dagar.
  • Inte särskilt många går i diskussion med mig, mycket praktiskt och effektivt på jobb.
  • Min talang till att ta alla toner samtidigt uteblev då jag sjöng med på konserten i fredags. Jag sjöng men hördes inte.
  • Man får väldigt många att le och skratta när man väl måste försöka väsa fram något.
Nackdelar:
  • Jag har oerhöt svårt att vara tyst. Det liksom bubbla im ig på något sätt.
  • Ofta får jag jobba med tolk när jag har telefonmöten :o
  • På krogen i fredags var det lite trist då konverationen uteblev kan man säga. Men go drink fick jag.
 
Idag fortsätter jag att vara tyst....
 

Lena ph

Igår var jag på konsert på cirkus. Såg en fantastisk Lena ph.

Rad fem var inte fy skam heller.  Bra överblick och känslan av att nästan sitta på scenen. 

Har ni möjlighet att gå så gör det! 


Bokslut mars

Mars bokslut var lite tamt. Bara att ta tag i det igen. 
 
Mars v9-13
In Ut
Kofta Linne
Kavaj BH
Kavaj 2 kuddfodral
2 T-shirts Tvättkorg
Tvättkorg Tyg
  Pepparkvarn

Ännu en tyst dag

 

RSS 2.0