Dag 100 med itrim

Dag 100 med itrim - tänk dag 100!
 
Inte hade jag i min vildaste fantasi trott att det skulle gå så lätt som det gör. Jag vet att jag har en lång bit på min resa kvar men jag måste ändå få säga att ha gått ned 15 kg på 100 dagar utan att känna att man offrar något eller det är tufft på något sätt hade jag aldrig trott.
 
Med lätt menar jag inte att jag gör det prickfritt för det gör jag inte. Jag får inte till detta med måltider alla dagar men då väljer jag i alla fall itrimprodukter framför att spåra ur. Har inte heller några måste begär och kan hålla kontroll vid middagar, fester på så sätt att jag bestämmer mig innan hur/vad jag ska tillåta mig att äta och dricka.
 
Idag började jag min dag med att ta med två medarbetare på studiebesök hos en leverantör. Väldigt lyckat och jag hoppas de uppskattade det då det var en kompetenshöjning för dem men också roligt. Kombinationen är viktig :)
 
Två kortare promenader under dagen gjorde att jag fick till vardagsmotionen mer än väl. Även den går bra för mig då jag lyckats hålla liv i lunchpromenaderna. Gillar avbrottet mer och mer under dagen.

Nu på kvällen var det också dags för gruppträff på itrim. Den var lite sådär men ändå ganska bra. Hade kunnat ge mer om vi var ombytta och testade övningar då det handlade om motion. Vikten då? Ja, den gick bra :)
 
-15,1 kg totalt och -1,1 kg sen senaste vägningen för 14 dagar sedan men då är viktnedgången på fett -1,9 kg. På detta har jag som ni vet haft några slarviga middagar den senaste tiden. Är alltså supernöjd!
 
 
Antal steg: 11304 (idag kom jag ihåg stegräknaren!)

Dag 99 med itrim

Dag 99 med itrim försvann i ett nafs.
 
Tidigt iväg på jobb men blev försenad då sjukanmälning kom in och jag fick börja med att jaga vikarie. Det löste sig men stressigt då man har konsulter och leverantörer väntandes.
 
Bra förmiddagsmöte och sen en rask promenad på lunchen. Ännu ett möte, denna gång utvecklingssamtal med personal, innan jag kunde sätta mig ned och verkligen jobba. Nu tycker jag det är himla roligt med utvecklingssamtalen då det är sällan man hinner sitta ned på det sättet och prata som man gör vid dessa.
 
Sen från jobb hoppade jag av tåget så jag kunde plocka upp ett paket på vägen innan det blev lite itrimträning. Galet mycket fart mellan aktiviteter så jag får erkänna att jag enbart använt itrimprodukter idag. Imorgon ser lika illa ut även om jag ska försöka få till det med mat. Förstår inte hur andra hinner med allt.
 
På itrim träffade jag en tjej som går i samma grupp som jag. En härligare och positivare tjej får man leta efter. Blir alltid så glad av henne.
 
Imorgon är det dags för gruppträff igen och då vägning. Ska bli spännande. Har haft några "felmiddagar" senare veckan men tror ändå att jag ligger på minus. Hoppas det i alla fall. Återkommer med resultatet :)
 
 
Antal steg: Okänt då jag glömde stegräknaren även idag. Tror mitt minne sviker mig mycket just nu.

Dag 97 och 98 med itrim

Dag 97 och 98 med itrim.
 
Ett par härliga dagar. Sällskapet var hemma vilket alltid är skönt. Bara att vara är underbart. Igår efter jobb var jag på en ansiktsbehandling. Därefter hem och laga mat tillsammans med sällskapet och en kväll med mycket prat.
 
Kan verkligen rekommendera receptet "asiatisk biffsallad med söt mango" från den blåa receptboken från itrim. Det var urmumsigt!
 
Idag efter jobb ut på stan och äta med sällskapet innan nästa resa tog fart.
 
Båda dagarna har jag lyckats hålla med itrimmåltider förutom på kvällarna. Har även tagit mina dagliga promenader på luncherna.
 
Två härliga dagar som gått i glädjens tecken.
 
 
Antal steg: mer än målet båda dagarna. Vet tyvärr inte hur jag backar på min stegräknare och idag glömde jag räknaren.

Lycka

Idag är jag lycklig så det bara bubblar.
 
Sällskapet kommer hem efter att ha varit på jobbresa efter jobbresa.
Att älska någon och att vara älskad är nog det bästa som finns.
 
 

Dagens middag

Dagens middag blev en tonfisk sallad med ägg i all enkelhet.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dag 96 med itrim

Dag 96 med itrim - en riktig slödag.
 
Sitter med en te och bar och funderar. Idag har jag gjort i stort sett ingenting. Tvättat har jag i och för sig gjort förståss men inte så mycket mer. Vaknade sent och var slö. Trodde jag hade tvätttid kl 10 men nej... det var klockan 13. Så var dagen hackad kan man säga. Har mest surfat runt och så. Bäddat rent, rensat lite kläder, handlat lite mat men känner mig så slö.
 
Snart en promenad så jag får ihop stegen till min vardagsmotion. Det ska jag inte strunta i i alla fall.
 
Smygvägde mig igår och idag då jag var ut igår och åt middag med mina sytanter. 1hg skilde sig vågen mellan dessa dagar. Får se hur vägningen på torsdag blir då jag har ännu en utekväll i veckan som ska ske. Ska då på samma sätt bestämma och planera innan vad som är ok och inte.
 
 
Antal steg: 10029

Fitbit one

Ska köpa en fitbit one från Coolstuff. Färgval kvarstår - svart eller bourgogneröd? Vad tycker ni?
 
Coolstuff har en hel del bra och kul varor. De har också snabba leveranser varför jag kan rekommendera dem.

Dag 95 med itrim

Dag 95 med itrim - en undantagsdag.
 
Har haft en så bra dag full med avkoppling. Hade en plan för dagen som jag följt och är därför nöjd även om den inte fått efter handfast minus konceptet.
 
Tog mig en rejäl sovmorgon och tränade på förmiddagen. Därefter intog jag syfestivalen med delar av mina sytanter. Fyndade tyger och mönster för att sedan bege mig ut på en toppen middag.
 
Kan verkligen rekommendera DalaNisse om ni bor i Stockholm.
 
Hoppas ni har haft en lika bra dag som jag!
 
 
Antal steg: 8241 (inte blir det många steg på en mässa inte...)

Dagens plan

Idag är det syfestival och påförljande middag enligt tradition. Min plan är därför följande.
 
Alla måltider utom middagen består av itrimprodukter. Fikat på mässan får bli te + itrimmellanmål. Innan jag går iväg ska jag köra ett itrimpass. Ikväll till middagen får jag njuta av vin. Jag väljer bort potatis/ris mot grönsaker. Om det blir efterätt så blir det en tryffel. Inga stora efterrätter ska komma i min väg.
 
Jag tror det är viktigt att man kan göra undantag men att det just då ska få vara undantag. Lika viktigt som att man nu i början bestämmer sig för hur intaget ska vara innan och följer det.
 
Rapport kommer hurvida jag hade framgång eller inte.
 
 

Framtidsgeneratorn

Då jag har många unga läsare (märkligt nog men väldigt roligt!) så skulle jag vilja tipsa om Framtidsgeneratorn nu när det snart börjar bli dags för skolval.
 
 
 
Jag kommer själv ihåg hur det var när man skulle välja in på gymnasiet. Hur skulle man veta vad man ville göra tills man var 65? Det är ta mig tusan inte enkelt.
 
Jag är idag 39 så nu är det ju några år sedan och jag vet att man gör en mängd saker fram tills dess att man är 65. Det är inget livstidsval men det är nog så viktigt att man väljer något man är intresserad av.
 
Framtidsgeneratorn ger vägledning och hjälper dig att fånga det du är intresserad av. Prova! Den ger dig tips om yrkesval, hur könsfördelningen ser ut, snabbfakta om hur många studieplatser som finns och på hur många orter utbildning inom yrkesvalen ges på.
 
Lycka till! Ni unga är vår framtid. Er behöver vi satsa på!
 
 

Dagens middag

Har längtat efter fisk större delen av veckan men inser då jag kommer hem att jag inte tagit fram den ur frysen och jag var vrålhungrig efter badet. Så det blev lite kött med grönsaker och lite sås till.
 
Kött från frysen tinades snabbt i den hemmagjorda såsen som bestod av kalvbuljong, 2 msk lättcreme fraiche och yttepytte soja. Till det serverades grönsaker.
 
 
 

Dag 94 med itrim

Dag 94 med itrim - vart tog du vägen.
 
Denna dag har gått så fort. Förstår inte riktigt vart den tagit vägen. Jobbmöten i lite lugnare tempo och jag har hunnit få en del annat gjort dessutom. Härlig känsla måste jag säga.
 
Tog min vanliga långpromenad i en härligt varm luft. Kunde ha gått hur långt som helst men man ska ju jobba också :)
 
Kom iväg i tid från jobb så jag hann till itrim även om det var på håret. Körde på ett ganska tufft pass. Kom sedan på av någon anledning när jag var hemma i badet att man kan ju faktiskt öva på att sitta på huk med hela fötter i botten :) Det är kämpigt men i vattnet går det. Fråga mig inte hur jag kom på det...!
 
Nu sitter jag i underbara hemmakläder i soffan som jag längtat till under större delen av veckan. Varit riktigt trött och imorgon är det jag som tar sovmorgon!
 
 
Antal steg: 10175

Dag 93 med itrim

Dag 93 med itrim sprang ifrån mig.
 
Full fart på hela dagen som vanligt. Tog en promenad i stormen på lunchen. Skönt med luft då man har mycket för sig. Rensar huvudet lite.
 
Kom sent ifrån jobb men kom ändå iväg till itrim för ett pass. Bra av mig! Däremot fick middagen stryka på foten och bli en bar. Annars skulle den bli alldeles för sen eller inte alls... Dåligt av mig!
 
 
Antal steg: 10348

En fråga

Ni itrimare som börjat gå över till varierat. Hur mycket har ni gått upp/ned under de första veckorna? Hur ser er mönster ut?

Dag 92 med itrim

Dag 92 med itrim - en konferensdag.
 
Dagen har som sagt var bestått av en konferens. Mat och dryck gick bra. Åt köttfärslimpa med lingon och gurka samt sallad och kokta grönsaker. Så gott. Klarade mig enkelt undan från fika och efterrätt. Däremot så slog det slint i skallen och jag tog en kaffe på förmiddagen. Mycket gott kaffe men för mig som inte druckit kaffe sedan i juli så säger min mage lite ifrån kan man säga. Å andra sidan är jag glad att något får fart på den.
 
Då jag åt på dagen har idag övriga mål istället bestått av itrimmåltider. Det hela har allså fungerat mycket bra!
 
Glad blev jag då jag kom hem och såg vad som fanns i brevlådan. Som ni vet beställde jag nya sport-BH från Wiggle i helgen. Idag kom den ena (den andra var beställningsbar men väntas i lager först i nov). Älskar deras snabba leveranser.
 
På kvällen hade jag sykurs... eller kanske ska jag säga sprättkurs :o Jag har nämnt det förr... gruppen börjar vara klara med varandra. Så less på en del där. Kanske är det åldern som börjar slå till på dem till viss del... eller så kanske det är på mig.
 
 
Antal steg: 8592

Underbara itrimbloggvänner

Har på senaste tiden tänkt mycket på det otroliga stöd jag har här på bloggen. Vi är flera itrimare som bloggar och följer varandra, kommenterar, tipsar och hejar på. Utan er alla så skulle denna resa vara betydligt mycket mer ensam. Det ger ett jättestöd i den resa jag gör.
 
Jag längtar dagligen till att läsa inlägg i era bloggar, kommentarer och svar. Så ett stort TACK till er alla!

Rostbiff med ägg och grönsaker

Dagens middag blev rätt lik gårdagens.
 
Färdig tunnskivad rostbiff från affären, 1 ägg och sen blandade grönsaker.
 
 
 
 

Dag 91 med itrim

Dag 91 med itrim - det börjar bli aj aj...
 
Gårdagens corepass som jag tyckte var ganska enkelt gör sig nu påmind... det börjar säga aj aj i magtrakten. Men toppen och nu är det ju bara att köra vidare på programmet eller delar av det i alla fall. Några övningar var inte bra för min krånglande rygg känner jag också.
 
Regn och utdragna möten gjorde att min lunchpromenad frös inne. Jag har i alla fall fått ihop mina steg för dagen så så illa känns det inte ändå förutom att det har blivit ganska skönt att ta den där promenaden.
 
Under kvällen tog jag igen ett kurstillfälle hos itrim som jag missade förra veckan då jag var på Pricilla. Detta var inte mycket bättre än de jag varit på tidigare med min ordinarie kursledare så kanske är det så att de inte har riktigt på fötterna näs frågor etc kommer. Samtidigt så tycker jag om kursledarna som personer och i allt annat de gör.
 
Nu på kvällen blev det bara lite middag och sen lite mer jobb. Funderar en del över morgondagen då jag är på en konferens. Laddar nog med itrimprodukter i väskan men är lunchen ok så väljer jag den och äter itrim på kvällen istället. Då har jag alternativ om det skulle vara ett helt käpprätt fel alternativ på tallriken.
 
 
Antal steg: 8041

Ser väderrapporten...

...jag tror jag tar ledigt ett par dagar. Regn, regn och åter regn.

Dag 90 med itrim

Dag 90 med itim - tänk dag 90!
 
Dagen började med att jag knappt kom ur sängen. Energin är på bottennivå just nu. Massa olika möten på stan och sen till itrim för ett core pass. Börjar sakna lite annat än de vanliga itrimpassen måste jag säga. Ska ta mig i kragen och boka in annat.

Hann mellan mötena ta mig en skön långpromenad i alla fall. Eller skön hade den varit om det inte hade varit så kallt som det var idag. Riktigt in i märg och ben bet det idag.
 
Middagen blev lite plock... Lite rostbiff färdig från affären, ägg, gårdagens blomkålsmos samt broccoli och paprika. Jag ville ha färsk paprika men den var iskall och jag frusen så när broccolin hade kokat klart slängde jag i den bara så den hann bli varm men ändå hade kvar krispigheten. Ned och upp i samma sekund typ. Att jag inte tänkt på det förr...
 

Antal steg: 11305
 
 
 

Dag 89 med itrim

Dag 89 med itrim blev inte alls som jag tänkt mig.
 
En skön lugn morgon och sen jobbet trodde jag. Hade missat att tågen var inställda så att ta mig till jobbet tod 3 gånger så lång tid och då 3 gånger så lång tid hem. Galet!
 
Efter att ha hunnit med hälften av det jag planerat att hinna idag gav jag upp och tog hem lite material. Skönare att sitta i en soffa på söndagar :)
 
För första gången missat jag att uppnå mål med ombytt motion. Detta då jag inte räknat med den långa resvägen. Men ny vecka börjar imorgon och då kan jag ju se till att detta inte blir någon trend.
 
Till middag blev det kött igen. Nu har jag fryst in resten... Det är ju detta som är lite trist när man är så mycket själv hemma som jag är. Man lagar och får sen äta i dagar...  Idag toppade jag det dock med blomkålsmos. Kan rekommenderas! Receptet finns i första receptboken från itrim.
 
 
Antal steg: 8221
 
 
 
Idag blev det en något suddig bild!
 

Shoppat

Har startat dagen med lite shopping nu på morgonen eller kanske man ska säga förmiddagen.
 
Då mina sport-BH minskat i antal då jag krymp ur dem så är det dax att uppdatera den delen av garderoben. Beställde från Wiggle i UK då priserna är betydligt bättre där än här. Man får ofta två för en.
 
Nedanstående köpte jag för under 500 kr inkl frakt (då den utgår över ett visst belopp).
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dag 88 med itrim

Dag 88 med itrim. 
 
Var sååå trött imorse att jag började min dag i soffan istället för att hänga på låset till itrim som jag brukar. Körde igång tvättstugan och gick och tränade och slutförde tvättstugan. Sen blev det shopping.
 
På bussen till affärsområdet träffade jag en granne som jag lockat till itrim. Hon har kört en vecka nu och är fortfarande positiv. Härligt. Jag håller tummarna att det går lika bra för henne som det har gjort för mig.
 
Det blev en korg på Jysk och lite flukt på Chilli för att sen ladda med ljus på ikea samt att jag köpte en filt till jobbet. Fryser så in i bängen på mitt lilla kontor.
 
 
Antal steg: 8147
 
 
Middagen blev en favorit från igår :)
 

Dag 87 med itrim

Dag 87 med itrim.
 
Idag har jag aldrig tinat upp. Varit en fryslort hela dagen och befinner mig nu under en tjock filt i soffan.
 
Full fart på jobbet idag. Möten från början till start men trevliga sådana. Hann med en kort promenad till och med men blåste mest bort. Inte fick jag upp värmen då heller.
 
Skulle ha tränat efter jobb men kom försent. Att bara ha öppet till 18 som på mitt itrim är lite snålt tilltaget även om det är fredag. Får bli imorgon istället.
 
Passade på att handla i lugn och ro istället. Köpte ryggbiff och stekte en liten bit i pannan till dagens middag. Medan resten fick gå i ugnen till kommande middagar. Kryddade med salt, peppar, vitlök och paprika. Riktigt mumsigt.
 
 
Antal steg: 10015
 

 

Dag 86 med itrim

Dag 86 med itrim i show tecken.
 
Full fart på jobb som vanligt inkl den vanliga lunchpromenaden. MEN stack tidigt från jobb för att träffa en väninna för middag och sedan se Pricilla på Göta lejon.
 
Har ni inte sett den så beordrar jag er att se den ;) Full fart och fläkt från början till slut. Har inte sett en sådan show i Stockholm tidigare. I Broadwayklass om ni frågar mig!
 
 
Antal steg: 12531
 
 
 

Dag 85 med itrim

Dag 85 med itrim började med hälsokontroll.
 
Började dagen med hälsokontroll. Upp på vågen - mina 12 veckor har gett en viktminskning på 14 kg. Då har jag inte ätit måltidsersättningar fullt ut utan den sista 1½ veckan så har jag ätit middag enligt handfast minus.
 
Om jag är nöjd? Ja för tusan! Men ännu ska 5 kg bort från mig. Under 58 får jag inte gå för itrim vilket då ger ett BMI på 22.
 
Funderar lite på mina mål när vikten är i mål och stabil och har kommit fram till att det då ska handla om att förvandla fett till muskler. Så pass att jag ligger inom rätt värde även där.
 
Onsdagar betyder ju sykurs för mig. Klänningen, hur blir det? Jo, jag får ta in den lite till. Snart måste den bli färdig...
 
 
Antal steg: 15902

Dag 84 med itrim

Dag 84 med itrim - en glädjens dag!
 
Idag är det dag 84 med itrim. Full fart från morgon till kväll och än är den inte slut då jag måste jobba lite ytterligare ikväll. Straffet för att man var ledig en dag kanske ;)
 
Tog min härliga lunchpromenad mellan alla möten i alla fall så det var en befrielse. Köpte då en stor balja till tekopp att ha på jobbet :) Har tänkt på det från dag 1 på mitt nuvarande jobb men inte riktigt mäktat med.
 
Glädjens dag ja... jag började mitt jobb i januari i år. En eftersatt verksamhet som haft samma chef i 28 år... något större driv fanns alltså inte för att prata om utveckling. Detta innebär ganska stora förändringar för en arbetsgrupp när det kommer en ny chef, vilket då blev jag. Idag kom resultatet av medarbetarenkäten. 100% hade svarat och det är toppresultat för mig som chef! Så pass bra att till och med personalavdelningen kom förbi och gratulerade och då är vi en stor verksamhet med över 4000 anställda. Det är belöningen för att jag sliter så hårt just nu för att få allt på rätt köl. Inte sagt att personalen inte sliter för det gör dem med att vänja sig vid ny chef och en hel del nytänk och nya arbetssätt.
 
Glad i hågen skuttade jag förbi itrim på hemvägen. Zum, zum, zum så var det klart och nu över till lite mera jobb innan det är natta.
 
Dagens mat glömde jag att fota i min iver och den blev inte så fantasifull. Rökt kalkon med kokt blomkål och kokta morötter.
 
Antal steg: 11069
 
Då jag inte har en matbild kommer en bild på min nyinköpta mugg från Åhléns!
 
 
 

Dag 83 med itrim

Dag 83 med itrim - en dag till havs.
 
Har haft en underbar kryss. Skaldjur och bubbel på ledd och bredd. Ostron, hummer, räkor, musslor, kräftor allt fanns uppdukat.
 
Idag har det blivit en frukost efter handfast minus tänk. Lunch likaså förutom 1 glas vin men sen har det blivit lite frukt och fruktjuicer också. "Unnamigtänket" stannar på båten och nu på kvällen blev det en bar för att komma tillbaka på rätt tänk.
 
Dagen spenaderades på spadelen. En massage, fotmassage och inpackning av dem samt ansiktsbehandling light med ansiktsmassage. Efter det slumra lite i en vilstol med utsikt över Stockholms skärgård som bjöd på strålande höstsol och inte en krusning på havet. Bad i bubbelpool och olika bastu. En helt enkelt underbar måndag!
 
Slumrade nu en stund då jag kom hem. Det tar på med måndagslyx :)
 
 
Antal steg: ??? missade att ha med mig stegräknaren hela dagen.
 
 
 

Dag 82 med itrim

Dag 82 med itrim - fuskvägning och allmänt fuskande.
 
Idag ska jag iväg på en spakryss med skaldjursbuffé. Åker varje år med en tjejkompis och det är vårt dygn. Inget jobb, inga föräldrar och inga barn kan påverka då vi är till sjöss 1 dygn.
 
Detta är bokat långt innan jag började med itrim och jag har sedan långt tidigare beslutat att detta dygn kan jag unna mig (givetvis med sunt förnuft!) och däefter ska jag på banan igen för de sista kilona.
 
För att se vad detta dygn påverkar gjorde jag en fuskvägning imorse hemma. Jag har ju annars bara vägt mig på itrims våg. Å wow! (för att vara mig då :) ) Det har hänt grejer och då förstår jag kommentarerna som varit denna vecka. Det är egentligen först nu som många börjar kommentera min viktnedgång.
 
Tillbaka till spakryssen... Idag blir den mesta påverkan på kosthållningen att jag kommer unna mig champagne. Ja jag ska vara försiktig så jag inte får någon tilt ;) Imorgon blir det då både frukost och lunch med vanlig mat. Jag har ju annars bara ätit ett mål mat.
 
Imorgon har vi bokat spabehandlingar som jag kommer njuta av till max. Älskar det här dygnet. En mycket härlig tradition har det blivit :)
 
Började dagen med en långpromenad på ca 6-7 km. Härligt skönt. Man ser både instagram, fb, bloggar mm översvämmas med härliga höstbilder. Vackrare höst kommer jag faktiskt inte ihåg.
 
Har under 2-3 år haft en flyttkartong på golvet i mitt sovrum. Den har innehållit fina märkeskläder som jag inte hade kunnat ha på ett tag då jag packade undan dem men tyckte för mycket om för att göra mig av med. Idag fick jag för mig att jag skulle prova igenom kläderna i den. Hälften kan jag åter packa in i garderoberna. Resten kunde jag knäpp och få igen dragkedjor på men satt ännu inte snyggt så de åkte tillbaka. Några plagg fick läggas i "för stora kläder" kassen. Underbar känsla! Kartongen innehöll bla min gamla studentklänning :)
 
Ha en riktigt skön söndag!
 
 
Antal steg: 9113

Dag 81 med itrim

Dag 81 med itrim passerade i en nafs.
 
Började dagen med träning, ett pass på itrim, för att sedan åka till en utförsäljning. Fyndade inte lakan mm som jag tänkt mig men väl ett halsband och armband frå pipols bazaar.
 
 
 
 
Nåväl efter impulsköpen blev det en tur till jobbet och på vägen dit en promenad. Så underbart väder ute!
 
Middagen blev kycklingen jag hade kvar. Till den fräste jag upp lite champinjoner och paprika, samt att jag rostade på lite broccoli och morot som var kvar från igår. Mums!
 
 
Antal steg: 12009
 
 
 

Dag 80 med itrim

Dag 80 med itrim var som en vårdag!
 
Sen till jobb då jag glömt ställa klockan. Ja jag är enormt trött just nu. Hann i alla fall till första mötet så det var ingen större fara förutom att jag hela tiden jagar ikapp ikapp. Nåväl det är ju en dag imorgon också...
 
Tog en underbar promenad på lunchen i rena rama vårvädret. Helt underbart och hade ingen lust att gå in igen. Men svårt att motivera att man bara är borta :)
 
På vägen från jobb så tog jag ett pass på itrim. Var stark. Trummade på från start till mål. Studsade upp på rött på sista varvet. Passade på att shoppa lite mat och köpte också boken fira med itrim som jag tyckte innehöll en massa roliga och annorlunda recept.
 
Nu på kvällen så tog jag mig en promenad för att hämta ett paket. Hade köpt Dermalogicas Active moist från Lookfantastic . Favorit krämen från favoritshoppen!
 
Middag idag blev kycklingfilé från kycklingen som tillagades igår. Nice!
 
 
Antal steg: 12459
 

 
 

Dag 79 med itrim

Dag 79 med itrim.
 
Började dagen på externa möten och ett föredragande om ett projekt. Tog en regnig promenad upp till jobbet och fortsatte sedan mötesracet.
 
Skulle gått och tränat men blev kvar på jobb. Tid fanns sedan kvar till antingen träning eller mat. Då det blev slarv med riktig mat igår så valde jag maten idag och skjuter på träningen till imorgon.
 
Mat ja... det blev helstekt kyckling i ugn med citron, vitlök och timjan. Till det blomkål och morot som kryddades med lite italiensk örtkrydda. Blev riktigt gott. Nu har jag kyckling till imorgon och på lördag också :)
 
 
Antal steg: 8457
 
 
 
 

Dag 78 med itrim

Dag 78 med itrim gick inte riktigt som planerat.
 
Måltidsordningen har jag hållit men det fick bli med endast itrimprodukter idag. Fick helt enkelt inte till det med mat idag och då tyckte jag det var bättre att hålla måltidsordningen. Rätt eller fel vet jag inte.
 
Började dagen med sjukanmälningar så innan jag tog mig till jobb ringde jag in vikarier. Det gick vägen men min tid att förbereda morgonmötet försvann och sen har jag suttit i möten fram till kl 16 med avbrott för lunch då jag passade på att ta min lunchpromenad.
 
Passade under promenaden på att jaga snedslå men det misslyckades totalt. Hann vända upp och ned på sykassarna innan min sykurs nu på kvällen och hittade precis så mycket snedslå som jag behövde. Fick tom 3 cm över :-D
 
Klänningen jag syr börjar ta form. Hoppas jag kommer trivas i den även om jag fått ta in och ta in under veckorna som gått... härligt problem!
 
 
Antal steg: 13006

Dag 77 med itrim

Dag 77 med itrim.
 
Full fart och fläng på jobb med möten på olika adresser. Hann med en hel del och kom iväg från jobbet i hyffsad tid och slängde mig in på itrim för ett pass. Kämpade på som tusan, kände mig lätt och stark men jag fick ändå inte upp pulsen på deras mätare. Måste skaffa mig en egen då jag inte tror den fungerar optimalt. SÅ mycket kan det inte skilja.
 
Ett skönt avkopplande bad och sen middag. Ännu en dag med torsk i ugn och grönsaker. Imorgon tänkte jag våga mig på kyckling :)
 
 
Antal steg: 10828
 
 
 

Dag 76 med itrim

Dag 76 med itrim gick i ett...
 
Skulle vara tidigt på jobb och ta emot en praktikant men kom i vanlig tid då jag satt fast i ett signalfel på tåget. Grrrrrrrrrrr! Det händer lite för ofta för att det ska vara ok. Nåväl jag var i alla fall där 30 sekunder innan henne :)
 
Full fart med möten om allt från scheman till byten av os och domäner till kundportaler och kunddata. Jisses vad jag är knäpp nu på kvällen.
 
Fick i alla fall lite paus på lunchen och tog mig en promenad. Skönt att rensa huvudet lite och helt underbart väder!
 
Nu på kvällen hemma så blev det lite mat igen. Torsk i ugn med salt, peppar, curry och lite chilipeppar. Överkokt broccoli och morot till det!
 
 
Antal steg: 11520
 
 
 
 

Måndag morgon

 
 

Dag 75 med itrim

Dag 75 med itrim - en speciell dag.
 
En speciell dag som i att jag byter ut ett mål till riktig mat. Detta har varit planerat från början men jag kan ändå inte låta bli att känna att det är dumt att inte fullfölja. Satte mig och kaloriberäknade måltiden jag tänkt laga och kände då att det var helt ok. Det blir ju nu en vecka till att vänja kroppen.
 
Som 3:e mål idag blev det torsk i ugn med salt, citronpeppar, lite torkad chili och färskpressad citron. Till det serverades välkokt broccoli för att den skulle bli snäll mot magen. Jag åt inte en full portion idag. Det gick bara inte kan jag säga.
 
Tog en härlig promenad på förmiddagen på ca 5 km. Varmt ute idag vilket är jätteskönt. Det har även blivit ett itrimpass där jag återigen kände mig stark. Skönt med en sådan känsla. Ett bad med minispa intogs efter träningen och nu är även naglarna lackade för nästa vecka, i rött! En riktigt LAT söndag har det blivit men som jag behövde det. Avlutar med söndagsmys med gott te och tända ljus.
 
Antal steg: 9832
 
 
 

Pulsklocka

Funderar på att köpa en pulsklocka. Vet inte riktigt vilken jag vill ha. Har du någon att rekommendera?
 
Jag vill:
- Inte ha bröstbälte
- Den ska fungera för olika sorters träning
- Gärna "coacha" under träning
- Helst lagra informaitonen på något sätt
- Vara prisvärd
 
Är det några andra funktioner man bör ha?

Dag 74 med itrim

Dag 74 med itrim blev en tröttisdag.
 
Sällskapet mår inte bra och jag ägnade större delen av gårdagkvällen och förmiddagen med att prata. Jag är glad han pratar med mig men det räcker inte. Han måste vidare och inte fastna i gammalt. Det går runt runt runt och jag blir trött även om jag vill finnas där.
 
Vaknade ändå tidigt och hann på en morgonträning på itrim. Tvätta 4 maskinger tvätt och sen till IKEA. Massor med folk... men så är det ju lördag. Fick inte riktigt gjort vad jag tänkt mig då jag var så trött att jag inte ritkigt orkade men ljus och galjer fick följa med mig hem.
 
En promenad på seneftermiddagen och sedan ett långt bad. Älskar att bada. Såg ett avsnitt av ellen degeneres show samtidigt. Det slog mig att jag i usa köpte en badrumsradio på 80-talet (ja den var rosa :) ). Det var då superhäftigt. Nu ligger jag ofta och ser något på ipaden eller lyssnar på musik om jag inte läser. Väldigt avkopplande.
 
Har även hunnit prova igenom alla mina jackor. Det har varit ganska många som jag inte kunnat stänga och några som jag inte haft på åratal då de blivit för små. Nu kan jag ha dem alla :) Måste dyka i min kasse med undanlagda kläder snart igen.
 
Antal steg: 12215

Dag 73 med itrim

Dag 73 med itrim i solsken och vind.
 
En jobbdag då jag fått en hel del gjort. En härlig lunchpromenad i underbart solsken men med frisk vind. Mer jobb. Och sen ytterligare en promenad via några butiker.
 
Hittade inga skor som jag var ute efter men väl ett par pösiga träningsbyxor som får bli överdragsbyxor till och från träning samt en träningskasse. Hovleverantören igor sport har varit framme igen ;) 200 pix för byxorna och 30 pix för kassen. Rekommenderar verkligen den affären även om man får slinka förbi då och då då sortimentet växlar ständigt.
 
Sjunger nu ikapp till diggiloo och Berghagens en kväll i juni. En favorit :)
 
 
Antal steg: Många! Men glömde stegräknaren så har inget antal :(

Hörni! Det är ju....

.... ÄÄÄÄÄNTLIGEN FREDAAAAG!
 
Som jag längtat! Typ sen i måndags :)

Dag 72 med itrim

Dag 72 med itrim innebar vägning och gruppträff.
 
En jobbdag som jag mest känt att jag lallat runt på. Inte riktigt sant men känslan om ni förstår. Efter budgetmöte som inte gick vår väg tog jag en solskenspromenad. Skönt! Gick tidigt från jobb då jag saknade inspiration och förflyttade mig istället till itrim. Körde ett pass innan det var dags för gruppträff.
 
Lärde mig något nytt idag faktiskt - efter gruppträffen. Vet ni om att om man springer/joggar så tar kroppen energin från "dagen" intag av föda medan träning som tex pulspassen på itrim tar energi från fett på kroppen. Ja förklaring blev nu inte den bästa men jag tror ni förstår.
 
Hur gick vägningen då?
Ja, som jag skrev häromdagen tyckte jag det inte hände så mycket. Vågen visade på -1,2 kg men tittar jag på hur mycket fett jag gått ned under samma period vad det 1,9 kg! Jag är enormt stolt att jag inte tappar några muskler under denna resa och att fettminskningen i kg är större än minskade kg på vågen.
 
 
Antal steg: 11310

Förväntansfull

Ikväll är det vägning på itrim. Måste säga att jag är mycket förväntansfull. Hoppas jag inte blir besviken!

Dag 71 med itrim

Dag 71 med itrim - en händelserik dag!
 
Jobbet flöt på ganska bra. Fick mycket gjort idag även om jag hela tiden jagar. På min lunchpromenad möttes jag plötsligt av blinkande bilar... och sen kom silvia och fru portugeese och gled förbi. Hon vinkade så då vinkade jag också. Lite märkligt att hon började :)
 
Vädret var underbart så jag passade på att ta en promenade på eftermiddagen mellan två platser som jag skulle befinna mig på.
 
Med raska steg iväg till itrim för träningsväskan hade jag släpat på hela dagen. Körde ett tufft pass då jag var stark i kroppen. Vidare med raska steg hem och duscha för att sedan åka till sykursen.
 
Nu är jag äntligen hemma och snart läggdags till en ny dag.
 
 
Antal steg: 13411

Idag kom den med!

Idag kom träningsväskan med till jobb! Bara så jag säkert kommer iväg på träning efter jobb. Släpar den från möte till möte. Bara det är ju nästan träning tänker jag! :)

Every time you made me smile

 

Dag 70 med itrim

Dag 70 med itrim blev rena rama mötesdagen.
 
Under förflyttning mellan två platser hann jag däremot få till en ganska lång promenad i solen. Mycket skönt!
 
Lite tur var det också då jag inte hann till träningen som jag tänkt mig då jag blev kvar på jobb. Måste börja ta med mig träningsväskan igen då kanske jag hinner smita in i sista sekund :)
 
Fryser ganska mycket men har idag laddat med ullkläder :) Håller tummarna nu att jag inte blir sjuk.
 
Antal steg: 10930

Present!

Igår när min granne kom förbi och meddelade att hon hoppat på itrimtåget så sa hon också att hon anmält mig som värvare och att jag kunde hämta varor för 300 kr hos itrim. Jo ja tackar!
 
Idag när jag var och handlade lite mer frukostsmoothies så passade jag på att använda denna present. Jag fick med mig första itrimkokboken hem och sen 4 frukostsmoothisar!
 
Härlig överraskning! :)

RSS 2.0