Riga nästa!

Några bra tips om Riga att dela med er av?
Åker dit inom en vecka och försöker samla lite bra och ha tips så dela gärna med er!
 
Bildresultat för riga

Godmorgon måndag

Visst är det konstigt att man kan sova som en stock under helgerna
men när man ska jobba kan man snurra i en oändlighet. 
 
Bildresultat för godmorgon måndag

Gamla foton

Städade ur skåpet med gamla foton eller kanske mer ordnade upp oordningen.
 
Vad har ni gjort av alla gamla foton?
 
Det är egna tagna från skolåren tidigar resor mm. Man har ju typ mängder med dem som man inte riktigt vet vad man ska göra med utan de ligger där i sina högar. Ändå är det så svårt att göra sig av med dem. 
 
 
Bildresultat för frågetecken gubbe
 

En helt underbar lördag

Började dagen med en PW i solen. Ringde därefter pappa och frågade om vi skulle äta lunch. Det ville han. Handlade snabbt och fixade lunch och sprang över. Pappa hade rosé och jordgubbar. Vi kombinerar vår knytis bra :)
 
Syster kom dit på eftermiddagen och lämnade lite saker från mamma. Ni anar inte hur mycket saker som hinner komma över på två veckors växelboende och sen ska hem igen... till råga på allt så tycker min mor att tjocktröjor är bra att ha på sig när det är 27 grader varmt. 
 
Syster följde med mig hem och vi hängde på rosevinsbalkongen till sena kvällen i den helt underbara eftermiddags och kvällssolen. Tur man hade lite chark och ost i kylen. Vin finns alltid på kylning då man aldrig vet vad som händer :)
 
 
Sommar hos pappa.
 
 
 
 
 

Dagens PW

Dagens PW blev svettig. Trots att jag var ut före kl 8 så värmde solen ordenligt. Hasade upp byxorna så jag säkert inte såg klok ut men så många är det ju inte ute en lördagmorgon ;)
 
Relaterad bild

Äntligen!

Solen kom åter och jag hann få en halvtimme på balkongen innan skyar kom. Helt underbart!
Jag har inte det bästa rosévinet sett till vin men väl till namnet :)
 
 
 
 

Godmorgon

Det blir en fin dag och jag försöker komma iväg till jobb... 
 
 
Bildresultat för godmorgon världen

Lögnare!

Haha... så blev jag kallad av "Microsoft". 
Att göra denna pakistanske eller indiske kille osäker i sin konversation var det roligaste jag gjort på länge. 
 
Vi kan säga de ringde fel person... haha.
 
Bildresultat för gapskratt
 
 

Det blir inte bättre

Jag gör många fel just nu... inte medvetet men på grund av stress. Jag har jobbat som en tok för att ta kontroll vilket istället satt sig fysiskt på kroppen. Det kommer bli bättre det vet jag men jag behöver lång paus och jag behöver känna att några nyckelbitar på jobb landar. 
 
Helgen har varit superbra! I fredags var jag ner på vår jazz och bluesfestival tillsammans med en gammal arbetskamrat som jag normalt inte umgås med. Vädret gjorde att det var byst och vi hade jättetrevligt. Igår så var jag ut med en nuvarande arbetskamrat och åt. 
 
Lite rensat har jag fått gjort i alla fall. Ni kanske listar ut vilken låda jag befunnit mig :)
 • 2 mobilväskor 
 • 1 kartong mobiltelefon
 • 2 Mobilladdare
 • Datakabel
 • 2 handdukar
 • Lite gamla fotografier

När det blir lite för mycket

Just nu är det lite för mycket. Det sätter sig på balans och hörsel... är totalt lomhörd. Har därför tagit en lugn dag. Vilat, promenerat, googlat och rensade en låda i ett nattduksbord. 
 
Under veckan har en del saker hunnit rensas ut:
 • 1 Strumpa
 • Mobilfodral
 • 2 Mobiltelefoner
 • Instruktionsbok
 • Stegräknare
 • Nyckelring
 • Mobilladdare
 • 10 Gamla nycklar
 • 2 handdukar
Läser en del bloggar om att rensa etc men hittar ingen sån wow som jag fastnar för. Jag är allmänt lite trött på livet då det liksom står och stampar så jag antar det är därför jag rensar... jag har saker jag inte använder och just nu ska de bara ut... 
 
Hoppas ni har haft en underbar dag i solen.

Årets biljetter bokade

Är ni i London 9 sep kan jag rekommendera att gå på Proms in the Park. Himla skoj event. Är där varje år och nu är årets biljetter klara!
 
Bokas via Royal Albert Hall. 
 

Smått och gott

Jag fortsätter att rensa. Lite sådär i förbifarten mest. Hittills har följande åkt ut:
 • Halsband
 • 5 resekuvert (plastfickor)
 • Gamla kvitton och garantibevis
 • Gamla resedokument
 • Presentkort på NK som gått ut... *shame on me*
 • Axelrem till handväska
 • 2 Handdukar
 
I helgen har jag varit helt slut då jag att mot torsdag blev uppringd och fick börja jobba. Skulle varit ledig fredag eftermiddag vilket ställdes in pga akut möte till vilken ingen dök upp till. Inte ens den som initierade det hela. Vi kan säga jag blev lite arg. 
 
Igår konkade jag det sista på mina möbler - från källarförrådet till en container. Så nu är det klart. Bara fokusera de pigga stunder man har på att få i ordning på nytt. Får se om jag hinner till Mio idag och kan köpa en matta. Måste kolla storlek också. De har 20% om det är så att ni är i mattköpartankar. Tavlor etc har inte heller kommit upp men snart så :)
 
Igår hade jag min syster till hjälp så jag bjöd henne på middag och bubbel efteråt. Det var en prosecco som jag kan rekommendera. https://www.vinguiden.com/produkter/astoria-valdebbiadene-prosecco-superiore/ 
 
Astoria Valdobbiadene Prosecco Superiore
 
 

Hm jag som trodde 10 000 räckte

Bara att steppa vidare då...
 
Hur många steg tar ni om dagen?
 

Enomdan - Behöver ni fortsätta rensa?

Åtminstone jag behöver fortsätta rensa mitt hem på saker som är undangömda eller bara står. I april körde jag och några andra "Enomdan". Dvs en sak per dag skulle lämna mitt hem. Jag plockade ut saker som gick sönder eller som jag sprang på eller kokade sönder.... (äggkastrullen). 
 
Denna månad ska jag försöka vara lite mer strukturerad... Jag kör rensning i ett rum och jag börjar med sovrummet. Vissa rum har jag inte så mycket förvaring i och det är ju inte meningen att jag ska göra mig av med saker bara för att göra mig av med dem så det kan tänkas att jag byter rum mitt i en månad. Åker något ut från annat rum för att det helt enkelt är dags så går det också för sig.
 
Hänger ni på? Enomdan i sovrummet (eller annat valfritt rum/förråd eller fån hela hemmet... ni väjer själva!) är vad som gäller för mig i maj. 
 
Bildresultat för rensa
 

RSS 2.0