Krasch kan man säga

Just krasch är väl det ord som passar bäst denna helg. Har gjort nada förutom sovit och gjort saker för mig själv. Välbehövligt!
 

Sovmorgnar, kaffe och duschslangar

Jag tog mig en ordentlig sovmorgon idag. Somnade om och sitter först nu och försöker väcka mig med kaffe  vid köksbordet.
 
Dagens mission är att skaffa en ny duschslang... fasen vad duschslangar är tråkiga. Börjar fundera på om jag måste lära mig något om duschslangar idag då jag ser de olika varianterna... det vill jag inte.
 
 
 

Jippi!

Har precis fått veta att jag som buzzador kommer få produkttesta Epson EcoTank. Det är en allt i ett skrivare med bläcktanksystem och wifi mm. Ska bli så roligt då jag spanat på olika skrivare och verkligen behöver hitta något bra.
 
Väntar med spänning på leveransen :) Ni kommer självklart få höra med om detta. Är som ett barn på julafton.

En vattenfylld morgon

Jag kliver in i duschen mer sovandes än i vaket tillstånd som vanligt och vrider på duschen. Vatten fullkomligt sprutar runt i hela badrummet trots duschdraperiet. Duschslangen hade tydligen totalhavererat när städerskan varit här... innan läckte den ju bara.
 
Jaja fyller karet med gott mod och tar ett snabbt morgonbad istället. Hoppar ur och börjar borsta tänder när jag känner det blir blött om fötterna.... stopp i avloppet!
 
Grrr jag tror jag backar ned under täcket igen...
 
Då vet ni vad jag gör denna fredagkväll :(

Dagens shoppingtips!

199 kr på Kicks!


Vacker morgon

Vilken vacker morgon vi har! Nu får vi hoppas väder håller i sig under dagen. Lite mer sol och värme behöver jag.
Ha en fin dag!
 
 

Skakigt

Stressen i kroppen är som ett gift. När jag nu kan börja slappna av även om hela veckan är hektisk så ligger jag bara och känner hur kroppen vibrerar.
 
Fokus nu är att kara veckan. I helgen tar jag och startar upp min träning och håller sen min arbetstid till det normala till september är här och förhoppningsvis även då.
 
Fokus måste komma in på allt annat också som måltidsordning, vad som är på tallriken etc också men också på sömn... sen löser sig resten ;)

Nu kör vi på

Det är lite som sista andningen just nu. Sista uppgraderingen i en intensiv period. Veckan är fullspäckad så återhämtning kan först ske till nästa helg. Bra är att jag får in en konsult idag. Dock är det inte avlastning från start utan mer belastning men inom kort väldigt bra.
 
Försöker hitta någon bra resa till efter midsommarveckan men vet inte riktigt vad jag vill. Hinner väl inte ta tag i det helt heller kan jag säga. Det får bli som vanligt... där det finns en flygstol i kombination med hyggligt hotell. Skulle vilja ha ett helfokus med skön träning och meditation i kombination med sol och värme, god mat etc
 
Ha en fin måndag!
 

Stora fixardagen

Njae den verkar ha uteblivit på något mystisk sätt.
 
Tvätten är i alla fall i gång och jag har diskat en omgång... sen får jag väl plocka lite kläder och jobba står också på schemat. En promenad i solen hoppas jag också på så snart tvätten är klar. Nackdelen med att hålla till i tvättstuga och inte ha egen maskin.
 
Vad gör ni denna soliga söndag?

hideous

 
 

Stockholm color run

Här får man inte vara rädd för färg vare sig man är åskådare eller deltagare! 


Idag som åskådareoch färgkastare men nästa år tror jag att jag deltar :)

Älskade sol

Hoppas du stannar hela dagen!
 

Systembolaget - Systrar Unga (videoinlägg)

Lanagar du?
   
Hör du tjatet om att alla andra får?
Vi ska dela...
Bättre du ger mig än att jag köper av okänd...
 
Nej så är det faktiskt inte. Alkohol är inte så tillgängligt som man tror. 2/3 av ungdomarna skulle avstå om du och dem de känner skulle säga nej. Att langa gynnar ingen - allra minst ditt barn, dina syskon eller ungdomar i din närhet.
 
Riskerna med langning är stora. Jag hoppas du vågar stå stark och kan säga nej.
 
 Inlägget är sponsrat men nog så viktigt!
 
  
 
 
 Inlägget är sponsrat men nog så viktigt!

11 minuter

11 minuter tog det för mig att somna igår redan vid 19-tiden. Det brukar ta över timmen annars så riktigt bra men så hade jag jobbat 1½ dygn med 2 timmars sömn under den tiden.
 
MEN så vaknar jag efter 1 timme och 45 minuter och kan inte somna om... jag skulle behöva leeeedigt tror jag. Ser fram emot helgen kan man säga :)

Tröttmössa

Jobbade igår med en uppgradering som över lag gick bra men så fanns det lite smolk i bägaren som ställde till det och en sen kväll blev en jättesen kväll och sen spillde det över idag. Med 2 timmars sömn i kroppen är det förhoppningsvis nu löst permanent. Nu är det i stort sett god natt!
 

Aktivitetsarmband

Använder ni aktivitetsarmband? Vad är bästa funktionen med dem?
 
Jag har beställt ett nytt som mäter typ allt och började använda det igår kväll. Framförallt är jag intresserad av ett helhetsmönster. Hur mycket sover jag? Hur mycket rör jag mig och när? Hur påverkar de olika faktorerna varandra?
 
Sen om det kan pusha lite är det bara bra men det är inte det främst som jag är ute efter.
 
Jag kan i alla fall säga att trots att jag borde kunnat sova en lång natt då jag tar en sovmorgon pga jobb sent ikväll så har jag bara lyckats få dryga 5 timmar... Det börjar inte bra.

Morgon Yoga

Jag har hittat ett 5 minuters program med morgon yoga som inte innehåller hundar och kor och liknande övningar som är dödens för min rygg.
 
Det är nu 3:e morgonen jag gör programmet och jag tänkte jag ger det en vecka innan jag säger bu eller bä.
 
Hitintills tycker jag det är ett rätt skönt sätt att morgna till sig på.

Jag har fått mailet jag inte ville ha...

Min chef har gått in i väggen. Det har bara varit en tidsfråga... och det har inte varit självklart vem av oss chefer som skulle göra det först.
 
Jag har använt helgen till att tänka. Om inte detta ger effekt så tänker jag ännu mera...

Håll tummarna att det inte regnar 12 sep

Jag har sedan barnsben älskat Last night of the proms i Royal Albert Hall. Sitter varje år klistrad framför TV:n och sjunger med på det jag kan :)
 
Det är kvällen då bissarhet och lekfullhet tar över framför sobert och prestigefylldhet. Fantastik musik blandat med festyra på hög nivå. Allvaret ersätt med practical jokes.
 
Att få biljetter dit till Royal Albert Hall är nästan stört omöjligt speciellt som att det är svårt att kvalificera sig till dem när man inte är boende hyfsat i närheten längre.
 
I år beslutade jag mig att ett besök i Hyde Park i alla fall ska bli av där det går på storbildsskärm. Hoppas på en varm kväll så picknic korgen kan tas med. Regn vore ju lite förödande då det är några timmar att underhålla sig med i parken innan det börjar :o
 
 

Jag är tydligen inte den ende...

... som tänkt boka biljetter idag.
 
 
 

Sommarväskor

Förra helgen köpte jag två nya små väskor till kommande sommar som ni vet. De är i färg... ovanligt för mig men jag tänkte det kanske piggar upp :) En röd och en grön. Bilderna gör dem inte alls rättvisa tyvärr
 
 
 
 

Det är ingen hemlighet

Det är ingen hemlighet att jag inte mår bra just nu. Jag kämpar på alla sätt.
 
Efter att fokus varit på flera privata händelser med bla mamma och att jobbet bara eskalerar istället för att kommer i balans så hittar jag inte tillbaka eller mig själv.
 
Jag har funderingar på att byta jobb och ibland också på att flytta. Men det senare troligen inte så allvarligt.
 
Nu är det långhelg och jag hinner jobba ikapp lite. Kanske känns det bättre sen.
 
Idag blir det i alla fall två positiva saker på listan. Hämta pass och att jag har okad fönstertvättning :)
Det där med fönster har jag aldrig förstått mig på hur man får rena... så bäst att ta hjälp.

Så gick helgen och det är vardag igen

Den här helgen har jag verkligen vilat upp mig.
 
I fredags efter jobbet var jag på Livet är en schlager på Cirkus. Fantastisk musik och otroliga röster med bla Peter Jöback och Helen Sjöholm. Historien i sig är glättig men med så otroligt mycket undertoner och budskap i som är otroligt viktiga.
 
Lördagen gick mest till att såsa om omkring. Sov ut mer än ordentligt så jag inte kunder sova på kvällen. Fick till både träning och promenad i det vackra vädret.
 
Söndagen var lite jobbigare att ta sig ut på. Träning fick jag till i alla fall. Å så blev det lite jobb men bara lite.
 
Jag har också hunnit med att köpa två handväskor på rean på Accent. Två färgglada till sommaren. Kommer i separat inlägg :)
 
Hoppas ni också har haft en bra helg.

Ursäkta jag lever!

Jag är inne i ett totalt jobbkaos. 3 uppgraderingar på 14 dagar. Lägg till en faktureringsperiod och tester av reservkraft som ska bytas ut. En kort i verksamheten dessutom som ska hanteras. Lägg till det vanliga jobbet man har... därav lite tyst!
 
Men jag lever och som bevis för det så lyckades jag igår ordna 2 biljetter till Livet är en schlager ikväll då missnöje finns att jag inte lever just nu.
 
 
 
 

Ni glömmer väl inte att deklararera?

Imorgon 4 maj är sista dagen!
Jag har gjort min och jag hoppas även skatteverket är nöjda.
 
 

Boktips!

För ett tag sedan lyssnade jag på boken Mitt liv som gift av Anna Mannheimer. Som jag älskar den. Här förskönas inget och absolut inte henne själv. Att som vuxen träffa en partner med barn och få två personligheter att gå ihop är inte det lättaste. Denna bok bjuder på såväl allvar som goa skratt.
 
Den får 5/5 Frk M. 
Läs den!
 
 
 
Mitt liv som gift

Att bara vara

Att bara vara skapar kan också skapa stress. Jag tar en oerhört lugn valborgs- och förstamaj helg. Visst jag jobbar lite men är också, faktiskt till största delen.
 
Men vad ska jag göra? Allt är ju bara jobbigt... när man tänker på alla borden.
 
Idag ska jag i alla fall ta en långpromenad med en bok i öronen.

RSS 2.0