Schär Pain Brioché - ett lite sötare bröd

Kommentera
I samarbete med Buzzador har jag fått prova Schär Pain Brioché. Det är ett sötare och glutenfritt brödd. Konsistensen är toppen vilket sällan är på glutenfria bröd. Det är också gott om man inte tar det till frukost men det är en smaksak. Vissa äter kalaspuffar och dricker oboy... då kan de nog välja ett sötare frukostbröd också 😊
 
Själv föredrar jag att äta brödet till mellis eller på kvällen. Jag gillar det som det är och har faktiskt ätit det med messmör... jag tror dock det skulle göra sig bra med lite clotted cream och jam med en god kopp thé. 
 
Ofta ser man det rostat men jag tycker det kommer fram en bismak och en lukt om brödet som jag inte gillar. Kanske är det inbillning. 
 
Men om ni vill ha ett riktigt gott och lite sötare glutenfritt bröd rekommenderar jag Pain Brioché från Schär. Jag ger det 4 FrkM av 5 möjliga 😉